reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

A mi znowu ciśnienie podskoczyło, szlak mnie trafi, przeciez ani nie denerwuje sie ani nie biegam, a cisnienie mam zwariowane, 21 ide do poloznej, zeby ona mi zmiezyla cisnienie i cukier, bo tez mam za wysoki i zobaczymy co powie, mam nadzieje, ze jakos to sie ustatkuje i nie bede musiala sie faszerowac lekami :-(

reklama
Dziewczynki -jestem
Wróciłam po urlopie ale jakoś nie mam siły nadrabiać póki co -dziś idę się upiększać -jutro znowu w drogę z kolei z gór nad morze i chyba 2 tygodnie nadrobię za jednym zamachem.
Wyjazd był udany trzymajcie kciuki bo to dla mnie ciężki tydzień choć nie dopuszczam strachu, lęku i złych myśli do siebie to wiadomo jak jest...
22go mam wizytę a później badania prenatalne -już chyba trzeba by się było umówić...
Ciągle mi niedobrze, w nocy do toalety wstaję co chwilę, brzuszek już nie boli ale rośnie -wagi nie mam więc nie stresuję się póki co:-)

Jestem ciekawa co u Was a podczytuję tylko pojedynczo więc pozdrawiam każdą z Was i życzę spokoju i uśmiechu:tak:

Możecie spojrzeć na liste kwietniówek???
Po 1: Czy podoba Wam sie taki układ?
po 2: Prosze pisac do mnie na priv bo wiem, ze duzo dziewczyn brakuje

reklama
Ja też poproszę o dopisanie termin na 21.04.2010:-)
witam was kochane dzisiaj sobie z naszym maleństwem pospaliśmy do 11.00 a teraz oczka dalej mi się kleją :-)

Do góry