reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

No i jestem ja:-)
Mała obudziła sie o 0.00 i nie spała do 1... leżała i patrzyła w ciemność... myślicielka:-) Później to ja wstałam o 4.20 i obudziłam Ją do cyca -bo już były jak bańki z mlekiem:eek: pociągnęła 1 i poszła spać... wstała o 8 po mamy prysznicu i śpi dalej...

Jest tak piękna pogoda ze nic tylko na dworze siedzieć. Po 13 pójdziemy na spacer a jutro jakaś majówka do lasu:-)

U nas położnej nie było -i nie będzie... ale to wina systemu -nie moja:)

reklama
No to się lenka 'pozbierała' i rzutem na taśmę będzie kwietniowa :-D Mówilam, że rodzić można zacząć w każdej chwili... Nawet jak lekarz powie, że to jeszcze nie teraz :-D Dziecko i tak wie lepiej!

U nas nocka super! Nawet się wyspałam. A zaraz zbieramy się na spacerek, bo szkoda pogody!

Dobry dzień drogie panie:-) Czuje się jak bym spadła z 4 piętra, wszysko mnie boli! Jade zaraz na ktg, oby mnie zatrzymali bo weekendu nie chcę sama przesiedzieć a M. bedzie pracował. 3mam kciukasy za Elvie!!! No i za resztę nierozpakowanych żeby jednak zdążyły w kwietniu.

Witajcie!

Wzięły mnie koło 1 w nocy skórcze, ale nie chcą być regularne i tak kwitnę do tej pory.
Do tego różowy śluz, więc coś się dzieje.
Jak dotrzymam do ktg o 16 to zobaczymy.
Nie chcę jechać na IP tylko po to, żeby mnie na patologię wysłali (już to przeabiałam).

Będę wdzięczna za kciukasy!

malena może i Ty się na kwiecień załapiesz... 3mam kciuki!!

13x13 u nas położna była chyba 4 razy od porodu i nawet pediatra nas odwiedziła w domu zbadała dała skierowania do poradni preluksacyjnej i kardiologicznej dobra sprawa bo nie musiałam małej ciągnąć do przychodni w te siedlisko chorób

no kurde u mnie to samo, mala drze sie jakby ja ze skory obdzieral:szok: normalnie w szoku jestem i nie wiem co robic, dziewczyny to normalne?? glupio mi do lekarza jechac bo wczoraj bylam i tak super bylo ze zdrowa i wogole a tu takie cos:szok: ja pierdziele, mala zasypia gora na pol godziny i potem od nowa syrena sie wlacza ale jak:szok: malo sobie gardla nie zedrze, troche zje i znowu krzyk i tak w kolko, jakby jesc nie mogla, nie wiem co jest grane ale jest coraz gorzej, macie jakies idee o co kaman?
kwiatuszek co ty robisz jak tymek sie tak drze??

mam dokładnie to samo... już drugi dzień... dzisiaj mamy wizyte kontrolna to spytam lekarza co z tym zrobić... serce mi peka jak widze ze go boli... :-(

aaaa plus u nas jest po ten straszne ulewanie nawet ponad godzine po jedzeniu... martwie się :-(

reklama
moj mały musiał sobie pępek o coś zaczepić... bo miał rożek we krwi a pępek dookoła w zaschniętej krwi :eek: moje małe biedactwo... no i znowu się pręży i drze w czasie jedzenia... :-( nie wiem co mu szkodzi...

Do góry