reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
cześć dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki proszę wczoraj miałam biopsję piersi i czekam na wyniki do przyszłego tygodnia i modlę się aby to nie było nic złośliwego bo inaczej wstrzymają mi laktację i nie będę mogła karmić mojego maluszka. No i pójdę na dzień dobry na operację zamiast siedzieć z maluchem w domu i cieszyć się maleństwem.:no:

basia, trzymam kciuki....musi byc dobrze nie ma innej opcji:tak:

zielona..Wszystkiego Najlepszego z Okazji 18-urodzin[URL=http://img30.imageshack.us/i/roze37wa0.gif/][/URL]

Zielona wszystkiego dobrego i spełnienia marzeń!

Basia trzymam kciuki, żeby wszystko było ok!

I ja witam. Za chwilę przychodzi kumpela z rocznym synkiem, to dzieciaki trochę pobiegają :)
Symptomów dalej brak, choć poród i to co po nim coraz bardziej zaprząta mi głowę. Za to w ogóle nie myślę, że święta się zbliżają i też trzeba coś posprzątać, przygotować, zwłaszcza, że spędzimy je sami.
Życzę dobrego dnia wszystkim Kwietnióweczkom :)

Zielona wszystkiego dobrego i spełnienia marzeń!

Basia trzymam kciuki, żeby wszystko było ok!

I ja witam. Za chwilę przychodzi kumpela z rocznym synkiem, to dzieciaki trochę pobiegają :)
Symptomów dalej brak, choć poród i to co po nim coraz bardziej zaprząta mi głowę. Za to w ogóle nie myślę, że święta się zbliżają i też trzeba coś posprzątać, przygotować, zwłaszcza, że spędzimy je sami.
Życzę dobrego dnia wszystkim Kwietnióweczkom :)
ja zkupilam koszyczek wiklinowy i farbki do jajek
zrobimy święconkę i Hanusia pójdzie pierwszy raz poświęcić ją z Tata tu w Szczecinie
i taki bedzie mój wkład w te swieta
to będa pierwsze święta w które nie wyjedziemy do rodziców ani tesciów
trzymam sie coczywiscie slowa danego przez lekarza ze jak nie urodze do 29 marca to mam zadzwonic i on jakos pomoze :)
i nie mam zamairu jechac z takim malym dzieciaczkiem nigdzie
tak wiec zapraszamy rodziców i tesciow z pysznym jedzonkiem ktore mnie pewnie w wiekszosci ominie ale chociaz córcia i mezus podjedza :)

reklama
a my juz w drodze do domku-odezwe sie w najblizszych dniach
super!

Jestem w domku, wykapana.... W Oliatum. I Troche zaczynam sie denerwowac, bo procz swedzacego brzucha calego w krostach podczas kapieli zauwazylam kilka krostek na nadgarstkach i na kolanach!!!!! Cholera jasna, jeszcze takiego go..na mi brakuje do QUOTE]
nawet o tym nie mysl.. smaruj sie ciagle i nie drap!! bo to powieksza sie...
dzizus jaka hisoria ze szpitala:szok:
Rewelacja że kolejny dzieciak przyszedł na świat...

A wiecie co jeszcze zauważyłam?? DZIEWCZYNKA (VANESSA), CHŁOPIEC (ADAŚ), DZIEWCZYNKA... czas na chlopca...

a na 17 to chyba ja się załapię...
no pasowaloby nawet, to dawaj!:tak:

ale fajnie ze forget ma juz za soba, a jej malutka wcale nie taka kruszynka, super!
ciekawe co tam u sospettosy, czy wszystko ok z jej synkiem? mam nadzieje ze wszystko u nich dobrze
no i ciekawe jak tam kingunia, mam nadzieje ze jeszcze z 2 tygodnie poczeka jej dzidzia..

Do góry