basia0412
Fanka BB :)
miłej nocki dziewczyny uciekam do wyrka bo coś mnie mocno głowa zaczyna boleć. Spokojnej nocki życzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tez to mam!!! Nikt mnie na to nie przygotowal i o takim "zjawisku" nie wiedzialam wogole.
A teraz mala sie wybudza, a ja w drugim koncu domu o tym wiem, bo brodawki ma rozsadzic, albo tez je z jednej piersi, a druga boli. Niesamowite to jest!
dziewczyny ratujcie!! nie wiem co jest grane, ale chyba moja mala sie nie najada, niby mam duzo mleka ale tak od wczoraj piersi mnie nie bola, nie robia sie pelne ani twarde jak ostatnio, mala je i za chwile znowu chce jesc, niby sie naje duzo a za chwile placze i znowu glodna, moze mam jakis za malo wartosciowy ten pokarm i mala sie nie najada??? jak myslicie?? nie chce jeszcze do poloznej dzwonic i panikowac... kurde co robic?? pije herbatke wspomagajaca laktacje...
A ja mam tak, że jak karmię z jednej piersi z drugiej leci mi mleko, po prostu się wylewa. Karmię zawsze z pieluchą przyłożoną do "wolnej" piersi - po karmieniu pielucha mokra... I też nie wiem o co kaman...
.
kochana....ale to zupełnie normalne, też tak miałam jak karmiłam jedną to leciało z drugiej