reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

zeby nie bylo, ze przez caly dzien mnie nie ma na bb i nic nie robie to wklejam zdjecia swojego dzisiejszego dziela :-)
niestety jest ono z kategorii "sposc sobie łomot", gdyz nabialu nie jem, truskawki uczulaja no i biszkopt z kakaem wiec tez odpada....

jak widac Ramzes tez ma depresje... ;-)
Zobacz załącznik 245268Zobacz załącznik 245269

no to teraz czytam produkcje od wczorajszego popoludna :-)

daga to Ty masochistka jestes??? No i sadystka do kompletu:dry:

reklama
Daga co Cie skolonilo do takiego katowania sie?
mąz urodziny juz mial z tego co pamietam...
mój mężul ma pozamiatane bo to co ja nie moge to on tez nie je bo ja robie obiady pod siebie :)
no jedynie tyle co na boku zje to jego ale czego oczy nie widza tego sercu nie zal :)

przychodza dzisiaj do nas znajomi , wiec zeby nie bylo, ze "z malym dzickiem to sie nie da" zrobilam ciacho :-)
serce mi sie krajalo jak wachalam te piekne truskawki, no ale coz... kupilam sobie biszkopciki i zrobie sobie nawet herbate z cukrem :-) jak szalec to szalec ;-)

no a teraz udam sie do kuchni celem podgrzania marchewkowej wodzianki czyli tzw. zupy... pychota... :-/

Torcik bombowy :) Niby się da, ale to tylko ja przypalam garnki z obiadem.

Jakiego używacie kremu do twarzy na dwór? Bo smaruję małej kremem pielęgnacyjnym. Ale i tak czasami łapią ją promyczki. Przydałby się jakiś kremik z filtrem.

Torcik bombowy :) Niby się da, ale to tylko ja przypalam garnki z obiadem.

Jakiego używacie kremu do twarzy na dwór? Bo smaruję małej kremem pielęgnacyjnym. Ale i tak czasami łapią ją promyczki. Przydałby się jakiś kremik z filtrem.
ja kupilam dzis bloker Johnson's Sun Care Baby 50+ z ochrona UVA i UVB. U nas niby slonca mocnego nie ma, ale jednak jest. a wiadomo, ze slonca przez chmury bez problemu przechodzi wiec nie ma co ryzykowac.

Aniołku a dlaczego jesteś tylko na ziemniaczkach i rosołku?? Z wyboru czy przez kolki Nikiego??
Bo jak z wyboru to bez sensu.
Nie jedz smażonego, cytrusów, ciężkostrawnych (np. grzyby) i uczulających (np. truskawki) ... poza tym możesz jeść wszystko. Mięcha gotowane, "smażone" bez tłuszczu i panierki (na teflonie tak robie "kotlety" z piersi), grillowane w piekarniku, pieczone w rękawie... Ale jak do tej pory jechałaś na takim ubogim menu to wprowadzaj po jednym produkcie co drugi dzień najlepiej.

Czesc dziewczyny.U nas dzis dzien typu co bede lezec sama jak u mamy na rekach jest przeciez o niebo lepiej.Nic nie moge zrobic bo jak poloze to jest krzyk i nie moge tak na nia wtedy patrzec.Jeszcze ten moj kregoslup mi tak napi....prza,ze masakra.Stac nie moge chodze jak kaleka.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jutro chyba lekarz bo dlugo tak nie pociagne.

kwiatuszek jak ja mam to radyjko uruchomic nie moge go sluchac i nie wiem co robie nie tak???

Matko dziewczyny wy tak uwazacie a ja to jem prawie wszystko chyba tylko oprocz kapusty.Dzis mialam bigos i nawet go nie tknelam bo sie boje,ale truskawki wcinam i malej nic nie jest przynajmniej na moje oko.Smazone tez jem tylko takie nie przypalone bo zawsze takie jadlam uwielbiam spalone rzeczy.

Jestem pelna podziwu dla podwojnych mam ja bym chyba wymiekla.Jak wy to wszystko laczycie?
:szok::szok::szok:

Wy piszecie o usmiechach, a ja sie zaczynam zastanawiac, czy Konstacja nie ma autyzmu.
Pewnie nie, ale w glowach matek czesto rodza sie dziwne pomysly.

Kostka umiecha sie, ale do siebie. Smieje sie, jak ssie cycucha i jak zasypia. Niestety nie usmiecha sie do mnie.
Czasem sprawia wrazenie, ze ma gdzies to czy do niej mowie, czy nie. Patrzy sie wowczas w odlegly kat, chyba rozmawia z duchami.

Pojawily jej sie za to lzy.

agnieszko no wiesz, tak mi mama moja kochana radzila... Niki nie kolkuje... ah ja glupia.... czyli ze spokojem moge wszamac sobie ziemnaczki na maselku i np. nie wiem... szparagi lub kalafiorka??.... probowalam narazie zupy pomidorowej - nie zaszkodzila malemu i bananow :D.... tez nie zrobilo mu roznicy....

gosiek kurcze ale ci zazdroszce :)....

ale moge miec tylko do siebie pretensje....

jak wasze maluszki spia i jedza??...
Niki co godzine wola cycka, poje - zasnie na godzine i znowu wola i tak cale dnie i noce ---> to juz 6 dzien takiej meki...
ale od wyjscia ze szpitala czyli wciagu 2 tygodni (wazylam 3 dni temu w osrodku zdrowia) przytyl kilogram......

reklama
Do góry