AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Ba wkładaj tę czarną kieckę, skoro dobrze się w niej czujesz. Dodatki faktycznie mogłyby być w inym kolorze, a przy czerni to masz pole do popisu, że ho ho :-)
Ja się zastanawiam, co ubrać na ślub i wesele brata, ale jeszcze mam czas. Też mam fajną czarną kieckę, w którą wchodzę, ale może coś nowego po ciąży... hm... zobaczymy.
Pogoda do luftu, ale spróbujemy pospacerować, jak tylko wielmożny Kuba wstanie, bo na razie śpi i daje rodzicom odpocząć (ufff). Od jutra wprowadzam jemu system nagród z superniani, bo co prawda jest lepiej niż było, ale nadal nie jest doskonale!
W sobotę wyprawiamy urodziny Kuby dla rodzinki, będzie wesoło... cały czas się zastanawiam co zrobić oprócz tortu, jak któraś ma koncepcję to proszę o rady i porady na kulinarnym :-)
To ja się też podpinam pod tą prośbę... wprawdzie do urodzin Janka jeszcze trochę czasu ale też nie mam pomysłu. Wiem że chce mu zamówić tort w kształcie Zygzaka ale nie wiem co do tego. I tak będą porąbane te urodziny bo część gości przyjdzie w moje urodziny a część w Janka bo inaczej w tym roku im nie pasuje... mało tego chrzestna Janka przyjdzie dopiero po urodzinach... masakra 3 razy robić imprezę
Myślałam nad ciachem Kubuś ale jak dla mnie za dużo kombinowania a czasu raczej mało