Alfa
Zaangażowana w BB
Ja mam jutro o 18:20 usg genetyczne i mam obawy czy wszystko w porządku, ale to chyba normalna reakcja (już kiedyś usłyszałam, że to koniec i stąd mój strach).
Ale to już tylko 26h
Ale to już tylko 26h
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
żegnam was dziewczyny z tego forum... byłam u lekarza mój okzał się pusty pęcherzyk nie wiem jak bo go wcześniej widziałam jak serduszko biło ale nie ważne ide jutro do szpitala żeby 'wydalić' łożysko i to co zostało mi...... jest mi bardzo przykro dlaczegp ten co się stara i planuje dziecko nie może go mięc a ten co wpada donosi ciąze:-------( żegnacie życze urodzenia zdrowych dzieci
Tak mi przykro lady87. Wiem co czujesz ja właśnie wyszłam ze szpitala, byłam 3 dni. Wczoraj w nocy miałam łyżeczkowanie. Ten pobyt w szpitalu wspominam strasznie. Mieszkam w Irlandii a oni tu przewaznie nie łyżeczkują, tylko jak coś się dzieje złego. U mnie zablokowało sie wszystko i musieli usunąć.Dobrze że mialam narkoze bo nie wiem jakbym to przezyła nerwowo ( Pozrawiam Cie mocno, trzymaj się. Nastepnym razem napewno sie uda, musimy wierzyć.
Super ze wszystko jest ok:-) Teraz to juz bedzie z gorki Zazdroszcze tego podgladania Malenstwa, ja bede miala te przyjemnosc dopiero w nast piatek i juz siedze jak na szpilkach, bo pewnie Kropek jest za 2 razy wiekszy niz byl ostatnio zadzac po tym co mozna w necie znalescWażne że mój brzdąc skacze jak piłeczka i macha do mamusi, ma 4,3cm i za tydzień mam test PAPA wiec znowu zobaczę moją kruszynę. Dalej mnie mdli ale przeszłam barierę ostatniej tragedii więc teraz już musi być tylko dobrze.
Przytyłam 0,5kg i dziwi mnie ze tylko tyle bo czuję się na 3 co najmniej
Bardzo mi przykro Kejtig, nie wiem co ci napisac :-( Trzymajcie sie, mam nadz ze niedlugo znowu pojawisz sie na forum tego typu, czego Wam z calego serca zycze!!Tak mi przykro lady87. Wiem co czujesz ja właśnie wyszłam ze szpitala, byłam 3 dni. Wczoraj w nocy miałam łyżeczkowanie. Ten pobyt w szpitalu wspominam strasznie. Mieszkam w Irlandii a oni tu przewaznie nie łyżeczkują, tylko jak coś się dzieje złego. U mnie zablokowało sie wszystko i musieli usunąć.Dobrze że mialam narkoze bo nie wiem jakbym to przezyła nerwowo ( Pozrawiam Cie mocno, trzymaj się. Nastepnym razem napewno sie uda, musimy wierzyć.
Aniez powiem szczerze ze też chciałabym aby to forum dudniło nadzieją i radością każdy się martwi i to już wiemy -po co wiecznie drążyć tematy strachu i lęku tracąc czas. Potępianie picia i palenia w ciąży przez kobiety które nie piją i nie palą to jakiś śmieszny żart nie lepiej poszukać fajnych przepisów na zdrowe jedzenie w ciąży? dobrych ćwiczeń które można wykonywać? coś co nam się przyda i każda będzie chciała przebrnąć przez kilknaście stron zaległości i nie nabawi się histerii paranoidalnej czy wszystko ok.
Aniam141 co lekarz to opinia i co naukowiec to inne badania. Mój lekarz powiedział ze nie wygladam na alkoholiczkę i jeśli mam ochotę na łyk piwa to powinnam ten łyk wziąść. Powiedział ze dziecku na pewno nie zaszkodzi a kobiecie ciężarnej nie powinno się niczego odmawiać bo o psychikę chodzi. Zresztą coli też nie wolno pić a tylko cola mi pomaga na nudnosci (przed ciążą nie piłam jej 4 lata)
.