reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

wronka, dzięki za pocieszenie :-)
sama sobie to powtarzałam, że to tylko przeżarcie, no ale jak pomyślę o tym, że tyle dziewczyn traci swoje bąbelki to aż mnie ciarki przechodzą i łzy napływają do oczu...

reklama
Dziewczyny tylko się ze mnie nie śmiejcie...
wczoraj naszło mnie strasznie na kurczaka z KFC no więc po pracy poszłam i kupiłam do domu na obiad. a w nocy... jak mnie brzuch nie rozbolał... jakie ja wizje zaczęłam mieć... ale przecież kurczak nie może wpłynąć źle na maleństwo... ale już miałam myśli, że przez własne łakomstwo mogłam coś złego zrobić bąbelkowi... tymbardziej, że jak po godzinie się uspokoiło to czułam się taka pusta, bo było w brzuszku tak spokojnie... :-|
Mnie w niedziele naszlo na skrzydelka i inne czesci kurczakowe z Berger King'a. Calkiem niezle bylo, ale potem tez mialam niemile dolegliwosci i podobnie jak Ty przestraszylam sie nie na zarty! Na szczescie przeszlo mi dosyc szybko, ale wiecej sie nie skusze na zadnerzeczy tego pytu! Tak mysle, ze moze to przez te chemie co w tym miesie siedzi, bo przeciez od poczatku ciazy staram sie jest tylko te najzdrowsze i najmniej przetworzone rzeczy, a tu nagla dowalilam zoladkowi takie swinstwo:zawstydzona/y:
Tak czy inaczej czlowiek uczy sie na swoich bledach i od niedzieli omijam wszelkie fast foody szerokim lukiem:tak:

hej dziewczyny,naprawde sie zrobilo smutno na forum,bardzo mi przykro dziewczyny:(wiem co przezywacie,bo tez stracilam swojego fasolka ale jakos dalam rade i mam drugiego w brzuszku i mam nadzieje,ze tym razem wszystko bedzie ok,mocno w to wierze w poniedzialek mam usg genetyczne i modle sie zeby bylo dobrze:),a jesli chodzi o jedzonko z kfc to tez mam czasem ochote niedawno mialam ochote trzy dni pod rzad na tortille z McDonalda:)

hej dziewczyny,naprawde sie zrobilo smutno na forum,bardzo mi przykro dziewczyny:(wiem co przezywacie,bo tez stracilam swojego fasolka ale jakos dalam rade i mam drugiego w brzuszku i mam nadzieje,ze tym razem wszystko bedzie ok,mocno w to wierze w poniedzialek mam usg genetyczne i modle sie zeby bylo dobrze:),a jesli chodzi o jedzonko z kfc to tez mam czasem ochote niedawno mialam ochote trzy dni pod rzad na tortille z McDonalda:)

Och...Tortilla z McDonalda to moja zguba...mniam mniam, uwielbiam ją, podobnie zresztą jak frytki od nich:zawstydzona/y:, naszczęście mam daleko do MC i rzadko jadam ich jedzonko:tak:

Kochane zdałam :-):-) i z głowy teraz tylko muszę zrobić wpisy i został tylko ostatni roczek jestem zadowolona choć dzisiaj znowu zaczął się czas wymiotów już 3 razy zaliczyłam kibelek nie mam już siły co zjem to jest masakra uciekam na razie kochane musze się chyba zdrzemnąć bo kiepsko się czuje:-:)-(

reklama
Do góry