chyba Kaczyńską....
PAULKA dzieki za poprawe ale gafe popelnilam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba Kaczyńską....
Witam drogie Panie i Wasze szanowne Brzuchole:-):-)
Ja nadal w 2paku
W niedziele byłam w bielanskim na ktg ale kazali wrócić za 2dni czyli dziś. Postanowiłaj jednak jechać dzić do Orłowskiego na to kolejne ktg, chcę zobaczyć jak ten szpital bo bielański ok ale bardzo mało miejsc mają. Mam nadzieję że już tam zostanę bo to przecież czas najwyższy! Miłego dnia życzę Wam i błagam 3-majcie kciuki żebym tam została, plisss;-)
Cześć dziewczyny witam się po długiej nieobecności:-) Michaś urodził się 8.04 o godzinie 11.40 z wagą 4100 i 57 cm poród sn :-) bez nacięcia;-):-) jest bardzo spokojny i cały czas przy cycu by wisiał :-) Nie odzywałam się długo bo dopiero wczoraj wyszłam ze szpitala ponieważ mały urodził się z lekką infekcją .W okresie okołoporodowym byłam chora,więc musieliśmy troszeczkę dłużej poleżeć niestety. Hubercik zadowolony ak na razie z brata ale zobaczymy puzniej
acha, a ty napisalas: jak ty sie odzywasz a nie jak ty sie odzywiasz, zabraklo tam literki i dlatego nie wiedzialam o co kaman. no jednak musze uwazac co jem, bo to nie ma co, tez bym chciala zeby moja mala spala tyle co twoja. a masz jakas liste rzeczy ktore mozna jesc??Pytam czy jesz lekkostrawne rzeczy ;-) Gotowane miesko, gotowane warzywka... Ja zauwazylam, ze naprawde w przypadku mojej coreczki to cale marudzenie zwiazane jest z moja dieta - jak zjem cos przez co ja moze brzuszek bolec, to od razu mamy jazdy nie z tej ziemii, z kolei jak jem tylko zgodnie z lista dozwolonych produktow, to mala budzi sie na karmienie co 4h (a w nocy 5.5h) i spi slodko jak aniolek :-)
Jak to jest z odglutkowywaniem malucha? Teoria mowi zeby wkroplic sol fizjologiczna do nosa, a potem uzyc gruszki/fridy... ale ile tej soli? I czy zatkac druga dziurke w trakcie 'gruszkowania'?
moja polozna tez mowi zeby za duzo tam nie grzebac... ten bialy sluz nie zmywac, tylko wlasnie tak jak ty robisz, ja tez sie tym zajmuje nie maz bo nawet i lepiej - my mamy mniejsze rece i palce hihiNo staram się usuwać to co żółte (kupka), to co białe (śluz) zostawiam ;-) Cholernie boję się żeby jej tam nie uszkodzić, ona taka malutka jest...Mój mąż nie zgadza się żeby to on się zajmował jej intymnosciami bo tak się boi żeby jej krzywdy nie zrobić, więc obowiązek spada na mnie...