Ja mam dzisiaj jakiś senny dzien. Poza tym cos czuje że synus znowu troszke w dół sie zsunął, bo znowu w kroczu mam ucisk. Wieczorem jade na ktg, i sparwdzimy czy cos sie dzieje, ale jakos sie nie łudze. Ostatnio ani jednego malutkiego skurczyka
reklama
u mnie na zmiane pada deszcz (albo taki mini grad, jak styropian) i swieci sloneczko. Spac mi sie chce jak nie wiem co. juz 2 razy sie zdrzemnelam po pol godz gdzies. Na szczescie rano chatke ogarnelam, bo teraz nie dalabym rady z tym spaniem. Straszne. Teraz na szczescie znowu sloneczko wiec ja szybko do sklepu, bo mleczko mi sie skonczylo i nie mam jak kawy wypic
Witajcie dziewczynki.
katik ogromne gratulacje:-):-).
a my po wizycie ja się czuje w miarę dobrze ale zuzia ma brzuszek o dwa tygodnie mniejszy i się załamałam. Bo się martwię czy któraś z was też tak miała że dzidzia ma mniejszy brzuszek.
Bo u nas ma na 33tydzień , przyspieszyli mi zdjęcie szewka wiec mają mi go zdjąć 7 kwietnia i zobaczymy co i jak. Jakby któraś wiedziała coś na ten temat to dajci znać bo strasznie się martwię.
katik ogromne gratulacje:-):-).
a my po wizycie ja się czuje w miarę dobrze ale zuzia ma brzuszek o dwa tygodnie mniejszy i się załamałam. Bo się martwię czy któraś z was też tak miała że dzidzia ma mniejszy brzuszek.
Bo u nas ma na 33tydzień , przyspieszyli mi zdjęcie szewka wiec mają mi go zdjąć 7 kwietnia i zobaczymy co i jak. Jakby któraś wiedziała coś na ten temat to dajci znać bo strasznie się martwię.
Karola, nie martw się! Nasza Lenka w miesiąc ostatni o 1200g urosła i zauważyłam, że co aparat to inną wagę pokazuje. Jak się dobrze czujesz to nie martw się na zapas, bo to maleństwu we wzroście nie pomaga. Nie każdy maluch rodzi się olbrzymem;-)
Elvie ja wiem tylko ogólnie wszystkie wymiary są dobre, na ostatniej wizycie brzuszek była mniejszy o pare dni a dzisiaj o dwa tygodnie i dwa dni. Z wagą to wiem że nie jest taka jak podają tylko się martwię czy wszystkie narządy jej się rozwjiają prawidłowo bo dwa tygodnie to dużo z tego powodu mi przyspieszyli zdjęcie szewka więc zobaczymy.
e.salamandra
Mama pełną parą
A to tak idzie stwierdzić, że brzuszek nie rośnie? nie spotkałam się z tym. Ale fakt, nie zamartwiaj sie. Lekarz raczej by coś więcej powiedział gdyby to było tak bardzo poważne.
Mam wrażenie, że w zaawansowanej ciąży przechodzimy wiecej stresów i bardziej jesteśmy wyczulone niż na początku, gdzie naprawdę mówią by się oszczedzać.
Ja o 17 kończę pracę, a że w domu jeszcze w rozsypce jestem po weekendowym malowaniu, raczej już tu przez parę godz. nie zajrzę. Mam nadzieję, że jakieś wieści się pojawią od justy...
Mam wrażenie, że w zaawansowanej ciąży przechodzimy wiecej stresów i bardziej jesteśmy wyczulone niż na początku, gdzie naprawdę mówią by się oszczedzać.
Ja o 17 kończę pracę, a że w domu jeszcze w rozsypce jestem po weekendowym malowaniu, raczej już tu przez parę godz. nie zajrzę. Mam nadzieję, że jakieś wieści się pojawią od justy...
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Dziewczyny wiecie co u Justy?? Coś się nie odzywa, a mnie też się wydaje że rano miała mieć cesarkę.
a zaświadczenie lekarskie jest potrzebne?
dla kobiet które zaszły przed listopadem 2009 nie potrzeba żadnych dodatkowych zaświadczeń. kopiety które zaszły po tym terminie muszą mieć zaświadczenie od lekarza, że były chociaż raz u lekarza :-)
oczywiście niektóre gminy mogą sobie zażyczyć zaświadczenia również od tych kobiet które zaszły przed listopadem w ciąże, ale jeśli jesteś pod stałą opieką lekarza to to chyba nie problem :-)
Dziewczynki jak myslicie, ile lat minimum musi miec dziecko zeby umiec/chciec bawic sie taka zabawka?
Free Pattern & Directions to Sew a Learn to Dress Toy Snake
Free Pattern & Directions to Sew a Learn to Dress Toy Snake
reklama
Marlenka 2233
Fanka BB :)
Ciekawe jak tam Justa, kukam i kukam i wieści brak.