reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

OK. spadam gotowac makaron, dzisiaj rosołek na obiad;-)
u nas tez :-D
Witam wszystkich , dawno mnie nie było, ale nie najlepiej sie czułam, a od wczoraj tylko płacze i płaczę, dowiedziałam sie że moja babcia umarła, miałam ją odwiedzic ale przez moją ciąże bliźniacza nie mogę nigdzie podróżowac, jestem załamana, nawet sie nie porzegnałam i nie mogę jechać na pogrzeb. Mój mąż powiedział ze on pojedzie za mnie a mną sie zaopikuje na ten czas teściowa, nie mam sił, kazali mi sie nie denerwowac, ale to tak łatwo mówić, głowa mi peka, wiem ze bym nie zniosła tej podróży, to pona 600 km, ale tak mi szkoda. Wiem ze najwazniejsze są moje 2 dzidzie, ale sami wiecie ...
Bardzo mi przykro... powiem Ci szczerze, ze wiem co czujesz... tez jestesmy dlaeko od rodzinki i nie raz mialam mysli, ze gdyby cokolwiek w Polsce sie wydarzylo, to jak szybko bym nie dojechala, zawsze bedzie za pozno... Z kazda wizyta w Polsce zegnam sie z moja babcia, ostatnia juz , i mysle czy kolejny raz dane nam bedzie sie widziec....:-(
jezu pierogi:-) uwielbiam!!! kwiatuszek.pregnet przeslij mi troche!!! tutaj nie mam takiego sera jak w polsce jest i dlatego nie robie, ale zawsze jak przyjezdzam do mamy to po pierwsze pierogi!! moje ulubione danie, ale mam smaka teraz, ja chce pieroga!!!!:rofl2:
hahaha, to tak jak ja... jeszcze troszke ponad 3 tygodnie i jedziemy do Polski, ale babcia juz ma zapowiedziana robotke z lepieniem jak tylko przyjedziemy... uuuuuwielbiam pierozki mojej babuni!!!!!!!!

Kochane... juz jutro ide ogladac moje malenstwo... Dzis 9 godzin w pracy ciagnelo mi sie jak 20scia!!! Teraz tylko wieczor, szybko spac, a jutro o 10.40 mam wizyte!!!

reklama
żegnam was dziewczyny z tego forum... byłam u lekarza mój okzał się pusty pęcherzyk nie wiem jak bo go wcześniej widziałam jak serduszko biło ale nie ważne ide jutro do szpitala żeby 'wydalić' łożysko i to co zostało mi...... jest mi bardzo przykro dlaczegp ten co się stara i planuje dziecko nie może go mięc :( a ten co wpada donosi ciąze:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( żegnacie życze urodzenia zdrowych dzieci

a propo espumisanu, tak z innej beczki... to moja przyjaciolka dawala swojemu dzieciaczkowi pare kropelek dziennie i maly koleczek wogole nie mial :)....

Jest specjalny espumisam dla dzieci .

Witam wszystkich , dawno mnie nie było, ale nie najlepiej sie czułam, a od wczoraj tylko płacze i płaczę, dowiedziałam sie że moja babcia umarła, miałam ją odwiedzic ale przez moją ciąże bliźniacza nie mogę nigdzie podróżowac, jestem załamana, nawet sie nie porzegnałam i nie mogę jechać na pogrzeb. Mój mąż powiedział ze on pojedzie za mnie a mną sie zaopikuje na ten czas teściowa, nie mam sił, kazali mi sie nie denerwowac, ale to tak łatwo mówić, głowa mi peka, wiem ze bym nie zniosła tej podróży, to pona 600 km, ale tak mi szkoda. Wiem ze najwazniejsze są moje 2 dzidzie, ale sami wiecie ...

Tulam mocno
[*] d;a Twojej babci
Ja straciłam teścia w sobote :-( Jakos nie chciałam o tym pisać i wam smucić . W czwartek mamy pogrzeb:-(

aKurcze, powiem Wam, że mam doła jak nigdy. Oblałam ostatni egzamin na 5tym roku studiów (nie mogłam być na 1szym terminie, a drugiego nie zdałam) i strasznie mi to wszystko komplikuje:( Wykładowca (laska niestety) powiedziała, że nic jej nie obchodzi że miałam już termin obrony wyznaczony i że jestem w ciąży i w związku z tym nie będę mogła w styczniu czy lutym ponownie zdawać egzaminu (nie polecę przecież do Pl w 31 - 33 tyg ciąży (niby można latać do 32go ale nie chce ryzykować). A miało być tak pięknie...

