któraś z dziewczyn pisała, że jej pomagają dwa łyki coli
Mnie cola tez pomaga Wale szklankami jak mam kryzys
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajnie, ze udalo sie z ta praca mgr Kiedy obrona??
Ty 1kg mniej a ja na razie lekko na plus albo na zero, ciezko stwierdzic Odrzuca mnie od jedzenia, a z kolei jak nie jem, to mnie mdli (dzisiaj rano lodowka pusta, a nie moge wyjsc z domu, bo czuje sie fatalnie i wolalabym nie puscic pawia na trawe ). Tez Cie tak mdli jak jestes glodna?
nie musisz juz nigdy wracac myslami do studiow i nic nad Toba nie wisi....
jeszcze nie wiem kiedy obrona, na razie przesłałam do ostatecznych poprawek
A co do mdłożci, to masakra. Jak głodna źle, jak najedzona jeszcze gorzej :-(
I jeszcze wymiotować nie umiem, a czuję, że czasem by pomogło.
najgorzej jest jak się w nocy obudzę...
Ja się cieszę, że na minus, bo chuda nie jestem, a woloałabym nie przytyć zbyt dużo. Na razie maluszkowi wystarczy...jem w miarę normalnie.
No ale spodnie wszystkie już za ciasne - brzuchol rośnie
No ja tylko dlatego się zebrałam, ale gdyby nie mój tata, który codziennie zabierał Izkę na dług spacer, toby się nie udało. Przy niej to mogłabym usiąść dopiero wieczorem, a wtedy, to tylko marzę o spaniu, albo przynajmniej o pozycji horyzontalnej.
A co do dolegliwości, to mnie od kilku dni przy wdechu czasem strasznie w sercu kłóje. Nie wiem co to
Trzymam kciuki za studiujące mamy ;-) Ja też jeszcze studiuję - jestem na studiach III stopnia i strasznie się boję jak dam radę z dzieckiem, badaniami i pisaniem pracy. Ale ponoć dzidziuś daje wielkiego powera, więc może i ja podołam...
A co do dolegliwości, to mnie od kilku dni przy wdechu czasem strasznie w sercu kłóje. Nie wiem co to
A czemu nie ? ja chodze z synkiem wszedzie nie raz jak sama idę do lekarza typu ortopeda czy internista to idzie ze mną . Na pobraniu krwi tez był ze mną i dostał od pani strzykawke Zresztą on wszedzie ze mną jest