reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
WITAM przedpoludniowo... u mnie noc przespana wyjatkowo dobrze-jedna tylko wizyta w łazience na pół przytomnie :)
WESOŁA 24 u mnie w szkole to samo , cwiczenia obowiazkowe,cw specjalnosc. obowiazkowe. a jak pytam tych wykładowców od cw. co mam zrobic zeby zaliczyc to odp " w pani przypadku, zaliczenie odbedzie sie indywidualnie tzn . w ich rozumieriu i tak musze byc na zajeciach. miec obecnosc, jedynie co to jak mamy robic projekt w 5 os. to ja go mam zrobic sama"
jedynie mój promotor mi wczoraj powiedział tak jak zaniosłam juz mu calo prace do spr by zdazyc z tym przed porodem : " niech pani sie nie martwi o nic- teraz nie to jest najwazniejsze, wazne jest by dziecko bylo zdrowe, a prace w pani przypadku moze nawet złozyć tydz przed obrona, prosze byc spokojnym, my wszystko zalatwimy, by nie musiala pani sie denerwowac z tego powodu i zyczyl mi powodzenia" normalnie az mi sie miło zrobiło.
jeju mój mały oszalał chyba- bo od 15 min tak cuduje ,ze aż se pomyslalam ze probuje zrobić dziure mi w brzuchu i wyjsć przez nią... :)
zycze dobrego samopoczucia Wszystkim kobietkom- jeszcze tylko troszke nam zostało do utulenia naszych skarbów :p

Witam się zimowo:baffled:. U nas też śniegu przez noc mase nasypało, ale teraz przynajmniej słoneczko pięknie świeci więc od razu mi się jakoś weselej zrobiło:-). Noc miałam kiepską:-( jak wstałam to mnie wszystko bolało:no:. Ale teraz na szczęście już jest lepiej jak się rozruszałam:tak:.
Ja też nie muszę płacić za poród rodzinny, za pierwszym razem też był darmowy:-). Potem leżałam na takiej przytulnej 2-osobowej sali, zobaczymy jak teraz się trafi.
Kartę ciąży oddawali przy wypisie.
Muszę uciekać bo mała właśnie wróciła ze spacerku z babcią i strasznie mnie zaczepia:-D.

Czesć Brzuszki !

U nas tez sloneczko ale szczerze mowiac dzis chyba nic mnie cieszy... Od wczoraj wszystko i wszyscy mnie irytuja i zloscza ehhh te hormony. Od rana jestem jakas taka niespokojna i jakos dziwnie sie czuje poza tym mam skurcze co jakis czas i zaczynam sie juz powoli stersowac ze jednak ciezko bedzie do tego kwietnia wytrzymac:-:)-:)-( Nic ide chyba spac zeby nie myslec i sie nie smutac
Aha musze sie pochwalic-jedyna przyjemnosc wczoraj wieczorem-to rozstawienie lozeczka tylko po to zeby moc zamontowac karuzele bo chcemy Mala do kolysanek przyzwyczajac. Pieknie to wyglada i az sie poryczalam jak zgasilismy swiatlo wlaczylismy karuzele moj M mnie przytulil i jak dzieci lezelismy w nia wpatrzeni i wyobrazajac sobie ze pod nia juz nasz Dzidzia spi....:-)
Milego dnia!

Jestesmy.
Nie urodzilam, nie rodze, i jak tak dalej pojdzie w najblizszym czasie nie urodze.... szyjka standardowo zamknieta, skurcze sa... pozostaje sie z nimi zaprzyjaznic.
teraz pod ktg, potem krew i mocz, i jesli bez zmian- ide do domu.

Noc fatalna, najpierw z godzine plakalam, potem kontrolowalam sie by nie spac,a jak zasnelam to budzilam co 15 min. szczegoly napisze juz z domu bo ta klawiatura tutaj jest o dupe roztrzasc i pisanie to gehenna.

aha- no i wyznaczyli mi termin cc - 30.03.2010, i jestem wprost pewna ze do tego czasu dotrwamy z mniejszymi badz wiekszymi bolami...

do spisania z domku!!!

PS- tez latam do kibelka w "poszukiwaniu" czopa, ale dupa blada jak nie bylo tak nie ma....

Witajcie kochane..
Ja już jestem bardzo zmęczona, bez energii i ochoty na cokolwiek, spać nie mogę, puchnę, latam do kibelka, tez obsesyjnie sprawdzam czy już się nie zaczyna. Wizytę u lekarza mam w następny czwartek i chciałabym dotrwać. Wszystko mnie boli, ciągnie, nie mogę o niczym myśleć tylko o porodzie i maleństwie.

A ja sie witam z wami bardzo ale to bardzo wiosennie.U nas dzisiaj piekna pogoda chyba zacznie sie w koncu cieplo robic.Humorek tez dzisiaj lepszy.A maz to mi nawet sniadanie do lozka przyniosl,wow jaka zmiana od wczoraj.e.salamandra szkoda ze ja nie mam dostepu do polskich ksiazek.Musze mamie powiedziec zeby mi kupila i przyslala bo tez slyszalam ze bardzo fajna.kittek ja tez tak mam.Nic nie robie a nie mam czym oddychac,bardzo mnie to meczy.Ale niedlugo powinno przejsc.Milego dnia i wysylam wam troszeczke ciepelka...

:) dziewczyny mam pomysł
napiszmy poradnik
autor: zbiorowy
tytuł:
w poszukiwaniu Czopa, czyli jak nie dać się zwariować w 9 miesiącu ciąży :-D:-D:-D:szok:

reklama
ciotki i babcie nadal uwazaja imie Tymoteusz za egzotyczne i jak mówię coś pieszczotliwie o brzuszku, np. że Tymus kopie albo ż emu kupilam to czy tamto to nie komentuja, lepsz eto niz dogryzanie
a mama o dziwo zrozumiala ze nei ma innego wyjscia jak zaakceptowac i nawet w weekend jak dawala mi te ubranka to mowia ze kupial Tymusiowi i gadala do niego cos do brzuszka po imieniu :-):tak:

Equssska[/COLOR]
witaj ja tam Cię pamietam
co u Was?[/QUOTE]

u mnie co jakis czas jestem w szpitalu....bo cos tam z malo nie tak jest ale jak narazie jest OKI:)
a tak to jestem w nowym mieszkanku....MOJ M. jest kochany...opiekuje sie nami bardzo przeejmuje...

A imie Tymus bardzo ladnie...a ja twa corka ma na imie??

Do góry