reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

ja zkupilam koszyczek wiklinowy i farbki do jajek
zrobimy święconkę i Hanusia pójdzie pierwszy raz poświęcić ją z Tata tu w Szczecinie
i taki bedzie mój wkład w te swieta
to będa pierwsze święta w które nie wyjedziemy do rodziców ani tesciów
trzymam sie coczywiscie slowa danego przez lekarza ze jak nie urodze do 29 marca to mam zadzwonic i on jakos pomoze :)
i nie mam zamairu jechac z takim malym dzieciaczkiem nigdzie
tak wiec zapraszamy rodziców i tesciow z pysznym jedzonkiem ktore mnie pewnie w wiekszosci ominie ale chociaz córcia i mezus podjedza :)

Moja córcia też prawdopodbnie z tatą pójdzie poświęcic koszyczek, no chyba,że będę na porodówce, to pójdzie z babcią. Mam nadzieje jednak,że rozpakuje się przed Świętami i spędzimy je wspólnie w czwóreczkę:tak::-D. Bo jak synuś będzie już z Nami to ja się nigdzie nie ruszam i nikogo też nie zapraszam:-)

reklama
Wronka a Ty masz jakieś skurcze czy cos?
mnie oprócz tych kłuć nic nie bierze... :(

Kwiatuszek, oprócz tych bóli w kroczu, to żadnych innych objawów, ale w weekend zaczynam powoli sie brac za wiosenne porządki, może nawet pomoge mężowi myc okna:-D, no a po weekendzie biorę męża w obroty coby pomógł przyspieszyc poród:-D:-D:zawstydzona/y:

13x13 tez się ostatnio nad tym zastanawiałam. Pytałam też położną, ile kobiet u nas w szpitalu rodzi naturalnie? To mi powiedziała, że niewiele:-( Że głównie są CC i porody siłami natury (czyli niby naturalnie, ale ze znieczuleniem i nacinaniem krocza)

W mieście Dagsili przełożoną położnych jest żona mojego kuzyna i tam CC to podobno 50% już - szok!! Ciekawe, ile z tego na życzenie.. ?;-) U mnie lekarze nie chcą opłacanych CC robić i znaczna część moich znajomych dokonuje ich właśnie w Legnicy. Poza tym tam mają super sprzęt dla noworodków. Tylko jechać z bólami 22km to mi się nie uśmiecha, a u siebie szpital widzę z okna, jak się dobrze wychylę;-)

A ja mam tylko jedno pytanie -czy któraś z nas urodzi naturalnie??? bo póki co same cc są...
\\

NO JA napewno nie !!

kingunii wychamowali skurcze dostała leki na płuckA . Oby jeszcze troszkę wytrzymała , bo mała 2200 więc by się jeszcze troszkę jej tłuszczyku przydało . prosiła o kciuki

reklama
Cześć Dziewczyny!!! Wczoraj nie chciało mi się zaglądać na BB a tu takie wiadomości!!! Mamy kolejnego Aniołka :-D :-D :-D Cieszę się bardzo a jednocześnie jestem baaaaaardzooo zaskoczona!
Wronka - lista naprawdę świetna. Że tobie się chce... :-)
Zielona - STO LATEK!!! życzę Ci dużo radości jakiej przyniesie macierzyństwo!! Moja mamuśka też dziś urodzinowa! :-)
Basia i Kingunia - trzymajcie się!
Ja też ta z naturalnie rodzących... póki co :-)

Do góry