reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
dziewczynki postanowiliśmy z mężem że jedziemy jutro rano
nie mogę już czekać do środy bo zaczynam sobie dziwne fazy wbijać
wole być spokojna
myślę że zostanę w szpitalu, tak się nastawiam bo to ósmy dzień po...
odezwę się smsem jak bym miała zostać
a więc teraz znowu zabiegi pielęgnacyjne: golenie itp
buziaki

heeej kobietki,
przepraszam ,ale nie dam rady nadrobić wszystkiego...
wróciłam dziś ze szpitala.w dwupaku.cesarki mi nie zrobili,choć była już zaplanowana...bo krew za bardzo rozrzedzona,bo to,bo tamto...mój lekarz prowadzący dał znać kumplom z oddziału,że bedę i że mam wskazania do cc...potrzymali mnie 4 dni i dziś rano twierdząc ,że rozwarcie jest niewielkie postanowili mnie wypuścić...ryczałam cały dzień...mój mąż zrobił tam taką awanturę,że hej...szłam tam po idalkę z dowiedziałam się tylko,że ma czterocentymetrową torbiel na jajniku.jestem załamana...
biedactwo :(((
będzie dobrze
musi być

Kittek
super wieści,
ja też myślę że u Ciebie góra dzień, dwa do porodu więc się lepiej pakuj

kwiatuszku...w takim razie ja bardzo mocno trzymam kciuki, zeby sie Tymus szybko zdecydował. No i oczywiscie czkamy na info od Ciebie:)

Ja też mam dylemat. Rozmawiałam z moją gin jakiś czas temu i stwierdziła, że jak nic się nie zacznie dziać wcześniej to 2 dni przed terminem mam iść się położyć do szpitala, żeby zrobili mi wszystkie badania jakie będą chcieli i zdecydowali SN czy CC. Ale na ostatniej wizycie dodała, że jak pójdę te 2 dni wcześniej, a nic nie będzie się działo, to będą czekać. No i nie wiem, czy iść tam jutro i siedzieć jak kołek, czy sobie darować. Symptomów większych brak - ani czop nie odszedł, ani skurczy nie mam bolesnych. Szkoda mi Manię zostawiać jak mam tam tylko leżeć, a z drugiej strony jeśli coś mieliby postanowić... No i jeszcze przeczytałam Waniliową, a w końcu do tego samego szpitala idę...

Kwiatuszku nawet w Twoim podpisie znikło "dopiero", więc jedź, niech się pomogą Tymkowi jak sam nie chce...
Waniliowa tulę i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!

...
niektórzy lekarze pytają mnie czy może mam ochotę spróbować rodzić naturalnie...zawsze o tym marzyłam,ale nie wiem czy powinnam skoro okulistka ma inne zdanie...

Wanilka ja też mam skierowanie na cc ze względu na oczy...i powiem Ci, że też bym chciała rodzić sn, ale - moim zdaniem - okulista wie co mówi i nie warto ryzykować...słyszałam o przypadkach odklejenia siatkówki przy porodzie, a wtedy to jest tragedia na całe życie...

wanilka to Cię urządzili, ale nie łam się,Idka niedługo wylezie, musi...

kwiatuszku powodzenia jutro w szpitalu!!

ella nie wiem czy już wkroczyłyście z maleńką w ten etap, ale jak się dzieciątko przyzwyczai do jedzenia i trawienia to może robić kupkę raz na parę dni i to jest norma więc nie martw się, zwłaszcza że Julcia spokojna znaczy wszystko oki:-)

kittek trzymam kciuki za szybkie rozdwojenie :-)

wesoła coś sie nie odzywa, mam nadzieję że Nikolka już na świecie, a mama ma się dobrze!! tak samo aniash o nas zapomniała...

studjująca
super ze juz w domku jesteście, a synek spoory:-)

Jerz się upiera ze spać nie będzie, ehhh prędzej ja usnę niż on... mam nadzieję że dziś się tak nie będę co chwile budzić w nocy i wyśpię się porządnie, w końcu nie wiadomo kiedy następny raz będę miała okazję:-)

reklama
Czesc dziewczyny. nie bylo mnie tu od soboty.A tu tyle nowych dzidziulkow.Oj bede miala teraz nadrabiania.Mysle,ze u was wszystko oki.Przeczytalam ze kwiatuszek wybierasz sie do szpitala jutro super decyzja,bo to juz tyle dni po.

A u mnie po staremu.Objawow jakichkolwiek jak nie bylo tak nie ma i nie nastawiam sie ze urodze w piatek. Za to zgaga jak powinna malec to jest jeszcze wieksza niz byla.
Niech to juz sie skonczy.

Piekne te nasze kwietniowe dzieciaczki.Wszystkich nie widzialam,ale te co na rozpakowanych po prostu cudnosci.Jak ja strasznie wam zazdroszcze ze juz je macie przy sobie.
Ja mam jeszcze pytanko.Dziewczyny co to sa te skurcze jak one wygladaja.Taki bol jak na okres czy jak?????Ja nic takiego nie doswiadczam.Czasami mi tylko tak twardnieje brzuch.Moze to to???

Do góry