Pewnie baba nie ma dzieci i chłopa , to się musiała zemscić :wściekła/y::wściekła/y:

żegnam was dziewczyny z tego forum... byłam u lekarza mój okzał się pusty pęcherzyk nie wiem jak bo go wcześniej widziałam jak serduszko biło ale nie ważne ide jutro do szpitala żeby 'wydalić' łożysko i to co zostało mi...... jest mi bardzo przykro dlaczegp ten co się stara i planuje dziecko nie może go mięc :( a ten co wpada donosi ciąze:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( żegnacie życze urodzenia zdrowych dzieci

[*]
[*] tulam mocno:-(

a co na to lekarz? trzeba się martwić? ja to sobie prosto tłumaczę, że im więcej teraz schudnę to potem z przybieraniem będzie lepiej, ale u mnie tylko 1kg zszedł.

przy ostatniej wizycie było ok 6 kg mniej...i mówił ze mam na siebie uważac, bo moge miec anemię i dla smerfusia może nie byc za wesoło. no i żebym starała sie jeść. staram sie jesc w miare regularnie, nie duże porcje.. ale waga wciaz spada.... 5 października ide na kontrolę i zobaczymy co powie mój doktor.. ech... utyć źle chudnąć tez nie dobrze..

zobaczymy

poki co dobrej nocy

LADY SKORO WIDZIAŁAŚ JAK SERDUSZKO BIŁO TO MOŻE IDŹ NA USG DO INNEGO LEKARZA JA BYM TAK ZROBIŁA WIEM CO TO ZNACZY BO W MARCU TEGO ROKU TEŻ STRACILIŚMY SWOJE MALEŃSTWO W 13TYGODNIU. NIE MA SŁÓW KTÓRYMI DA SIĘ TEN BÓL UKOIĆ TRZYMAJ SIĘ CIEPŁO I PRZYTULAM CIĘ MOCNO.
PŁAKAĆ MI SIĘ CHCE BO WSPOMNIENIA WRÓCIŁY CZEMU TO ŻYCIE MUSI BYĆ TAKIE POPIEPSZONE :-:)-( BRAK MI SŁÓW:wściekła/y::wściekła/y:
DZIEWCZYNKI A JA SIĘ UCZĘ UCZĘ I UCZĘ MAM NADZIEJĘ ŻE JUTRO ZDAM I ZOSTANIE OSTATNI ROCZEK. TROCHĘ JESTEM ZMARTWIONA TYM ŻE MAM POMARAŃCZOWY ŚLUZ MUSZĘ JUTRO ZADZWONIĆ DO MOJEJ GINKI NIBY ONA POWIEDZIAŁA ŻE ON MOŻE BYĆ DLATEGO ŻE MACICA SIĘ POWIĘKSZA ALE I TAK MAM GŁUPIE OBAWY. TO FAKT ŻE PRZEZ OSTATNIE PARE DNI W MOIM CIELE ZASZŁY ZMIANY BO PIERSI MI UROSŁY I BRZUSZEK TROSZKĘ URÓSŁ ALE NIE ZA DUŻO MOŻE TO DLATEGO. BOLI MNIE CZASEM ALE TO CHYBA NORMALNE BO SIĘ ROZCIĄGA. DOBRA KOCHANE JUŻ WAM NIE MARUDZĘ JUTRO SIĘ RANO ODEZWĘ BUZIACZKI KOCHANE KOLOROWYCH SNÓW

lady jeśli będziesz miała ochotę i siłę to wejdź na wątek ciąża po poronieniu tam mi dziewczyny bardzo pomogły wszystkie przeszły to co my i jestem im bardzo za to wdzięczna że były i są bo one dodały między innymi dodały mi wiary i nadziei że trzeba walczyć i się nie poddawać. Przytulam cie mocno

reklama
Do góry