reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

DZIĘKI WIELKIE za pomoc dziewczyny - buziaki:tak: a jak pójdę do niej po zaświadczenie to powiem jej nich się najpierw doinformuje a nie wciska ludziom bzdury bo mnie przekonywała że i tak mi ZUS odliczy dwa tygodnie wstecz od daty narodzin maluszka. :wściekła/y:
Muszę zmienić ją , bo to nie pierwszy raz że wciska mi jakieś bzdury. Ja mam zamiar złożyć podanie od razu na 22 tygodnie do pracodawcy, bo z tego co pamiętam to można wcześniej starać się o ten dodatkowy bo potem mogę zapomnieć zanieść podanie. Mój mąż nie chce korzystać z tych 2 tygodni - weźmie tylko ten jeden tydzień tacierzyńskiego bo może go wykorzystać w czasie kiedy ja będę na macierzyńskim:-)

reklama
Witam Wielkanocnie

Ciągle 2w1...
Ale stać już nie daje rady, chodzenie też już praktycznie niemożliwe, leżenie też odpada...każdy nawet najmniejszy ruch ręki mojego maleństwa sprawia ogromny ból. Wszędzie kłuje. Ehhh jak się Marek nie zdecyduje sam to byle do wtorku wtedy zobaczymy co postanowią lekarze.

Ej laski co to ma być 2 i 3 kwietnia nie obstawiony!!

Ej laski co to ma być 2 i 3 kwietnia nie obstawiony!!

moze obstawiony, ale szczęsliwe mamusie nie zdążyły nas jeszcze poinformować bo takie zapatrzone w swoje bimbaski:-)

suuper że mamy kolejnego dzidziusia!!

u nas niedziela leniwie się zaczyna, wczorajszy obiad, sprzątanie i takie tam nawet jakoś przeżyłam, co porawda myślałam że mi kręgosłup odpadnie ale to szczegół... moje dziecie zamiast rozpychać się na dole wlazło mi w żołądek i niestety jakaś zgaga mnie dopadła:-( za tydzień już najprawdopodobniej bedzie po wszystkim więc jeszcze te pare dni mu wybaczę:-)

widzę ze "zelazne ciezarówki" dalej nie rozpakowane, pojedzcie, popijcie, odpocznijcie i sio na porodówkę!!

miłej niedzieli i jeszcze raz Wesołych Świat!!

Witam się Świątecznie nadal w dwupaku.
Jesteśmy już po Świąteczntm śniadanku, M z Natalką poszli do kościoła a ja niestety nie dałam rady:-(. Po południu wybieramy się do teściów i tak zleci dzień.
Mi też jest już bardzo ciężko i strasznie bym chciała mieć już poród za sobą. Jakoś nawet mnie te Święta nie cieszą:baffled:.
Uciekam zjeść sobie troszkę ciasta na poprawe nastroju;-).

Witajcie Mamusie, my już też po śniadanku wielkanocnym....okupujemy łoże i kibicujemy Kubicy...

Według listy Nierozpakowanych, to dziś Dzień dla Agnieszki i Ilonki, no i Wesoła jest spóźniona...a Daga czeka ma śmigus dyngus :-) :-)

Wesołych Kochane, Wesołych...

Hej również witam się Świątecznie!!
Wczoraj zauważyłam odejście czopu brązowawa wydzielina a potem przez cały dzień też ale taki bardziej przezroczysty.Zobaczymy co z tego wyjdzie :tak:Jestem bardzo ciekawa:tak:

Witam Świątecznie

Ja już dawno po śniadanku, niestety Igor wstaje wcześnie, więc żeby zjeść razem śniadanie musieliśmy się uwinąć.
Dzisiaj leniwy dzień, kolejny jeśli o mnie chodzi, popołudniu do teściów na obiadek.
I Młodego na spacer z B wyślę, taka piękna pogoda. Mierzi mnie w domu, ale co zrobić. Jeszcze tylko tydzień...

Super, że kolejna dzidzia. Może dzisiaj też się wykluje jakiś dzieciaczek.

reklama
Do góry