reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Gosiek, Konstancja od samego poczatku spedza w klimatyzowanych pomieszczeniach sporo czasu - choc niestety w domu klimy nie mamy - i szczesliwie nic jej sie nie dzieje. Nie sadze zatem zeby Twojemu baczkowi zaszkodzilo. Ja tez myslalam, ze Kostka nie spi w nocy z goraca. Byloby to zrozumiale. Natomiast dziwne jest to, ze Ona swietnie spi w ciagu dnia, mimo ze jest znacznie cieplej. Mysle, ze taki juz jej urok i mam wielka nadzieje, ze jej sie odmieni. Dzis przespala caly dzien, nie domagajac sie nawet jedzenia. Mi piersi pewnie niebawem eksploduja. obudzilam ja kilka razy, a ona cium cium dwa razy i kima.

reklama
dzis Sebastian przeszedl samego siebie!! poszedl spac wieczorem po karmieniu o 18. Spal sobie grzeczniutko, az do 21 kiedy to stwierdzil, ze jest glodny. Dostal wiec co nieco na zab i bez awantur czy marudzenia zasnal znowu. Jedynie zmiana pieluchy mu nieco nieodpowiadala, ale tylko troszke pomagudzil. i tak sobie moje dziecie przespalo az do 2,15:-) Teraz tez tylko na karmienie sie obudzil - pielucha, jedzenie i znowu spanko. Od kiedy On taki grzeczny?:-p
ps-szkoda mi go tylko z powodu tej cholernej czkawki:wściekła/y: co prawda miewa ja juz znacznie rzadziej niz wczesniej, bo 2-3 razy w ciagu doby, ale nadal sie biedak meczy. Mam nadz, ze szybko z niej wyrosnie:tak:

Maz sobie polecial do Pl a ja zdaje swoj 1szy w zyciu test z "samodzielnej obslugi dziecka" i to wlasnego:szok::-D Jak narazie idzie nam calkiem przyzwoicie. Mam nadz, ze Maly nie zacznie nagla "tesknic" za tatusiem:-p Jakos to bedzie, byle do poniedzialku;-):-)

u nas co z ta nocka nie wesolo. małemu chyba gorao bo tak słabo spi. budzi mi sie co 1.5 godz. troszke pocmoka i lezy lezy i zasypia /
a najgorsze jest to ze strasznie mecza go pierdziochy. marudzi wtedy strasznie. u was tez tak jest? u mnie od jakiegos tyg małemu ciagle to nie daje spokoju... nie wiem czy tak juz ma czy cos jest nie tak.
teraz własnie skaczyl cmokac i podsypia

mamy za sobą pierwszą dłuższą podróż Julki - przez dłuższą rozumiem 125km w jedną stronę. Podróż spokojnie mała całą przespała - potem w ciągu dnia prawie zero sunu - wszystko nowe, nowe twarze (odwiedziliśmy rodzinę) w drodze powrotnej Julka też spała, ale za to w domku marudna, płacząca - chyba jednak za dużo wrażeń jak na takie maleństwo - nie mogliśmy jej uspokoić.

reklama
Jestem wyspana:-D
Alicja poszła spać o 20 wstała na papu o 3 i do 7 spała:-)
później dospałyśmy jeszcze we dwie do 8.40
teraz leży i daje mamie popisać do e ciotek:-D

prysznic zaliczony sniadanie też teraz wsuwam ciacha maślane:-p

nata my 24 jedziemy 450km... i zobaczymy jak o będzie...

aga ciesz się i nie zastanawiaj dlaczego mały tyle spi bo wykraczesz...

fionka u nas pierdziochy też są męczące ech minie to mam nadzieję... tyle ze okazało się że w nocy mała nie kopie przez brzuszek a przez gorąca:sorry2: odkrywam jej nóżki i ma przykryty ylko brzuszek całą noc...

uciekam do mojej pociechy:-p

Do góry