aniez masz rację. wróciliśmy właśnie od pediatry, bardzo miła Pani doktor. Prawdopodobnie Kubek zbyt łapczywie je... bo on jak tylko już złapie cyca to zasysa i czasami słychać cmokanie więc łyka dodatkowo powietrze. Pani położna która była też przy badaniu pokazała nam jak wziąć go na brzuszek na ręce położyć i nosić, no i obie zaleciły, aby przed każdym karmieniem kłaść go na trochę na brzuszek jak żabkę, to sobie odpowietrzy brzunio, no i jak tylko marudzi a to nie będzie ani z głodu, ani że mokro, ani że tulu, to też na brzuszek to mu gazy odejdą. obie były zdziwione jak spytały co jem i czy wiem czego powinnam unikać... to że mieszkam na zadupiu nie znaczy, że nie posiadam jakiejś wiedzy tym bardziej, że wychowałam się w Warszawie a tutaj wyemigrowałam z mamą.
No więc wizyta u lekarza udana... aaaaa!! jak wychodziliśmy ze szpitala ważyliśmy 3700 a teraz 4500 w 12 dni :-) 800g to chyba dobry wynik ??
No więc wizyta u lekarza udana... aaaaa!! jak wychodziliśmy ze szpitala ważyliśmy 3700 a teraz 4500 w 12 dni :-) 800g to chyba dobry wynik ??