jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
haha.... u mnie tez... zaraz lece na gotowe cieple bo robic nie ce mi sie .....
mmmmmniam ...
a to wszystko przez ciebie Dagsila D!!!!
mmmmmniam ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
haha.... u mnie tez... zaraz lece na gotowe cieple bo robic nie ce mi sie .....
mmmmmniam ...
a nie da sie przez ambasade RP w Maksyku zalatwic tego polskiego obywatelstwa dla Malenstwa? ja wlasnie tak planuje swojemu Kropkowi zalatwic polskie w Dublinie.Do Polski wybieramy sie mniej wiecej za 2,5 roku. Moj maz koniecznie chce zobaczyc prawdziwa zime - mam nadzieje, ze niezle na ta okazje popada :-). no i chce zarejestrowac dziecko w Polsce, by mialo podwojne obywatelstwo
Kurcze, powiem Wam, że mam doła jak nigdy. Oblałam ostatni egzamin na 5tym roku studiów (nie mogłam być na 1szym terminie, a drugiego nie zdałam) i strasznie mi to wszystko komplikuje Wykładowca (laska niestety) powiedziała, że nic jej nie obchodzi że miałam już termin obrony wyznaczony i że jestem w ciąży i w związku z tym nie będę mogła w styczniu czy lutym ponownie zdawać egzaminu (nie polecę przecież do Pl w 31 - 33 tyg ciąży (niby można latać do 32go ale nie chce ryzykować). A miało być tak pięknie...
Dagsila - 8kg w dół to strasznie dużo, ale kurcze chciałabym