zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Bylysmy dzisiaj na kontroli i Kostucha wazy juz 5,5kg i mierzy 59cm... :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sebek tez juz zna droga raczka-buzia. dzis to zauwazylam i nie powiem, zeby mnie to cieszylo... smoczek tez jest ok, ale jak wypadnie, albo sam go wypchnie to piastka idzie w ruch. Kurcze, mam nadz ze go tego oducze, bo z palcami moze byc problem- bratanek mojego Sz ma juz przwie 5 lat i ciagla palce ssie i nie ma sily zby go tego oduczyc a probowali juz chyba wszystkiego...JestemNauczyła się ssać piąstkę -a raczej trafiać nią bezbłędnie do buzi -i już nie woła o smoka tylko mlaska na cały dom... muszę spróbować czy faktycznie taka dobra
ech super dzień
weekend ma być ciepły w końcu
gratuluje. oby tak dalej roslaBylysmy dzisiaj na kontroli i Kostucha wazy juz 5,5kg i mierzy 59cm... :-)
a z kim masz? bo ja mialam z Grzywaczem i bylo spoko. zaliczenie bylo na auli glownej, wszystkie jego przedmity na raz, wiec duzo ludzi bylo i sciagac sie dalo - tylko jakby co, to nie daj sie zlapac! bo bedzie bieda, ale u nas byl sam na auli i prawie nie pilnowal, bo zrobil sobie wtedy tez seminarium, wiec zajety byl omawianiem prac z ludzmi, a nie pilnowaniem nasJutro mam zajęcia na SGH ale rano mam okienko więc skoczę odebrać wyniki małego - to 15 min drogi tramwajem, więc dam radę
Laski 3majcie jutro za mnie kciuki bo mam jutro zerówkę z Marketingu usług bankowych i z Zarządzania finansami w przedsiębiorstwie. w niedziele kolejne zeróweczki... heh... jak nie poród to sesja... ;-) całe życie pod górkę
co racja to racja. To tak w ostateczności. 3 dni bez kupki to dla mnie dużo, choć podobno tydzień dziecię może nie robić i jest ok....
iza813 nastepnym razem Twoj sposob wyprobuje
nasza wizyta u pediatry przebiegła całkiem dobrze. dostaliśmy różniaste preparaty... jako probiotyk biogaia i dicoflor - ten drugi dopiero jak BioGaia się nie będzie sprawdzać plus na receptę Debridat - to na jelitka, no i jeszcze fenistil w kropelkach na kropeczki na ciele. Oddałam mocz do analizy. Jutro mam zajęcia na SGH ale rano mam okienko więc skoczę odebrać wyniki małego - to 15 min drogi tramwajem, więc dam radę
mam nadzieję, że te specyfiki w końcu pomogą... heh... aaaa co do lefaxu - u nas generalnie działa, ale... ale Kubuś sadzi po nim takie bąki, że aż wrzeszczy przy nich bo są takie silne... po raz kolejny sprawdza się przysłowie, że jak nie urok to sraczka... jak nie kolka to bolesne piardy
Laski 3majcie jutro za mnie kciuki bo mam jutro zerówkę z Marketingu usług bankowych i z Zarządzania finansami w przedsiębiorstwie. w niedziele kolejne zeróweczki... heh... jak nie poród to sesja... ;-) całe życie pod górkę
Dziewczyny muszę się czymś podzielić. chciałam kupić ten polecany WINDI. Miałam u małego problem z kupkami i wiecie co... najstarszy sposób pomógł - termometr w dupalka. Przyjechała moja przyjaciółka - doswiadczona mama- trzy razy delikatnie wcisnęła, a mały własnymi siłami go wypychał i ,o dziwo bez żadnego napinania i stekania ,kupalek wypłynął! i to jaki! Dziś sama zabieg wykonałam, bo Adaś niespokojny, marudny i spać w nocy nie dał. A teraz.. takiego szczęśliwego dziecka dawno nie miałam
U Nas też chwilunie....:-)