reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Jestem okropna....kupiłam dziś w cukierni babkę kakaową - bo od wczoraj miałam na nią ochotę a piec się nie chce....Pierwsze dwa kawałki ukroiłam kulturalnie na talerzyk i zjadłam do herbatki, kolejne dwa ukroiłam i zjadłam nad foremką....no i na tym miałam zakończyć bo wypadałoby coś ukochanemu zostawić....nie wytrzymałam właśnie zjadłam resztę babki z foremki nawet jej nie krojąc....teraz muszę ukryć dowody ze wogóle takowa była dziś na stanie....:-D
ja na prawde chciałam sie podzielić:zawstydzona/y:

:-D:-D:-D:-D:-D

hehe mój mężul też już kilka razy pytał się czy dobre były np. draże albo jakieś wafelki itp. więc ostatnio też juz chomikuje dowody zbrodni na dno śmietnika:-)

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamy
dołączamy troszkę późno bo my już na ostatnich nogach... termin mieliśmy na ubiegły piątek ale że synuś uparty to jeszcze jesteśmy 2 w 1

no napewno zalezy to od dzieciatka, i wlasnie w drugim tygodniu to ponoc moga dobrze przytyc, ale w pierwszym jak u forget to juz sukces, u mnie jak narazie na minusie w pierwszym tygodniu, zobaczymy jak bedzie w drugim...
i ponoc na butelce lepiej przytyja niz na cycku... nie wiem

Dziewczyny z góry przepraszam za post nie na temat :) Ale mój temat został skasowany.
Poszukuję maluszków - noworodków do sesji fotograficznych ze Śląska. Sesja odbyłaby się ZA DARMO :) Jeśli, któraś z was jest zainteresowana proszę o kontakt na PW lub email .
Moja stronka: Magdalena Trzeciak - Fotografia dziecięca, niemowlęca, portretowa, rodzinna - Piekary Śląskie, Ożarowice, Tarnowskie Góry, Bytom, Śląsk
Przykładowe zdjęcie:
dsc01542s.jpg

dsc0207kf.jpg

co do potajemnego podjadania to też mam z tym ostatnio problem ;-) dzisiaj zaczęło się od jednego orzechowego wafelka a skończyło się na połowie paczki, potem były lody truskawkowe, a teraz czekam aż galaretka stężeje w lodówce:-D ale jestem okropna tyle słodyczy w siebie wpakować jednego dnia i to w dodatku w wielkim tygodniu gdzie powinnam się jakoś ograniczać ;-);-);-) no cóż po porodzie będę miała wielki post przez conajmniej pół roku :tak: (jakoś trzeba się tłumaczyć:sorry2:)

też mam takie ssanie, szafkę ze słodkościami Igora regularnie opróżniam (potem oczywiście odkupuje, żeby nie było, że dziecko "okradam" i znowu opróżniam);-);-). Dzisiaj zrobiłam kulki owsiane, są słodziutkie, ale wmawiam sobie, że zdrowsze.
Pierwszy wieczór od kilku dni, odpukać, że nic mi nie dolega, ani kłucia, ani skurcze, uff....:-)

reklama
Do góry