jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
wronka sluchaj a jak wygladaja te krostki?? bo Niki tez dostal strasznych krost i tylko na buzi i nie wiem czy z tym isc do pediatry czy nie??....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My robilismy sami. Latwe to nie bylo, ale dalo rade:-) nie zapomnij jeszcze o uszach i o tym, ze musi patrzec w obiektyw A bedzie robic Pl czy UK?Aga2010- zdjecie do paszportu Sebkowi robiliscie u fotografa czy sami?
My tez musimy zrobic do tego podejscie, i sama nie wiem jak sie do tego zabrac. Te wymogi - biale tlo, glowa prosto, oczy otwarte, usta zamknie... Heh, z Pola to niewykonalne...
No i czeka nas wyjazd do Londynu, jak sobie pomysle o tej podrozy, i staniu w kolejkach w ambasadzie odechciewa mi sie tego paszportu...
My robilismy sami. Latwe to nie bylo, ale dalo rade:-) nie zapomnij jeszcze o uszach i o tym, ze musi patrzec w obiektyw A bedzie robic Pl czy UK?
wronka sluchaj a jak wygladaja te krostki?? bo Niki tez dostal strasznych krost i tylko na buzi i nie wiem czy z tym isc do pediatry czy nie??....
nie stosuje i nie mam pojecia co toMusze zaczac spisywac pytania do Was... Od wczoraj uzbieralo mi sie kilka, a teraz mam pisac i wiekszosci juz nie pamietam!
Z tego co przychodzi mi na mysl:
- Czy Wasze dzieciaczki sa juz aktywne na matach edukacyjnych? Moja jak tam "zalega" to albo po chwili zasypia, albo sie irytuje i nie chce tam zostac ani chwili dluzej.
Pozatym ona jakos dopiero od 2 tygodni "polubila" swoja karuzele. Do tej pory reagowala tylko na melodyjke, a latajace zwierzaki jej nie interesowaly, dopiero ostatnie parenascie dni to dla niej rewelacja w lozeczku - wodzenie wzrokiem za ruszajacymi sie stworkami. USmiecha sie do nich, i nie spuszcza z oka, a jak 20 minut minie to zaczyna sie denerwowac, machac raczkami i nozkami i trzeba wlaczyc znow.
Czy to czasem nie za pozno? Czy ona sie prawidlowo rozwija?
Ja zamierzam mate wprowadzic jak Borys skonczy 3 m-ce. Gdzies czytalam,ze dopiero wtedy dziecko interesuje sie takimi rzeczmi, i dłuzej polezy. No chyba ,że tą która dostałam wczoraj, bo ona jest od urodzenia, do cwiczenia pozycji na brzuszku.
Co do karuzeli, na Borysa tez działa tylko melodyjka, reszta mogłaby na razie nie istniec. Takze z Polunia jak najbardziej wszystko jest ok:-)
-stosujecie Apthin? Jak to stosowac, po kazdym jedzeniu?I jak dlugo? A jak to sie ma do tego kwasu borowego jaki w tym jest?
Aj! Bartuś skończył dziś pierwszy miesiąc !!! Jeny jak ten czas leci!!!