reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Oj, widze, że Paulka ma stresy bidulka... Oby okazało się, że to nic poważnego..
Ja właśnie wyszłam z wanny. Jestem strasznie umęczona. Dopiero jutro zaczynam malowanie i pakowałam w pudla wszystko co w i na szafach, komodach. Niebardzo miał mi kto pomóc i chyba przeforsowałam się, zwłaszcza z noszeniem pełnych kartonów. Głupia jestem bo często chcę pokazać, że dam sobie sama radę i nie lubię prosić :baffled: a mały teraz strasznie szaleje i jeszcze czkawkę ma pożądną, mam nadzieję, że mu nie zaszkodziłam

reklama
katik - tak, moj polak, ale juz ponad 25 lat mieszka w niemczech, takze juz sie zniemczyl...:-D i wesel polskich nie kapuje, ale on lubi tanczyc, tylko nie na weselach... ja tam moge wszedzie tanczyc.. jak tylko muzyke slysze to od razu podryguje:-)
Justa i Katik haha Wy byscie sie zgraly z moim Ukochanym a ja z Waszymi polowkami. Jak ja nie lubie podrygiwac... Tancze jedynie w deszczu, lub gdy nikt nie probuje mnie trzymac w tym czasie za rece. Tutaj niestety wszyscy tancuja w parach i w dodatku wyma****a gornymi konczynami w sposob, ktory dla mnie jest niezrozumialy. Jak juz uda mi sie zsynchronizowac kroki z krokami partnera, ten mnie z tego ladu wybija wyma****ac moimi rekoma... Nic to, niebawem tequila wroci do lask wiec i z tancem jakos sobie poradze :)
haha:-D tequila wroci do lask - dobre, ale to ze meksykanczycy potrafia sie bawic to fakt, chyba nigdzie na swiecie ludzie tak super nie tancza jak wlasnie oni i kubanczycy! ja w szoku bylam jak widzialam jak oni sie potrafia poruszac, a dziewczyny to juz nie wspomne...na kubie to wogole muzyka jest wszedzie i w tancu to im chyba nikt nie dorowna...nigdy nie zapomne jak bylismy na takim ich muzikalu i jak oni tam tanczyli i co oni wyprawiali to jak sobie przypomne to mam nadal gesia skorke i plakac mi sie chce, cos wspanialego, chcialabym sie nauczyc tak tanczyc, ale tego chyba nie mozna sie nauczyc - oni to juz jakos we krwi maja:happy2: napewno cala rodzinka twojego meza tez to potrafi...

ismena1 - witaj, ktos tu jest z dublina - napewno ilonka i ktos jeszcze...

Witam kwietniowe brzuszki

Dziś od rana ładnie na dworze tylko wiatr wieje... no nic zobaczymy :-)

Paulka kochana mam nadzieję żę z mężem wszystko ok. Daj znać bo martwimy się o was oboje

Kochane, znalazłam coś przydatnego, ja już zapisałam w komórce.
To specjalny telefon:

Dla kobiet w ciąży i matek małych dzieci,

Ciąża, karmienie, emocje
porady położniczo-laktacyjne, poniedziałki w godz. 11.00-13.00
porady psychologiczne – poniedziałki i środy w godz. 14.30-17.30
Fundacja Rodzić po ludzku

22 635 10 11

Witam i ja;-)
Wstałam dziś jakoś niepokojąc wcześnie - samą siebie czasami potrafię zaskoczyć;-)
Postanowiłam dziś zatrudnić M. do mycia okien, a sama się zajmę prasowaniem i układaniem rzeczy w szafie Lenki, bo wciąż mi zamówione z allegro rzeczy przychodzą, a ja segreguję, piorę, a dziś trzeba prasować...
Poza tym pierdoły w aptece muszę dokupić, żeby mieć już kompletną wyprawkę.
Korzystając z tego, że wreszcie mamy wiosnę postanowiliśmy codziennie dłuuuuuugi spacerek sobie fundować.
Mam nadzieję, że przez ten nagły nadmiar ruchu szybciej nie urodzę;-)
Miłej soboty!!

Bry...
U mnie dzisiaj GENERALNE PORZĄDKI. Córcia jedzie do babci, a my z mężem sprzatamy. mam zamiar dzisiaj umyc okna, poprac, firanki, wyczyscic tapicerke, zmienic posciele itd, a najdziwniejsze jest to ,że się z tego cieszę...heheh

katik - tak, moj polak, ale juz ponad 25 lat mieszka w niemczech, takze juz sie zniemczyl...:-D i wesel polskich nie kapuje, ale on lubi tanczyc, tylko nie na weselach... ja tam moge wszedzie tanczyc.. jak tylko muzyke slysze to od razu podryguje:-)
[/COLOR]

justa...ja też z tych co wszędzie i przy każdej muzyce moga tanczyc:)

No dobra...pozdrawiam i do roboty:)

ps. rodzi któras??? Dagsilka sie cos nie odzywa...jakies takie dziwne przeczucie mam...hhmm

witajcie. Jestem nowa na waszym, hm teraz naszym forum. Spotkalam sie po raz pierwszy z podobnym forum, jak szukalam opinii na temat...wybranego przeze mnie modelu wozka dla dziecka i stwierdzilam,z e znajde przyszle mamy ze swojego czasu. Moj termin to 22 kwietnia. jeszcze spooro. Na razie tylko sie przedstawiam, musze was wszystkie najpierw troche poznac. jesli jest tutaj jakas przyszla mama z Dublina, to dla mnie super, bo ja wlasnie tu mieszkam i zyje. Pozdrawim. Ta noowa:))

Witaj Ismena i witajcie kwietnióweczki w końcu wiosennie...

wszystkie dziewczyny mające dziś powera do sprzątania, prania i prasowania bardzo mocno podziwiam i pozdrawiam i życzę miłej pracy, bo ja jak zwykle mam totalnego leeenia....
Ja chyba jeszcze nie wiję gniazda....

Witam się weekendowo!

Właśnie nadrobiłam waszą twórczość, widzę,że burzliwie było, zwłaszcza na lekarskim.:baffled:
Ja wczoraj padnięta po zakupach i 3 godzinnej konferencji wróciłam. Dziś słodkie lenistwo :)))

Właśnie co z Dagsilą??? Czyżby Margolcia się zdecydowała z rodzicami spotkać???

Kwiatuszku fryzurka świetna, teraz jesteś już zupełnie przygotowana do powitania Tymusia:-)

Życzę miłej soboty wszystkim kwietnióweczkom !!!

reklama
Wronka no fakt Dagi ani wczoraj nie było... a nie pamiętam czy gdzieś nie wybywała na weekend... He he he to czekamy na smsa ze Margola się zdecydowała :-p

Ismena witamy nową :-)

Do góry