zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
I ja sie witam w piekny sloneczny poranek. Odebralam pake od dziadkow i biore sie za pranie. Oni oszaleli na punkcie malej.
Poza tym kluje mnie tam na dole...
Poza tym kluje mnie tam na dole...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ella...mnie sie wydaje ,że to nie dklatego,że miałas cesarke. Ja juz wielokrotnie pisalam. Urodziłam Weronike sn, a pokarmu nie miałam ani kropelki, nic, zero, a cycki flaki. polozne dusiły mi w szpitalu,że raz to prawie z bólu zemdlałam. Musialam córcie dokarmiac sztucznym, żeby cokolwiek jadła, tylko,że ja sie balam,że własnie sie rozleniwi, więc sztuczne podawałam jej strzykawka. W miedzy czasi cały czas wlaczyłam o pokarm, herbatki, laktator itd. W koncu w 4 w zasadzie prawie 5 dobie pokarm sie pokazal i z powodzeniem karmiłam tylko piersią 9 m-cy. Tylko tak jak pisalam wczesniej, ja dokarmialam strzykawką, dlatego córcia sie nie rozleniwila. Mysle, jednak,ze możesz przystawiac ja dalej, pic herbatkę, moze w koncu u Ciebie sie ruszy i jak corcia poczuje mleczko to w końcu załapie.
u nie dlA odmiany się nie sprawdziła strasznie się lepi tak samo jak ta mustella co się ją w ciązy używa.Ja polecam MUSTELE. Stosowałam w pierwszej ciąży i teraz tez. Juz sie w poporodowy żel zaopatrzyłam i czeka.
Happy są kurcze za duże na mojego Adasia, bo rozmiarówka zaczyna się od 3 kg . A poza tym od razu mówię, że nie opłaca się kupować belli, bo praktycznie identyczne są pieluszki made in biedronka, z tym że cena przystępniejsza . Jak maluch podrośnie to właśnie tych będziemy używać. Cena to ok 28 zł za 80 sztuk .
mam ambitny plan na dziś wejść na moje piąte piętro po schodach i zejść i tak dwa razy
myślicie że ot bezpieczne?
pytam serio
chcę jakoś tą moją macicę rozruszać
Ella, jak Cie to zainteresuje, wiem,ze w aptece można dostac granulki homeopatyczne Ricinus Communics 5 CH. One są na pobudzenie laktacji. Ja osobiście nie uzywalam, ale pamietam ,że laski na czerwcówkach chwaliły,że im pomogły.
Ja polecam MUSTELE. Stosowałam w pierwszej ciąży i teraz tez. Juz sie w poporodowy żel zaopatrzyłam i czeka.