reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Czesc dziewczyny ja tylko zameldowac sie chcialam, przenioslam sie juz do naszego mieszkanka...Jutro podobno maja nam zakladac neta...Jesli tak bedzie to sie jutro odezwe.Pozdrowionka

reklama
karola u mnie na ostatnim usg wyszlo ze glowka o dwa tygodnie wieksza a brzuszek dwa tygodnie mniejszy, ale gin powiedzial ze nie mam sie martwic bo to zawsze moze byc dwa tygodnie wte czy we wte, wszystko zalezy od pomiaru.... od tego jak lekarz zlapie wymiar... takze nie ma co sie martwic :)....

dzisiaj znowu miałam ciąg dalszy złych snów... tym razem śniło mi się, że połknęłam rtęć... próbowałam wymusić wymioty (ale ja nigdy nie umiałam wymiotować), ale mój organizm nie chciał nic zwrócić... zaczęłam mieć posmak krwi w ustach, otworzyłam drzwi a tam na korytarzu było kilka kobiet którym wypływała krew z buzi ciurkiem... byłam przerażona, powiedziałam, aby natychmiast wywołali poród, zanim rtęć dostanie się do dziecka... powiedziałam, że ja mogę umrzeć, ale niech jego ratują... masakra jakaś...!!

biegałam cały dzień po mieście...teraz na łóżko padłam i dyszę.............oby nic niedobrego nie działo się u justy-ciągle nie ma żadnej info:-(

hej laseczki

nadrobiłam tylko pobieżnie, nie mam dziś na nic czasu:( widzę że Justa sie jeszcze nie odezwała, ciekawe jak u niej, pewnie tuli swoją córcię i nie ma dla nas czasu:-)

Ella powodzenia jutro!!

jakkby ktos myslal ze u nas totalna sielanka to sie myli....
po cc biliburina wrocila do normy, wysypka tez miala zniknac,a niestety z godziny na godzine jest coraz gorzej, moje cialo to jedna wielka wysypka, az takie krwawe placki (jak na zdjeciach w google) z wyjatkiem piersi i plecow. lekarze na ginekologii rozkladaja bezradnie rece.
wlasnie wrocilam z konsultacji dermatologicznej-to jednak PUPPP u mnie. Pobrali biopsje z uda-kolejny wycnek skory, i kolejne 4 szwy. jakby ciecie pol poodbrzusza w sobote bylo malo...

dobrze, ze mam corcie juz przy sobie. jeddno spojrzenie na nia rekompensuje mi wszystko...

oj bidula, a taką miałam nadzieję że już będzie u Ciebie i Poluni tylko dobrze...

.Najwiecej mysle tylko o tym,co zrobic by Vanessa miala sie dobrze.

zadbaj o siebie- szczęśliwa mama to szczęsliwe dzieciątko!

dziewczyny, mam pytanko - nagralam filmik jak Sebek sie wierci, bo daje czadu na calego, ale nie mam pojecia jak go tutaj dodac bo on strasznie duzy jest bo jakies 60mB. Jakies propozycje?

reklama
Dziwne, że się od Justy nikt się nie odezwał do teraz...:confused: Pisała, że jest przecież pierwsza na liście i raniutko miała mieć cesarkę...:confused: ale pewnei wszystko ok, tylko z tej wielkiej radości zapomnieli ;-)

U nas wreszcie zapadła ostateczne decyzja co do imienia naszej pociechy :-D (lepiej późno niż wcale:-D) Więc tak jak miało być zostaje JULIA ZUZANNA :-D

Głowa boli nadal, Apap nie pomógł,:no: ale wezmę teraz znowu bo minęło parę godzin..:sorry2:
To szok, że Ba tak chudnie!...A propos wagi, to ja mam finalnie na + 11kg, a brzuszek w obwodzie 110cm :-) i udało mi się nie mieć ani 1 rozstępu!:szok:- chociaż tyle:-D
A teraz jestem głodna bo od zupy na obiad nie wolno mi już jeść..buuu...:eek::confused2:

Poza tym nie mogę uwierzyć, że juz jutro zobaczę moją ukochaną kruszynkę po raz pierwszy!!! :-D Ciekawe jaka będzie? (...) :-)
Mężuś też zajwaiony chodzi i nie dociera do niego że jutro zostanie pełnowymiarowym Tatusiem :-) ...Powiem Wam Dziewczyny, fajnie znać datę, ale niesamowita burza uczuć i emocji we mnie teraz...:rolleyes2:

Do góry