reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Nigdy wiecej nie wysylam samego faceta po cokolwiek &#%@&^....
mial mi kupil farbe olejna taka specjalna dekorala zapachowa ekologiczna ale ciemnozielona - a ze nie bylo tego koloru to kupil jakas jedynke ---> cholerstwo mega smierdzi i jak trudno sie tym maluje, zeby zeszla z pedzla to rozpuszczalnika trza ----> leb mnie boli juz od tego smrodu. no do cholery jasnej..... i ja bym miala go zostawic samego z tym malowaniem?? nigdy w zyciu!!!!!!!!

spadam na dwór by odetchnąć :)

w nocy i od rana skurcz za skurczem, mimo leków, eh....... z/w Kochane ;)

reklama
witam się w piękny słoneczny dzionek!!!z bólami maści wszelakiej.ło jezuuuuuuuuuuuuu,boli mnie między łopatkami podczas wdechu...co za paskudne uczucie :-(
im piękniej za oknem tym moje samopoczucie gorsze:-(

i jeszcze matka się do mnie nie odzywa drugi tydzień-podobno ją zaniedbuję.a ona sama w domu,bez faceta,bez pracy.....i co tu robić?dodam,że jest w 100 % zdrową kobitką.nie pomagają tłumaczenia,że ciężko mi godzinę tramwajami przez miasto się tłuc,by pokazać się jej sąsiadkom...bo w łodzi tramwaje tylko w jedną stronę jeżdżą...:-(

hehe, a o której Twój będzie przemawiał??? Bo mój też 30 marca o 8,30. Ciekawe co mi powie???

ok godz. 15 bede na ekspoze :-) mam nadzieje ze jak nie urodze to wyzydze skierowanie do szpitala - musze pocwiczyc jakiegos symulanta i depresje zebym byla wiarygodna - bo jak nie urodze przed, ani w trakcie swiat to we wtorek bede okupowala drzwi na porodówke od 6 rano, zeby mi Margolke wyciagneli :-D

Daga i Kwiatek jak Was czytam kochane to ciągle się uśmiecham:-D Jak urodzicie to bedzie tu za cicho i za spokojnie

bo u nas ten ucisk macicy na mozg jest juz na najwyzszym poziomie i robimy duzo zamieszania :-) ale spokojnie Wy tez osiagniecie ten level :-D to nieuniknione :-):tak::tak::tak::tak::tak:

Cześć Wszystkim!! Pogoda cudna, a już słyszałam, że weekend ma być chłodniejszy. Jak wolne to pogoda się paskudzi :wściekła/y:
Paulka ta Twoja teściowa nawet moją pobija w zachowaniu.. Po takiej akcji może szybko się nie pokaże :-)

A jak tam u nas z przyrostem naturalnym?? Nic dzisiaj nie ruszy?

czesc Dziewczyny:-) witam w ten jakze piekny i pracowity dzionek :tak: Wstalam dzis o 7,30 bo w DDTVN byl temat dzieci, ale krotko niestety:-( Teraz nie wiem, za co sie zlapac, bo juz poodkurzane, podloga zmyta, 2gie pranie sie wlasnie konczy, ja wykapana i naoliwkowana, obiad juz wczoraj byl gotowy... Co ja moge jeszcze porobic? Dobija mnie to siedzenie na macierzynskim. Kto to wymyslil, ze musze zaczac urlop na 2 tyg przed porodem;-) bardziej mnie to meczy, niz siedzenie w pracy:wściekła/y: Chodzic po sklepach juz mi sie nie chce, bo znam ich oferta na pamiec, poza tym mam nadal wilgotne wlosy wiec i tak nigdzie nie wyjde narazie. Ja nie wiem co to bedzie, jak przyjdzie mi jeszcze ze 2-3 tyg siedziec w domu:baffled: normalnie na mozg mi padnie jeszcze bardziej:sorry2::-p bo przeciez nie bede po raz 3ci prasowac ubranek Sebka:-D
ide poszukac jakiegos zajecia. Buziaki:-D

hej dziewczynki Białystok też dzisiaj piękny i słoneczny +17st. słoneczko grzeje balkon otwarty i się dotleniam po pracowitym poranku. Tak jak wczoraj sobie postanowiłam tak zrobiłam
1. naleśniki z serem usmażone
2. 2 prania zrobione
3. łazienka, kuchnia i sypialnia posprzątane
4. czekam na mamusie i rozpoczynamy mycie okien
5. o 17:00 maszerujemy do szkoły rodzenia na zajęcia z porodu rodzinnego

aga2010
w Dublinie trzeba iść na macierzyński 2 tyg przed porodem? głupota jakaś:baffled:

reklama
Witam po kilku dniach:-)
Oczywiscie nie nadrobię :szok: bo produkcję macie gigantyczną.
Nie było mnie na forum bo miałam gościa przyjechała moja przyjaciółka z Angli i same wiecie jak to jest jak dwie babki nie widziały się od paru miesięcy:-D
Jestem zachwycona bo nagadałam się , pośmiałam a w dodatku mieszkanko posprzątane, okna pomyte , firanki zawieszone więc tylko czekać świąt:tak:nie ma to jak przyjaciółka;-)
Wczoraj miałam wizytę u ginki ale o tym na lekarskim:tak:

Pozdrawiam wszystkie kwietniówki i ich maleństwa i przesłam słoneczko bo u nas dzisiaj bardzo gorąco:cool2:

Do góry