reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Dziękuję dziewczyny -widać jak komu wygodniej tak jest dobrze.

Monia
u nas też bąbelek -jakoś szczególnie nie zwracam na niego uwagi. Byliśmy u lekarza w piątek -widziała małą calutką i nic nie mówiła żeby coś miało ją niepokoić

A to nasza wczorajsza rozmowa z S:
S -jak Ona szybko rośnie -może druga Krupa będzie
Ja -może będzie -póki co jest drugi mały Pudzian

O ubrankach 62 zapomnieliśmy już -a nawet paluszki ma otłuszczone...
nie wiem jak Alicja jest w stanie je zginać...
hehehe

U nas też mokro, ale nie pada, więc dziś był spacerek :))) się dotleniłam i od razu mam inny nastrój!
No takiego maja to ja nie pamiętam... może ja nie jestem wiekowa staruszka, ale swoje latka też mam... hm... kwiecień taki bywał, ale maj... Oby szybko się polepszyło. Mojej teściowej zalało podpiwniczenie, ale niektórzy mają dużo gorzej!
Kuba na kontroli u lekarza (z tatusiem) i zobaczymy co powie- bo jak jest zdrów to może jutro pójdzie do żłobka, bo przygotowują program artystyczny na dzień matki i nie chciałabym, żeby on stał jak ta trąbka i nie wiedział co ma robić, bo przez 3 tyg. go nie było ;)... pomyślę nad tym.

Ostatnia edycja:
Monia- odczyn poszczepienny jest normalny.

13x13- Kuba był więcej ze mną, Bartuś częściej jest w łóżeczku- też ze względu na to, że z Kubą się bawię, czy gotuję i w łóżeczku jakoś bezpieczniej (np. ze względu na psa, który chętnie zalizałby niemowlaka (hihihi).

Magda- u Kuby ząbkowanie było dopiero jak miał 5-6 miesięcy i nie było traumatycznie, mam nadzieję, że tym razem też będzie nieźle ;)))

Iza- ŚLICZNOŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!! Pogratulować dzieciątka!

Forget- to pewnie zależy od 'ciągliwości' ubranek i od producenta- każdy ma swój pomysł na rozmiarówkę.

reklama
moja corcia prawie caly dzien w swoim lozeczku jest i to na gorze a ja na dole, tylko nianie mam przy sobie, nieraz jak niespokojna jest to biore ja na dol na lezaczek to tam tez zasypia albo sie patrzy hihi, ogolnie to ona najlepiej lubi swoje lozeczko...
a nadal nosi jeszcze niektore ciuszki na 56 ale i na 62, roznie z ta numeracja jest...
iza - ale sliczny bobo
kwiatuszek - super ze u lekarza wszystko ok

Do góry