reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
może poradziłyście by mi coś na wymioty bo co zjem , zwymiotuje mam tego dość. Jedynie jogurcik wchodzi bez problemu ale reszta to nie, jakaś mała rada? proszę

A przecież nie pójdę z małą.
.

A czemu nie ? ja chodze z synkiem wszedzie nie raz jak sama idę do lekarza typu ortopeda czy internista to idzie ze mną . Na pobraniu krwi tez był ze mną i dostał od pani strzykawke:-D Zresztą on wszedzie ze mną jest:tak:

a i zapomnialam zapytac sie o kurtki czy plaszcze na zime... bo w sumie juz brzuchol bedzie sporawy na zime... tez szukalam i nic fajnego nie widze... myslalam cos moze w stylu plaszczyka ,,babki'' one sa takie rozszerzane pod biustem w dol... w sumie zawsze mozna go uzyc kolejnej zimy... czasami sobie mysle ze bycie w ciazy latem chyba jest najlepsze jesli chodzi o ciuchy...

Ciuchy może tak ale przydeptywanie języka w 30 stopniowym upale i spuchniete nogi nie sa za fajne , ja miałam termin na wrzesień i ostatnie miechy spędziłam z kolezankami wrześniówkami w centrach handlowych , bo tam była klima:-D Dlatego teraz koniecznie chciałam w zime żeby urodzić na wiosne a latem jechac na wakacje . Poprzednio nie byłam , bo nie widziałam sensu :-(

jak dla mnie w maju jak byłam w 9mcu to było mi znacznie za gorąco, w zasadzie myślałam że umrę, a tak mi nogi puchły ze szok... dlatego zdecydowałam się teraz na brzuchacz w zimie, wole kupić płaszczyk niż znosić upały:)

!

Popieram:tak:

No mamy już uprawnionka i mozna robić misz masz watkowy . Załozyłam watki : lekarski i zakupowy :tak: Może jeszcze jakies jedzonka ? Chcecie się wymieniac przepisami i tym podobnymi ?
Nasza Coyote widze już rzadzi - super :);-)

Ja dziś byłam w pracy 11 godzin , trzeba zanieśc papier do roboty i przestawic się na 8 bo nie mogę przecież po tyle pracować . Zreszta moja kadrowa już wie , ale ona sama na macierzyńskim :-D

Lilianna próbowałaś migdałów? A te jogurty to najlepiej niech Ci maż do łózka przynosi rano zanim wstaniesz, jedzenie z samego rana w łóżku zmniejsza mdłości.

a ani się obejrzymy a będziemy pierwsze, a póżniej bedziemy na wnuki czekać...
:szok::szok::szok: matko, spokojnie , spokojnie...........

Cos mnie brzusio pobolewa od kilku godzin... Obejrze serial do konca i splywam do lozka, choc i tak caly wieczor przelezalam. Moze ten bol od biegania po schodach? Przestawilo mi sie z sikaniem na dzien, i biegam co godzine na gore do toalety, moze to dlatego? Slyszalyscie kiedys o takiej teorii?
Weekend udal nam sie cudownie, pogoda dopisala, zrobilam 4 zalegle prania ;-);-)i wszystko na ogrodku poschlo!
Do tego trawka pokoszona przed domkiem i za domkiem, az sie milo na ogrodek wychodzi :tak:

Witam,
od wczoraj próbuje zrobić jakos logicznie listę kwietniówek, przeglądam wątki ale to baaardzo mozolne, jak którąś pominę to się upominać proszę! No i daty porodów proszę mi podać, żeby to jakoś sensownie wyglądało, potem zamienimy to na daty urodzin naszych maluszków, no i oczywiscie za wszelkie sugestie i propozycje sie nie gniewam :-) Przeciez to nie moje ale Nasze forum :-)

Aniu, jak zrobic, żeby lista i wątek glówny zawsze były na górze???

dziewczyny, cały czas myslę nad tym wątkiem dotyczącym zdjęć usg, narazie go nie ruszałam, bo chce sie najpierw Was zapytac. Moje zdanie ogólnie jest takie, że wszelkie zdjęcia nie powinny byc pokazywane tak publicznie, tym bardziej, ze nie byłyby to jakies zwykłe zdjecia. Myslę, że jeśli chodzi o taki wątek trzeba by było pomyślec raczej o wątku zamkniętym, gdzie dostęp miały byśmy tylko my i były byśmy bezpieczne, że zdjecia nasze i naszych dzieci nie zostana wykorzystane do jakiś nieprzyzwoitych rzeczy.

czekam na Wasze opinie.

dzieki Ewcia za uznianie, próbowałam zrobic to jakoś najbardziej sensownie, mam nadzieję, że mi się udało.
A z tymi tatusiami to naprawde mam dylemat gdzie można ich przyczepić.

Witajcie dziewczynki,

Ide 30.09 na usg, jesli wszystko bedzie w porzadku to... trzeba bedzie wreszcie powiedziec rodzinie i znajomym - ale mam pietra :szok:
;-):-D

reklama
Witajcie!

Widzę, że porządki w pełni. SUPER!

Weekend kiepski, bo Iza jeszcze z katarem, M. chory, a ja mdląca.
Pogoda do bani, więc nic nie zrobiłam :-(
Ale oddałam wreszcie pracę mgr :tak:

Czuję się taka gruba, więc myślałam, że mi ze 2 kg przybyło, a tu dzisiaj 1 mniej.:szok:
Byle do wiosny!

MIŁEGO DNIA!

Do góry