iza813
mama Szymka i Samuela
Kwiatuszku biedny Tymus:-( miejsmy nadzieje ze ten pecherzyk sam zniknie i interwencja chirurga bedzie zbedna:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czesc kochane
ja na sekunde , ostatnio nie mam sily na nic, nawet na siedzenie przed kompem....
dzis bylam na pobraniu krwi i ktg. w piatek rano znowu ktg, Pani doktor pow ze lepiej by było jakbym urodzila do tego czasu, ale jak tu rodzic jak sie nic nie dzieje, oprocz tego ze Zosinek od kilku dni duzo slabiej sie rusza.....
widze ze dziewczynki sie ładnie rozpakowują, serdecznie gratuluje wszystkim
a nierozpakowanym życze cierpliwosci, ja dzis jak zobaczylam w szpitalu te wszystkie obolałe mamy to stwierdzilam ze bede grzecznie czekac, przynajmniej dluzej bede mogla byc sprawna i nie obolała....
chyba bym Ci raczej odradzalaDziewczyny, można pić szałwię na zmniejszenie laktacji ? Bo na pudełku pisze, że raczej ostrożnie, a w niecie, że można... A co Wy sądzicie ?
Kwiatuszku[/B] życzę, żeby Tymusiowi się szybko to wchłonęło. Podobno u dzieci takie rzeczy to norma i bez ingerencji chirurgicznej się obywa. A jak Hania na braciszka reaguje?
.
Dziewczyny, można pić szałwię na zmniejszenie laktacji ? Bo na pudełku pisze, że raczej ostrożnie, a w niecie, że można... A co Wy sądzicie ?
unikac wszystkiego co ma czekolade.
to chyba tyle z najwazniejszych zasad.