reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Cholera, przez csla ciaze nie mialam ani jednego rozstepu, a teraz mnie za to obsypalo... Jakby nie bylo dosyc, ze waga zamiast spadac, zaczela rosnac. Zadek mi sie nie miesci w zadne ciuchy, wiec biegam w gaciorach ciazowych.

13x13 zawsze mozesz zarzucic malej jakis kaftanik na to body z krotkim rekawkiem.

dzwoniłam do mojej gin i mam jechac do szpitala, razem z torbą w razie W....:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
umieram ze strachu oby to nie byly wody i obym wrociła do domu dziś
Paulka, dopiero chciałaś już Zosię ściskać a teraz panikujesz?;p
Pakuj torbę i sio do szpitala!! Trzymamy kciuki i czekamy na nową Kwietniową Księżniczkę:-)

Mój Kochany Lenkowy leniuszek dał mi nawet dzisiaj w biurze popracować od 12 do 17:00.
Trochę mnie podbrzusze boli i nawet rozmyślałam, czy się do gina nie wybrać, ale ostatecznie stwierdziłam, że nic nowego mi nie powie a 120zł to ja wolę wydać na inne przyjemności;-)

Paulka, a ja mam nadzieje, ze dzis nie wrocisz juz do domu. Za to za kilka dni bedziesz w domu, ale z dzidzia w ramionach. Lepiej tak, niz masz siedziec, rozmyslac i panikowac. Radykalne posuniecia sa najlepsze na swiecie! Powodzenia!

mój Tymuś ma strasznie suchą skórkę
to przez to przenoszenie 8 dni
dodaje do kąpieli ziajkę natłuszczającą ale nie widzę poprawy
myślałam o jakimś oilatum
ale są jeszcze emolium i oillan
czy są tak samo dobre?
co polecacie?
i czy lepiej ten olejek do kąpieli czy może balsam do ciała?

dzwoniłam do mojej gin i mam jechac do szpitala, razem z torbą w razie W....:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
umieram ze strachu oby to nie byly wody i obym wrociła do domu dziś

A może lepiej, żebyś już dzisiaj Zosieńkę zobaczyła.

Ja się stresuję troszkę przed jutrzejszą wizytą. Boje się, że moja gin stwierdzi, że jednak wywołujemy. Wolałabym poczekać na rozwój sytuacji, tym bardziej, że termin w sobotę mam. To ja już chyba wolę tutaj ostatnia zostać.
Ze strachu skaczę na piłce i zażyczyłam sobie pół lampki wina.

Jakby tego wszystkiego było mało Igor na ból brzuszka się skarży i zwymiotował:baffled::baffled:. Mam nadzieje, że to chwilowe i mu przejdzie. Nic takiego nie jadł, chyba, że pierożki, ale w końcu to domowe, przez mamę moją robione, tylko mroziłam; zresztą już nie pierwszy raz. Ale tylko tą jedną rzecz jadł tylko on, a nam odpukać nic nie jest. kurcze....:baffled::baffled::baffled:

mój Tymuś ma strasznie suchą skórkę
to przez to przenoszenie 8 dni
dodaje do kąpieli ziajkę natłuszczającą ale nie widzę poprawy
myślałam o jakimś oilatum
ale są jeszcze emolium i oillan
czy są tak samo dobre?
co polecacie?
i czy lepiej ten olejek do kąpieli czy może balsam do ciała?

ja bardzo oilatum do kąpieli polecam, po tym nawet nie trzeba dziecka szczególnie niczym dodatkowym nacierać. Chyba, że Tymuś ma jakieś szczególnie wrażliwe miejsca, to w nich dodatkowa posmaruj. Miałam oilan, jest tańszy, ale jednak nie aż tak dobry.

reklama
Paulka będzie dobrze, trzymamy wszystkie kciuki.

Nie wiem czy tutaj to pytanie odpowiednie, ale w końcu można na tym wątku o wszystkim pisać. Czy macie jeszcze kreskę na brzuszku po porodzie. Bo ja wciąż mam. Ciekawa jestem kiedy ona zniknie :baffled:

Do góry