reklama
A ja mam tylko jedno pytanie -czy któraś z nas urodzi naturalnie??? bo póki co same cc są...
Hahaha bedzie watek cesarzowych :-)
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
ja urodzę naturalnieA ja mam tylko jedno pytanie -czy któraś z nas urodzi naturalnie??? bo póki co same cc są...
nie przyjmuję innej opcji póki co
Zielona:
życze Ci z całego serca udanego porodu, zdrowej i pięknej Konstancji oraz spełnienia wszelkich marzeń
cześć dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki proszę wczoraj miałam biopsję piersi i czekam na wyniki do przyszłego tygodnia i modlę się aby to nie było nic złośliwego bo inaczej wstrzymają mi laktację i nie będę mogła karmić mojego maluszka. No i pójdę na dzień dobry na operację zamiast siedzieć z maluchem w domu i cieszyć się maleństwem.
basia, trzymam kciuki....musi byc dobrze nie ma innej opcji
zielona..Wszystkiego Najlepszego z Okazji 18-urodzin[URL=http://img30.imageshack.us/i/roze37wa0.gif/][/URL]
Zielona wszystkiego dobrego i spełnienia marzeń!
Basia trzymam kciuki, żeby wszystko było ok!
I ja witam. Za chwilę przychodzi kumpela z rocznym synkiem, to dzieciaki trochę pobiegają
Symptomów dalej brak, choć poród i to co po nim coraz bardziej zaprząta mi głowę. Za to w ogóle nie myślę, że święta się zbliżają i też trzeba coś posprzątać, przygotować, zwłaszcza, że spędzimy je sami.
Życzę dobrego dnia wszystkim Kwietnióweczkom
I ja witam. Za chwilę przychodzi kumpela z rocznym synkiem, to dzieciaki trochę pobiegają
Symptomów dalej brak, choć poród i to co po nim coraz bardziej zaprząta mi głowę. Za to w ogóle nie myślę, że święta się zbliżają i też trzeba coś posprzątać, przygotować, zwłaszcza, że spędzimy je sami.
A ja mam tylko jedno pytanie -czy któraś z nas urodzi naturalnie??? bo póki co same cc są...
Ja rodze naturalnie
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
ja zkupilam koszyczek wiklinowy i farbki do jajekZielona wszystkiego dobrego i spełnienia marzeń!
zrobimy święconkę i Hanusia pójdzie pierwszy raz poświęcić ją z Tata tu w Szczecinie
i taki bedzie mój wkład w te swieta
to będa pierwsze święta w które nie wyjedziemy do rodziców ani tesciów
trzymam sie coczywiscie slowa danego przez lekarza ze jak nie urodze do 29 marca to mam zadzwonic i on jakos pomoze
i nie mam zamairu jechac z takim malym dzieciaczkiem nigdzie
tak wiec zapraszamy rodziców i tesciow z pysznym jedzonkiem ktore mnie pewnie w wiekszosci ominie ale chociaz córcia i mezus podjedza
reklama
super!a my juz w drodze do domku-odezwe sie w najblizszych dniach
Jestem w domku, wykapana.... W Oliatum. I Troche zaczynam sie denerwowac, bo procz swedzacego brzucha calego w krostach podczas kapieli zauwazylam kilka krostek na nadgarstkach i na kolanach!!!!! Cholera jasna, jeszcze takiego go..na mi brakuje do QUOTE]
nawet o tym nie mysl.. smaruj sie ciagle i nie drap!! bo to powieksza sie...
dzizus jaka hisoria ze szpitala
no pasowaloby nawet, to dawaj!Rewelacja że kolejny dzieciak przyszedł na świat...
A wiecie co jeszcze zauważyłam?? DZIEWCZYNKA (VANESSA), CHŁOPIEC (ADAŚ), DZIEWCZYNKA... czas na chlopca...
a na 17 to chyba ja się załapię...
ale fajnie ze forget ma juz za soba, a jej malutka wcale nie taka kruszynka, super!
ciekawe co tam u sospettosy, czy wszystko ok z jej synkiem? mam nadzieje ze wszystko u nich dobrze
no i ciekawe jak tam kingunia, mam nadzieje ze jeszcze z 2 tygodnie poczeka jej dzidzia..