reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam dziewczyny:tak:
Jak zwykle nie nadrobię wszystkiego może wieczorkiem.
Jutrto jadę do szpitala bo po wczorajszej wizycie u ginki okazało się że mój pessar w każdej chwili może nie wytrzymać,Helenka ułozona nadal posladkowo no i co najgorsze mało wód płodowych:no:
Moja ginka od niedzieli bedzie miała tydzień urlopu więc postanowiliśmy że cc będzie już w ten piatek, nie bedziemy ryzykować że jakiś inny lekarz będzie kazał mi rodzić posladkowo:no:
Kochane moje trzymajcie za nas kciuki aby wszystko poszło dobrze:tak:
Nie będę miała dostępu do netu ale postaram się pisać na bieżąco sms do któreś z was.

Już nie mogę się doczekać kiedy przytulę moją księzniczkę:-)
Pozdrawiam was bardzo gorąco:happy:

reklama
ten ból kulszowy też chyba mam, tylko ja to określiłam jako ból i drętwienie pośladków i tak jakby skurcz w tym miejscu
ale łapie mnie to tak sporadycznie raz na jakiś czas a nie że non stop więc nie wiem czy to to, wiem że jak Wronka miała tą rwę to nie mogła spać i czy leżala czy chodzila to bolalo a u mnie to jak skurcze pośladków wygląda

zbliża się 12:00 Daga nie długo będzie miałą wywoływany poród
łaczmy się z nią myślami i niech Margolka sie szybko uwija co by już dłużej nie męczyć mamy, to znaczy męczyć jeszcze będzie ale na zewnątrz, to już sama przyjemność :)

Też tak mam z tymi pośladkami i to tak dziwnie boli że spać nie mogę:-(

Kciuki jeszcze mocniej zaciśnięte z Dagsile

A zapomniałam się pochwalić jak dziś spojrzałam w lustro to oczom własnym uwierzyć nie mogłam. Brzuch mi się obniżył i co za tym idzie pokazała się moja talia. Jejku jak ja jej dawno nie widziałam.... Podniosło mnie ot trochę na duchu:-D:-D:-D
gosienkag76
no to już niedługo, jesteśmy z Tobą :-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny

Ale nam dzieciaczków przybywa. Super. I zapowiada się dalszy regularny przyrost.:-):-)
Miałam wczoraj wieczór i noc fatalną. Najpierw mega zgaga, nic nie pomagało:baffled::baffled:. Potem zasnąć nie mogłam, bo żebro strasznie mnie bolało. Jak już mi się udało, to od 3 jak na siku wstałam, zasnąć nie mogłam kompletnie, a to biodro bolało, a to więzadła. Koszmar, czuję się jakby mnie walec przejechał.
Jedyny plus dnia wczorajszego fryzurkę sobie odnowiłam, więc w razie czego...:-):-)
Mąż mój jutro leci, więc Mała do soboty musi czekać!

Dzisiaj jeszcze daga, zaraz dolączy kwiatuszek, wesoła...i sama tu zostanę z terminem do polowy kwietnia:(. No ale coż zrobic jak się synkowi nie spieszy.

No nie będzie tak źle, niektóre jeszcze trochę do terminu mają...
;-)

Tak się wczoraj zastanawiałam czy któraś urodzi w dzień terminu:-p takie "punktualne" maleństwo;-) lecę czytać co u Was

:

Ja mimo wszystko nie mam nic przeciwko, wtedy będzie byczek. Ale baranek też oczywiście jest mile widziany.:-)

Witam dziewczyny:tak:
Jak zwykle nie nadrobię wszystkiego może wieczorkiem.
Jutrto jadę do szpitala bo po wczorajszej wizycie u ginki okazało się że mój pessar w każdej chwili może nie wytrzymać,Helenka ułozona nadal posladkowo no i co najgorsze mało wód płodowych:no:
Moja ginka od niedzieli bedzie miała tydzień urlopu więc postanowiliśmy że cc będzie już w ten piatek, nie bedziemy ryzykować że jakiś inny lekarz będzie kazał mi rodzić posladkowo:no:
Kochane moje trzymajcie za nas kciuki aby wszystko poszło dobrze:tak:
Nie będę miała dostępu do netu ale postaram się pisać na bieżąco sms do któreś z was.

