reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

mi też piersi urosły, co było dla mnie pierwszą wskazówką, jakieś 8-10 dni po zapłodnieniu;). To na razie najmilszy objaw ciąży;)
kwiatuszek zazdroszczę kapuśniaczku, ja jestem u rodziców a tam remont czyli sodoma i gomora;).
Ewcia wyników jeszcze nie ma, tylko informacja, że jedna poprawka w piątek, a druga w pon:>. Stres jak nie wiem.
A jak Twoje egzaminki?

Dziewczyny, które już były wcześniej w ciąz, powiedzcie, czy mi cyculki tak zostaną (oby;))

reklama
mi tez piersi uroslu na samym poczatku:) a teraz to tylko strasznie bola i swedza na przemian:( a pow kiedy lekarz wysyła na pierwsze usg?

pierwsze USG miałam zrobione na potwierdzenie tego, że jestem w ciąży w 5 tyg.
drugie USG będę miała w tą niedzielę zapewne, bo mam umówioną wizytę.

Laski, ZDAAAAAAŁAAAM!!!! Kurcze, pogrom był straszny. Na 20 osób czy tam 18 zdało 5. Najwyższa ocena to 3,5 i taką właśnie mam:). Przegięli trochę, zwłaszcza, że to był 3 pierwszy termin. A poprawka pojutrze. Ja sie uczyłam prawie miesiąc wiec nie wiem co bym w te dwa dni zdązyła powtórzyć. Współczuję im.

Kici to bedę miałą jeszcze wieksze piersi. WOW i tak mam największe w życiu. a czy to rpawda,z e sie zrobią obwisłe?

Buziam i idę sie wyciszyć, bo mam stan przedzawałowy przez ten egzamin. Ufff

Laski, ZDAAAAAAŁAAAM!!!! Kurcze, pogrom był straszny. Na 20 osób czy tam 18 zdało 5. Najwyższa ocena to 3,5 i taką właśnie mam:). Przegięli trochę, zwłaszcza, że to był 3 pierwszy termin. A poprawka pojutrze. Ja sie uczyłam prawie miesiąc wiec nie wiem co bym w te dwa dni zdązyła powtórzyć. Współczuję im.

Kici to bedę miałą jeszcze wieksze piersi. WOW i tak mam największe w życiu. a czy to rpawda,z e sie zrobią obwisłe?

Buziam i idę sie wyciszyć, bo mam stan przedzawałowy przez ten egzamin. Ufff

my congratulation :laugh2:

naprawdę gratuluję ;-) a ktoś zawsze musi oblać, ważne żebyśmy to nie były my :-D

Wielkie gratulacje!! :))) A z tymi cycuchami to różnie bywa, ja w poprzedniej ciąży miałam niezłe bimbały, a jak przestałam karmić znikły... niemalże zupełnie ;-) Dopiero teraz znowu widać, ze jestem kobietą:p

a co do piersi...
to tak samo jak ze zwykłym rozmiarem, wszystko zależy od pielęgnacji i bielizny.

Dobry stanik czyni cuda z biustem. niedalej jak wczoraj czytałam na ten temat artykuł. dziewczyna która zawsze myślała że nosi 85B bo odwiedzeniu profesjonalistki okazało się, że nosi 75i
to się nazywa różnica. a kobiety noszące za lużne staniki pod biustem i z zamałymi żle wyprofilowanymi miseczkami mogą mieć w przyszłości poważne problemy z kręgosłupem. Jedna babka miała od tego wylew, bo stanik uciskał ją w jakimś miejscu :| oczywiście takie problemy poważne tyczą się kobiet z dużym biustem. Kobietom takim jak ja mniej chojnie obdarzonym grozi co najwyżej deformacja. Dlatego LASKI! dbajcie o swoje piersi, warto iść do profesjonalistki zajmującej się biustonoszami.

Dołączam się do GRATULACJI i w ramach toastu proponuję soczek pomarańczowy:happy:

A co do piersi.. to przestańcie mnie straszyć;-)
ja mam 75E i póki co nie rosną - ufffffff..

forget-me-not napisz prosze wiecej o tym badaniu, to rzeczywiscie standard? i kazdy lekarz to wykonuje? ja nie wiem czy moj tez (mieszkam w niemczech) mozesz mi napisac jak to jest po lacinie? zebym sobie poszukala na niemieckich stronach tez, bo jak daje badanie genow przez usg to mi nic nie pokazuje:wściekła/y:

reklama
A co do piersi.. to przestańcie mnie straszyć;-)
ja mam 75E i póki co nie rosną - ufffffff..

To ja Cię postraszę.
Startowałam z 75DD
po miesiącu karmienia nie mieściłam się 75F:szok:
Jak przestałam karmić wróciło do E i nie chciało już zlecieć.
Dodam, że żadne kremy ani ćwiczenia nie zapobiegły "sflaczeniu".
Bez stanika na ramiączkach ju się nigdy nie ruszę :-(

Do góry