reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam się wieczornie

Waniliowa współczuje. Może lepiej z innym lekarzem skonsultuj.

Kwiatuszku
trzeba zmobilizować Tymka, bo się chłopak zabarykadował;-)

Maonka miło cie usłyszeć, myślałam, że już dawno w domu jesteście, tylko taka dzidzią oczarowana jesteś, że nie masz czasu skrobnąć.

Ja dzisiaj troszkę sobie połaziłam. Nadrabiałam te dni w domu. Troszkę mnie potem poćmiło, ale bez rewelacji. Dzisiaj jakieś przytulanki z mężem i zobaczymy. W zasadzie nie mam jakiegoś wielkiego parcia na już, ale z drugiej strony dobrze by było przed 20, zaoszczędziłabym na wizycie.

Ciekawe co u Wesołej?

reklama
heeej kobietki,
przepraszam ,ale nie dam rady nadrobić wszystkiego...
wróciłam dziś ze szpitala.w dwupaku.cesarki mi nie zrobili,choć była już zaplanowana...bo krew za bardzo rozrzedzona,bo to,bo tamto...mój lekarz prowadzący dał znać kumplom z oddziału,że bedę i że mam wskazania do cc...potrzymali mnie 4 dni i dziś rano twierdząc ,że rozwarcie jest niewielkie postanowili mnie wypuścić...ryczałam cały dzień...mój mąż zrobił tam taką awanturę,że hej...szłam tam po idalkę z dowiedziałam się tylko,że ma czterocentymetrową torbiel na jajniku.jestem załamana...

Wanila wspolczuje ci ogromnie,ze takiej ci lekarzy narobili nadziei na cc i odeslali z brzuszkiem do domu:no:.A co do torbieli to ty ja masz czy malutka ?????

Wanila moj synek mial torbiel w glowie jak sie urodzil ( dokladnie to w czescie czolowej, powstala na wskutek niedotlenienia ) i sama sie wchlonela,takze badz dobrej mysli,bo torbiele przewaznie sie wchlaniaja,pewnie jak sie mala urodzi to skieruja was na usg,u nas tak bylo.
Poczekaj ze mna do 25 -go juz nam kochana niewiele brakuje.Buziaki

Waniliowa, bardzo mi przykro...:-( bądź dobrej mysli i mejmy nadzieję wszystko będzie dobrze:tak:- tulę mocno!

Cześć Dziewczynki ;-)

U nas dzis oczekiwanie na qpę :eek: bo ostatnia była wczoraj o 4 rano i koniec... Tylko mała jest na nowym mleczku- Bebilon komfort i może to dlatego- jest bardziej lekkostrawne i zanim sie "cos uzbiera" to potrwa... poza tym mam dziś aniołka! :-D Z kolkami lepiej a dziś tylko je i śpi- w ogóle nie płacze, wesoła pogodna- przekochana :-D nie wygląda, żeby ją coś bolało (zaparcie czy coś?:eek:) więc chyba nie powinnam się jeszcze martwić nie?:eek:
Ehhh...tragedia narodowa a nasz mały świat kręci sie wokól qpy :eek::sorry:

Miłego wieczorku dla rozpakowanych, oczekujących i przeterminowanych :-)

Iza, ja z Tobą chętnie poczekam;-)
Dziś na szkole rodzenia zobaczyłam koleżankę z terminem na 17.04 - wyraźnie obniżył jej się brzuszek, a mój cały czas u góry. lena się tylko tyłkiem wypina, chyba tam na czworaka staje i robi koci grzbiet:D

Mojej się póki co specjalnie nie spieszy. W czwartek na wizycie objawów porodu lekarz nie zauważył i wyznaczył mi kolejną wizytę na 22.04. Ja też się jakoś specjalnie nie czuję, a wydaje mi się, że przed porodem organizm daje jakieś znaki specjalne:D Mi musi wyjątkowo silne dawać, żebym nie przegapiła, bo ostatnio tyle się dzieje, że czasu na poród mi brak;-)

reklama
Do góry