Zielona - szczęścia, zdrowia, pomarańczy , niech Ci mężuś nago tańczy .
....by Cię wygnać co wieczora sprzed telewizora......
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zielona - szczęścia, zdrowia, pomarańczy , niech Ci mężuś nago tańczy .
Ja mam zamiar rodzić naturalnie, zobaczymy czy się uda.A ja mam tylko jedno pytanie -czy któraś z nas urodzi naturalnie??? bo póki co same cc są...
I moja mała też pójdzie z tatą święcić koszyczek:-) jakoś wątpię że nie rozpakuje się do świąt, chociaż kto wie. Też najchętniej spędziłabymm święta tylko we czwórkę ale znając moją rodzinkę to się wszyscy zlecą.Moja córcia też prawdopodbnie z tatą pójdzie poświęcic koszyczek, no chyba,że będę na porodówce, to pójdzie z babcią. Mam nadzieje jednak,że rozpakuje się przed Świętami i spędzimy je wspólnie w czwóreczkę. Bo jak synuś będzie już z Nami to ja się nigdzie nie ruszam i nikogo też nie zapraszam:-)
Trzymam kciuki żeby mała jeszcze w brzuszku posiedziała i podrosła:-).\\
kingunii wychamowali skurcze dostała leki na płuckA . Oby jeszcze troszkę wytrzymała , bo mała 2200 więc by się jeszcze troszkę jej tłuszczyku przydało . prosiła o kciuki
cześć dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki proszę wczoraj miałam biopsję piersi i czekam na wyniki do przyszłego tygodnia i modlę się aby to nie było nic złośliwego bo inaczej wstrzymają mi laktację i nie będę mogła karmić mojego maluszka. No i pójdę na dzień dobry na operację zamiast siedzieć z maluchem w domu i cieszyć się maleństwem.
Maonka - jeśli chodzi o karmienie to mi właśnie też część lasek powiedziało, że dopóki karmiły to były grube, więc to kwestia indywidualna bardzo.
A ja mam tylko jedno pytanie -czy któraś z nas urodzi naturalnie??? bo póki co same cc są...
cześć dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki proszę wczoraj miałam biopsję piersi i czekam na wyniki do przyszłego tygodnia i modlę się aby to nie było nic złośliwego bo inaczej wstrzymają mi laktację i nie będę mogła karmić mojego maluszka. No i pójdę na dzień dobry na operację zamiast siedzieć z maluchem w domu i cieszyć się maleństwem.
haaha dobreZielona - szczęścia, zdrowia, pomarańczy , niech Ci mężuś nago tańczy .
ja zkupilam koszyczek wiklinowy i farbki do jajek
zrobimy święconkę i Hanusia pójdzie pierwszy raz poświęcić ją z Tata tu w Szczecinie
i taki bedzie mój wkład w te swieta
to będa pierwsze święta w które nie wyjedziemy do rodziców ani tesciów
trzymam sie coczywiscie slowa danego przez lekarza ze jak nie urodze do 29 marca to mam zadzwonic i on jakos pomoze
i nie mam zamairu jechac z takim malym dzieciaczkiem nigdzie
tak wiec zapraszamy rodziców i tesciow z pysznym jedzonkiem ktore mnie pewnie w wiekszosci ominie ale chociaz córcia i mezus podjedza
Na dodatek wszystko mnie dzisiaj denerwuje, jakiś kiepski dzień mam. W nocy było nie zaciekawie, kiepsko spałam no i siku co chwila latałam. Poszłam z małą na zakupki to ledwo się doczłapałam do domku tak mnie kręgosłup i dół brzucha bolał, no i w szyjce kłuło. Oby malutki za niedługo postanowił wyjść bo mam już dość:-(. No to się wyżaliłam. Idę sobie poleżeć.[/COLOR]
Ja juz zafarbowana teraz włosy schną mi naturalnie. Ale na nic innego nie mam sily więc zjemy z synkiem tylko obiad i zmykam znowu do łóżka...
Zostaw te okna! Jutra ma sie nam przeciez chlopak urodzic, a nie laseczka ;-)
Nasza Wronka edytuje listy i z tego co wiem, to musisz do niej na prive napisać swój termin porodu itp a ona Cię dopisze do listy
Dagsila- aż tak chcesz już urodzić? ...Oj mnie też nosi do porządków, ale się powstrzymuję ;P Okna i firanki są przewidziane dla Mężusia, żeby się w sobote "nie nudził" :]
Dagsila jak masz ochotę to moje okna też są do mycia;-) do Złotoryji masz blisko