reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

ulanka, to prawda......łódź to nie wawa,jakby nie patrzeć...:-) gdy zapytałam położną o taką listę wymieniła tylko kilka rzeczy ,które mam zabrać i już:-)
idę do sklepu,kupię podkłady,podpaski i gatki z siateczki....aaaa i wkładki laktacyjne...
odezwę się wieczorkiem
miłego dnia

reklama
A my właśnie wróciliśmy ze spacerku- było bosko aż mi się do domu nie chciało wracać:-Dpogoda cudowna,wiosna na całego ......chyba po obiedzie znowu sobie pójdę pospacerować i dotlenić Antonia :-Dmam nadzieje że w weekend też tak będzie bo ukochany obiecał że pojedziemy na Klif do Gdyni - połazimy po plazy i przycupniemy na jakąś rybkę:-)kocham wiosne.....i już chcę chodzić na spacerki z woziem :tak:

witam się i tutaj:)

myślałam że jak nadrobilam lekarski i tam sielanka to nic sie nie dzieje a tu taki suprise, ba mam nadzieje ze Vanesska sie nad Tobą szybko zlituje i wyjdzie szybko (lub już jest na świecie)

ja juz zakonczyłam przeprowadzkę więc pewnie bedę do Was częściej zaglądać, oj strasznie mi tego brakowało!! poza tym wszystko u mnie i malucha oki, tak jak Justa straciłam nadzieję ze jakakolwiek aktywność fizyczna może przyśpieszyć malucha, bo namęczyłam się ostatnio nieprzeciętnie, i nawet mnie brzuchacz wieczorami nie bolał nie mówiąc już o czymś więcej, jedynie nogi troche napuchły, ale w porównaniu z poprzednią ciązą to nic, poza tym finalizujemy juz sprzedaz mieszkania i skladamy papierki o pozwolenie na budowę w przyszłym tygodniu:)

to sie rozpisałam...

miłego dzionka!!

A my właśnie wróciliśmy ze spacerku- było bosko aż mi się do domu nie chciało wracać:-Dpogoda cudowna,wiosna na całego ......chyba po obiedzie znowu sobie pójdę pospacerować i dotlenić Antonia :-Dmam nadzieje że w weekend też tak będzie bo ukochany obiecał że pojedziemy na Klif do Gdyni - połazimy po plazy i przycupniemy na jakąś rybkę:-)kocham wiosne.....i już chcę chodzić na spacerki z woziem :tak:

Kochana, u mnie tez dzisiaj sliczne sloneczko, ale niestety musze Cię zmartwic, dzisiaj cały dzien w tv trabia i na necie pisza,że zima wraca....niestety:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Właśnie doszłam do wniosku że jednak faktycznie brzucho mi opadł niżej. Nie męczę się tak szybko. Po schodach wchodze raźniej ... olać co ma być to bedzie... ważne żeby dziecko było zdrowe. Łóżeczko dzisiaj wyszorowałam i wyprałam elementy zdejmowalne. Teraz wszytko się suszy.

Barbarka, na zamkniety mozna sie dostac tylko jak ma sie zaproszenie od aniam. Ustaliłysmy limit 100 postów, aby dostac takie zaproszenie, takze pisz dalej dzielnie i zgłos sie do aniam jak stuknie Ci 100. Juz niewiele Ci zostało:)
Dziekuje za info:-) Bede wytrwale dazyc do celu.

reklama
Tak piszecie o podkladach poporodowych, podpaskach i majtkach... i przyznam sie szczerze, ze przeraza mnie to obkurczanie sie macicy i krwawienie na maxa...
Nienawidze okresu, nienawidze tego jak malo czego!!!
Zreszta juz prawie nie pamietam co to jest, bo od lat stosuje tampony i tylko sie podmywam i wymieniam, podpaski na doopie nie mialam juz hohoho i jeszcze troche. Jak pomysle o tym, ze w najblizszych tgodniach czeka mnie cos 10x dluzszego niz moje 4 dniowe okresy, to slabo mi sie robi :no:

Do góry