Już nie mogę się doczekać kiedy przytulę moją księzniczkę:-)
Pozdrawiam was bardzo gorąco:happy:

na pewno wszystko będzie dobrze
super że już bedziesz miala Helenke przy sobie

Też tak mam z tymi pośladkami i to tak dziwnie boli że spać nie mogę:-(

Kciuki jeszcze mocniej zaciśnięte z Dagsile

A zapomniałam się pochwalić jak dziś spojrzałam w lustro to oczom własnym uwierzyć nie mogłam. Brzuch mi się obniżył i co za tym idzie pokazała się moja talia. Jejku jak ja jej dawno nie widziałam.... Podniosło mnie ot trochę na duchu:-D:-D:-D
gosienkag76
no to już niedługo, jesteśmy z Tobą :-)

fajnie masz
mój brzuch jest nisko ale na ten moment moja talia nie istnieje :(

Gosienkag76 - kciuki zaciskam już dzisiaj, baaaaaaaardzo mocno!!

Dagsila - myślami jestem z Tobą! Właśnie zauważyłam, że już po 12:00 - dzielna bądź!! A Margolcia niech szybko wyskakuje!!:-)

Dowiedziałam się od koleżanki, że ordynator porodówki będzie dziś gościem na szkole rodzenia:-) Poznam faceta a jutro idę do niego na wizytę.

a po czym wnosisz??? i dlaczego Ty nie masz szans??? coś przegapilam??

30 godzin z Jerzem, z czego 12 pod kroplówką, nie wróżą niestety szybkiego rozdwojenia na teraz, jeśli dobrze kojarzę to Weroniczka była bardziej zdecydowana z wychodzeniem z brzuszka więc i Borysek mam nadzieję grzecznie wyjdzie:-)

filonka masz rację, wyleżć musi:-)

gosieńka
powodzenia, mam nadzieję że wszystko sie dobrze rozwinie i już niedługo będziesz tulić zdrową śliczną Helenkę:-)

ciekawe jak Margolki...

Jerzowi zaczęły wychodzić piątki, na razie jakoś spokojnie to znosi, mam nadzieję że nie dostanie dzikiej zębowej histerii akurat jak będziemy się zbierać do szpitala...

Dzień dobry :-)
Wczoraj na wieczór nie zaglądałam, więc z rana miałam mega niespodziankę
3 nowych dzieciaczków
Agnieszka, Zielona, Aniam gratuluję z całego serca :-D

Zamówiliśmy wczoraj furkę dla synka i w piątek ma już być Zobaczymy
Fryzjer zaliczony, szkoła rodzenia dobiegła końca i jeszcze na koniec dostaliśmy mase książeczek i próbek :-)

gosiek26 bidulko, szybkiego powrotu do zdrowia
Waniliwa wyszykuj się i wio po malutką :tak:
kingunia mi tez wydaje się, że gin w wersji męskiej, są delikatniejsi przynajmniej ja mam takie odczucia :-)
gosienkag76 kciuki zaciśnięte To w piątek szykuje się kolejne maleństwo :-D

Mam nadzieję, że u Dagsili akcja porodowa rozwinęła się w najlepsze Czego Jej życzę :tak:

reklama
Hania usnęła zaraz śmigam na kąpiel i depilację

Ewka

to rzeczywiście się biedna nacierpiałaś
oby drugie dziecię miało litość nad Tobą i wyskoczyło jak kurze jajko :)

Kingunia

ja miała wątpilwą przyjemność być pacjentką dwóch pań ginekolog i jakoś żadna mnie nie przekonała
faceci są konkretni, delikatni i w ogóle jakoś ich wolę :)
jedna ginka badała mnie w krwisto czerwonych paznokciach, co z tego że były krótkie i miała rękawiczki, jakoś mi to było niesmaczne

Gosienkag76 - kciuki zaciskam już dzisiaj, baaaaaaaardzo mocno!!

Dagsila - myślami jestem z Tobą! Właśnie zauważyłam, że już po 12:00 - dzielna bądź!! A Margolcia niech szybko wyskakuje!!:-)

Dowiedziałam się od koleżanki, że ordynator porodówki będzie dziś gościem na szkole rodzenia:-) Poznam faceta a jutro idę do niego na wizytę.

to owocnego załatwienia spraw na szkole rodzenia!!!

Do góry