reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
dzięki za uznanie dziewczyny, no proszę ja sobie spokojnie na bezrobociu siedzę, a tu taka fucha mi z nieba spadła- szef jadłodajni "u kwiatuszka" :) nic tylko brać się do roboty,
a na te kopytka też mi ślinka leci, narobiłyście mi apetytu zwłaszcza, że tak dobrze komponowałyby się z moim gulaszem :tak:
zaraz bym sobie zrobiła, gdyby nie to, że od wczoraj mam lodówkę zawaloną pierogami i muszę poczekać aż znikną :)
chętnych zapraszam na obiad
:-)

Amorku dziewczyny mają rację, babcia nie chciała byś się męczyła taką długą drogą, lepiej pożegnaj ją w zaciszu swojego serca

jezu pierogi:-) uwielbiam!!! kwiatuszek.pregnet przeslij mi troche!!! tutaj nie mam takiego sera jak w polsce jest i dlatego nie robie, ale zawsze jak przyjezdzam do mamy to po pierwsze pierogi!! moje ulubione danie, ale mam smaka teraz, ja chce pieroga!!!!:rofl2:

Do Polski wybieramy sie mniej wiecej za 2,5 roku. Moj maz koniecznie chce zobaczyc prawdziwa zime - mam nadzieje, ze niezle na ta okazje popada :-). no i chce zarejestrowac dziecko w Polsce, by mialo podwojne obywatelstwo
a nie da sie przez ambasade RP w Maksyku zalatwic tego polskiego obywatelstwa dla Malenstwa? ja wlasnie tak planuje swojemu Kropkowi zalatwic polskie w Dublinie.

Kurcze, powiem Wam, że mam doła jak nigdy. Oblałam ostatni egzamin na 5tym roku studiów (nie mogłam być na 1szym terminie, a drugiego nie zdałam) i strasznie mi to wszystko komplikuje:( Wykładowca (laska niestety) powiedziała, że nic jej nie obchodzi że miałam już termin obrony wyznaczony i że jestem w ciąży i w związku z tym nie będę mogła w styczniu czy lutym ponownie zdawać egzaminu (nie polecę przecież do Pl w 31 - 33 tyg ciąży (niby można latać do 32go ale nie chce ryzykować). A miało być tak pięknie...

Kurcze, powiem Wam, że mam doła jak nigdy. Oblałam ostatni egzamin na 5tym roku studiów (nie mogłam być na 1szym terminie, a drugiego nie zdałam) i strasznie mi to wszystko komplikuje:( Wykładowca (laska niestety) powiedziała, że nic jej nie obchodzi że miałam już termin obrony wyznaczony i że jestem w ciąży i w związku z tym nie będę mogła w styczniu czy lutym ponownie zdawać egzaminu (nie polecę przecież do Pl w 31 - 33 tyg ciąży (niby można latać do 32go ale nie chce ryzykować). A miało być tak pięknie...

a niby kobieta kobietę zrozumie najlepiej....

ech.... baby czasami potrafia być dużo gorsze niż panowie..

mam nadzieję,że uda sie jakos wyjśc z tej sytuacji.

trzymam kciuki

Ja też dzisiaj na pierogach :-D
Wczoraj teściowa u mnie była i powiedziała, że jej twaróg i ziemniaki zostały, więc zrobi pierogi, to od razu się zamówiłam i męża dziś po pracy wysłałam do teściowej.
Pierożki były z twarogiem i miętą, ja tego w domu nigdy nie jadłam mąż tak.

Dagsila - 8kg w dół to strasznie dużo, ale kurcze chciałabym :)

reklama
Do góry