reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Jestem okropna....kupiłam dziś w cukierni babkę kakaową - bo od wczoraj miałam na nią ochotę a piec się nie chce....Pierwsze dwa kawałki ukroiłam kulturalnie na talerzyk i zjadłam do herbatki, kolejne dwa ukroiłam i zjadłam nad foremką....no i na tym miałam zakończyć bo wypadałoby coś ukochanemu zostawić....nie wytrzymałam właśnie zjadłam resztę babki z foremki nawet jej nie krojąc....teraz muszę ukryć dowody ze wogóle takowa była dziś na stanie....:-D
ja na prawde chciałam sie podzielić:zawstydzona/y:

:-D:-D:-D:-D:-D

hehe mój mężul też już kilka razy pytał się czy dobre były np. draże albo jakieś wafelki itp. więc ostatnio też juz chomikuje dowody zbrodni na dno śmietnika:-)

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamy
dołączamy troszkę późno bo my już na ostatnich nogach... termin mieliśmy na ubiegły piątek ale że synuś uparty to jeszcze jesteśmy 2 w 1

no napewno zalezy to od dzieciatka, i wlasnie w drugim tygodniu to ponoc moga dobrze przytyc, ale w pierwszym jak u forget to juz sukces, u mnie jak narazie na minusie w pierwszym tygodniu, zobaczymy jak bedzie w drugim...
i ponoc na butelce lepiej przytyja niz na cycku... nie wiem

Dziewczyny z góry przepraszam za post nie na temat :) Ale mój temat został skasowany.
Poszukuję maluszków - noworodków do sesji fotograficznych ze Śląska. Sesja odbyłaby się ZA DARMO :) Jeśli, któraś z was jest zainteresowana proszę o kontakt na PW lub email .
Moja stronka: Magdalena Trzeciak - Fotografia dziecięca, niemowlęca, portretowa, rodzinna - Piekary Śląskie, Ożarowice, Tarnowskie Góry, Bytom, Śląsk
Przykładowe zdjęcie:
dsc01542s.jpg

dsc0207kf.jpg

co do potajemnego podjadania to też mam z tym ostatnio problem ;-) dzisiaj zaczęło się od jednego orzechowego wafelka a skończyło się na połowie paczki, potem były lody truskawkowe, a teraz czekam aż galaretka stężeje w lodówce:-D ale jestem okropna tyle słodyczy w siebie wpakować jednego dnia i to w dodatku w wielkim tygodniu gdzie powinnam się jakoś ograniczać ;-);-);-) no cóż po porodzie będę miała wielki post przez conajmniej pół roku :tak: (jakoś trzeba się tłumaczyć:sorry2:)

też mam takie ssanie, szafkę ze słodkościami Igora regularnie opróżniam (potem oczywiście odkupuje, żeby nie było, że dziecko "okradam" i znowu opróżniam);-);-). Dzisiaj zrobiłam kulki owsiane, są słodziutkie, ale wmawiam sobie, że zdrowsze.
Pierwszy wieczór od kilku dni, odpukać, że nic mi nie dolega, ani kłucia, ani skurcze, uff....:-)

reklama
Do góry