Ilona1985
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny ja tylko zameldowac sie chcialam, przenioslam sie juz do naszego mieszkanka...Jutro podobno maja nam zakladac neta...Jesli tak bedzie to sie jutro odezwe.Pozdrowionka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy ktoras z Was szyla kiedys zabawki? :-)
jakkby ktos myslal ze u nas totalna sielanka to sie myli....
po cc biliburina wrocila do normy, wysypka tez miala zniknac,a niestety z godziny na godzine jest coraz gorzej, moje cialo to jedna wielka wysypka, az takie krwawe placki (jak na zdjeciach w google) z wyjatkiem piersi i plecow. lekarze na ginekologii rozkladaja bezradnie rece.
wlasnie wrocilam z konsultacji dermatologicznej-to jednak PUPPP u mnie. Pobrali biopsje z uda-kolejny wycnek skory, i kolejne 4 szwy. jakby ciecie pol poodbrzusza w sobote bylo malo...
dobrze, ze mam corcie juz przy sobie. jeddno spojrzenie na nia rekompensuje mi wszystko...
.Najwiecej mysle tylko o tym,co zrobic by Vanessa miala sie dobrze.