reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

hej dziewczynki witam się z wami i rozpoczynam wiosenne porządki ;-) a o 15 lecę na uczelnię
paulka daj znać co u was.
dagsila odezwij się do nas gdzie jesteście uuuu dziewczyny daga!! margolcia!!:-)

reklama
Ba nie smutaj się... ja wbrew pozorom karmilam Janka piersią tylko do połowy sierpnia (a jest z 19 czerwca) bo się oprotestował i nie przekonasz człowieczka i koniec...zmuszona byłam przestawić się na modyfikowane...

Ciekawe co z Paulką i jak tam Daga....może coś się ruszyło:-D
a mi się dziś śnilo że leżałam w szpitalu na patologii czekając na poród z masą kobiet w pokoju i było jak na koloni. Miałyśmy jakieś powykręcane kapcie i śmieszne wesołe koszule:-Dszpital był na ostatnim piętrze centrum handlowego i codziennie zjeżdżałyśmy na sklep z tymi brzuchami w strojach piżamowych i kradłyśmy ciastka i lody z cukiernii:-D:-D:-D:szok:szok

Jeny dziewczyny nadrabiam Was od kilku dni Już myślałam, że nigdy nie dobrnę do ostatniej strony
Paulka dobrze, że z mężem jest wszystko ok :tak: Cholerka teraz to taxi albo sąsiad :-(

U Nas w górach zapowiada się pięęęękny dzionek
Od wczoraj szaleję z porządkami, z chałupy wylazłam już nawet na balkon, bo po zimie to tam sajgon niesamowity Jak biorę się za podłogi to mam ochotę ogolić psa na łyso Wiecznie fruwają jakieś jego kudły :baffled:
Domek już przybrany jajeczkami i zajączkami teraz tylko popiorę zasłonki i wsio :-)

Życzę udanej soboty wszystkim :-)

hej hej,

jestesmy :-) jeszcze w dwupaku :-) Margolcia jeszcze sie nie zdecydowala, ale ja caly czas opuchnieta i czekam:-)

jestem taka dziwna, wiec tez zadko sie odzywam, ale jak tylko cos sie zacznie dziac dam znac. mam pospisywane nr kom, wiec na pewno poinformuje jak tylko pojawia sie jakies symptomy;-)

caly czas sie ogladam czy nie mam kolejnych plam na ciele...

ech... szkoda ze nie mam dla Was informacji z data narodzin mojego bąka...

nic to, jeszcze poczekam :-)

No dobra jestem na chwilkę:biggrin2:

Po wczorajszym ktg ok -skurcze były na 4 (we wtorek na 2) ale są i przechodzą więc nie rodzimy:no: a raczej dalej rodzimy na raty:-p mam się zgłosić do szpitala jeśli
-skurcze będą co 10 min i silne
-odpłyną wody
-zauważę krew
-mała znowu nie będzie chciała się ruszać

Fuj. Kiedys 13x13 pisala, ze mleko jej pomaga i rzeczywiscie to dziala, tyle ze ja nienawidze mleka, ono dobre jest dla cielakow.

hehehe -dla cielaków i babek w ciąży którym to pomaga...

A to my dziś czyli 37tc;-)

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie noc okropna. Pol nocy nie spalam, drapalam sie i plakalam, dostalam jakis drgawek, wszystko mnie boli i piecze. Te zainfekowane miejsca nie tylko swedza, ale rowniez jakby "pieka" jak miejsca po poparzeniu slonecznym, i tak tez sie czuje. Jest mi zimno, mam dreszcze. Cialo wyglada potwornie, wyc mi sie chce.

A najbardziej martwi mnie to, ze wysypka jest coraz gorsza, zamiast sie poprawiac. WIdocznie te leki na ta cholerna watrobe nie dzialaja, i stezenie tej bilirubiny jest coraz wiecej w organizmie, i martwie sie, ze dziecku to moze zaszkodzic!!!!!!!!!!!
Ogarne sie troche, i jade do szpitala niech to zobacza i podejma jakas decyzje, bo tak dluzej byc nie moze!

Jak ja juz naprawde mam dosyc, Boze daj mi juz ta Polusie z tej strony.......

Do góry