alez sie usmialam z tegi Skype !!Ha ha, przyszlo mi do glowy, ze niektore praktyczne rzeczy jest ciezko opisac tak, by dobrze wytlumaczyc. Pewnie niedlugo bedziemy umawiac sie na video konferencje na skype ;-):-).
to ja w takim razie z tych niekumatych blondynek jestem ;-)7-7-5-5-3-3 to minuty na każdą pierś na zmianę :-)
Super, ze juz lepiejBartuś zapadł dziś w śpiączkę... ewidentnie nic go nie boli. Gazów brak. Brzuszek miękki. Skórka bialutka :-) Mamusia mówi na razie nabiałowi papa :-( za tydzień spróbujemy coś niecoś wprowadzić ponownie (tak delikatnie).
Zaliczyliśmy 3 godzinny spacerek :-)
Sebek dokladnie tak samo - jak tylko wejdziemy di windy jest: cyk i oczy jak 5zl, mimo ze caly spacer kilkugodzinny spalMy jak wracamy ze spaceru jest to samo. Najlepsze, ze mala budzi sie dokladnie z przekroczeniem progu domu i momentalnie wlacza jej sie lampka: jesc!
kurde nie kumam....
Ja jak pompuje to tak naciskam raz na sekunde moze i leci tak moze ze 2 krople...
A co do sciagania mleczka, to nie boj zaby: Zielona pokaze nam na Skzpie jak to sie robi, to my- ciemne masy zalapiemy co i jak