lady87
Edyta
Nie dał bo nawet tego nie drukował..... następna wizyta jest prywatna to na pewno mi da 'świeże' a teraz się nawet nie dopominałam bo robione miałam za free i na lewo bo normalnie i tak się płaci (...)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super, bardzo sie cieszewłaśnie wróciłam z usg w szpitalu od lekarza wszysko jest ok moja fasolka mierzy 2,5cm i lekarz mówił że to 6,5 tygodnia guza żadnego nie widzi w kocu wierze ze jestem w ciąży bo pęcherzyk nie jest pusty i serducho mu bije
heh, w pierwszym momencie myslalam, ze napisalas 23 cm... i zrobilam wielkie oczy gratulacje!!!!wczoraj byłam u lekarza i moja dzidzia ma juz 23,1 mm wzrostu:-) kulbaczy sie w moim brzuszku na pępowinie i chyba nawet do nas pomachał/a. lekarz tak długo wywijał kijkiem od usg, aż mój mąż nie był w pełni usatysfakcjonowany i otrzymał piekne zdjęcie do chwalenie sie na prawo i lewo. serduszko buje mocno i wszytko z nami ok. no i dlatego jestesmy najwszęśliwszym małżeństwem na świecie:-):-)
ja dokladnie tez 2 tygodnie i zobacze mojego Smerfusia :-):-)Gratuluję!! Też chcę już zdjęcie mojego Maleństwa!!:-)
Od dziś 2 tyg, i będę miała to się pochwalę;-)