reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ostatnia edycja:
reklama
a ja dziewczynki mam pytanie z kim w razie czegi sie kontaktowac, komu przesylac zdjatka i gdzie mozna znalezc nr komorki ktorejkolwiek z Was:-) Pozdrawiam I 3mam kciuki za Ba!!!!!!!!

Barbarka, na zamkniety mozna sie dostac tylko jak ma sie zaproszenie od aniam. Ustaliłysmy limit 100 postów, aby dostac takie zaproszenie, takze pisz dalej dzielnie i zgłos sie do aniam jak stuknie Ci 100. Juz niewiele Ci zostało:)

Moze to dziwne, ale naprawde mam wrazenie, ze jakos sie tu zzylysmy na forum :-D Teraz szczerze nie moge sie juz doczekac wiadomosci od Ba i zycze jej z calego serca, zeby wszystko przebieglo pomyslnie :tak: W przeciagu dwoch miesiecy juz wszystkie bedziemy tulic nasze malenstwa :-D

Barbarka, na zamkniety mozna sie dostac tylko jak ma sie zaproszenie od aniam. Ustaliłysmy limit 100 postów, aby dostac takie zaproszenie, takze pisz dalej dzielnie i zgłos sie do aniam jak stuknie Ci 100. Juz niewiele Ci zostało:)
Wronka, moze podeslij Barbarce na pw choc namiar fonu na siebie, bo wyjdzie na to ze biedna w razie czegos nie bedzie miala sie z kim skontaktowac, bo nie zrobila limitu 100 postow :/

Paulka - pewnie ze mozesz isc na IP i zawsze powiedziec ze mala jest mniej ruchliwa niz zazwyczaj, i to ze akurat wtedy bedzie skakac nic nie znaczy. Teraz juz kazde zmiany w zachowaniu dziecka nalezy raportowac, bo moze spadac tetno dziecki, moga sie podduszac czy inne takie, wiec lekarze musza byc wyczuleni ....

........tak, a teraz baty na mnie jak to juz kiedys mialo miejsce ze pewne madrale naskoczyly na ktoras za taki tekst, bno one chodza prywatnie i placa za usg , a inni klamia i chca za free......

Tyle sie co miesiac odprowadza skladki na ubezpieczenie zdrowotne, ze naprawde glupie usg ciazy powinno byc za darmo na kazde zadanie! Wiec ja mysle, ze nie ma co miec wyrzutow sumienia, ze sie kombinuje i chce cos wyciagnac od tego panstwa - panstwo nam zabiera kase, to niech chociaz da cos w zamian... 150zl to ja wole przeznaczyc na cos dla dziecka, a nie na prywatne usg, skoro uwazam, ze takie badanie nalezy mi sie za darmo...

Wronka, moze podeslij Barbarce na pw choc namiar fonu na siebie, bo wyjdzie na to ze biedna w razie czegos nie bedzie miala sie z kim skontaktowac, bo nie zrobila limitu 100 postow :/

Paulka - pewnie ze mozesz isc na IP i zawsze powiedziec ze mala jest mniej ruchliwa niz zazwyczaj, i to ze akurat wtedy bedzie skakac nic nie znaczy. Teraz juz kazde zmiany w zachowaniu dziecka nalezy raportowac, bo moze spadac tetno dziecki, moga sie podduszac czy inne takie, wiec lekarze musza byc wyczuleni ....

........tak, a teraz baty na mnie jak to juz kiedys mialo miejsce ze pewne madrale naskoczyly na ktoras za taki tekst, bno one chodza prywatnie i placa za usg , a inni klamia i chca za free......

ja Cie tam bic nie bede ;-)

dziewczyny zmienie temat
czuje sie taka ciezka i sloniowata, nie wstaje z łóżka tylko sie wygrzebuje
zmieniam bok co chwila i za kazdym razem jest to nie lada wysilek
siusiam co chwile no i pije co chwile
wszedzie mnie cos kuje gniecie i przeszkadza
do tego Hanusia chcialaby caly czas sie bawic a ja nie mam sily jej towarzyszyc i malutka sie ostatnio taka bardziej samodzielna zrobila az mi jej czasem szkoda
w ogole mnie wzruszyla bo rozdrabnialam marchew w szatkownicy elektrycznej do tego ryzu i jak rozkrecalam maszynke to mi sie na podloge te wiórki wysypaly i mowie do Hani: "widzisz jaka mama niezdara, balagan zrobila"
a Hanusia na to: "nie śkodzi, nie płać mama, hania pomozie zbielać" i autentycznie padła na kolana zeby to zbierac :)
aż mi sie ryczec chcialo bo ja to teraz z tych wzruszajacych :)
robie sobie takie wielkie nadzieje na dzisiejszą wizytę u gina
ze a nuż cos tam juz sie powoli zaczyna
doświadczenei jednak mówi mi co innego
cóż o 20 zderzenie nadzieje kontra rzeczywistosc

już o 7 rano podglądałam czy nie ma na świecie vanesski:-)... wróciłam już z laboratorium,posprzątam mieszkanie i jadę na zakupy,bo w lodówce wiatr tylko...nooo i muszę dokupić te wszystkie podkłady i podpaski...proszę którąś kobietkę po cesarce o pomoc-co kupić???co się przyda?z góry dziękuję:-)

reklama
dziewczyny zmienie temat
czuje sie taka ciezka i sloniowata, nie wstaje z łóżka tylko sie wygrzebuje
zmieniam bok co chwila i za kazdym razem jest to nie lada wysilek
siusiam co chwile no i pije co chwile
wszedzie mnie cos kuje gniecie i przeszkadza
do tego Hanusia chcialaby caly czas sie bawic a ja nie mam sily jej towarzyszyc i malutka sie ostatnio taka bardziej samodzielna zrobila az mi jej czasem szkoda
w ogole mnie wzruszyla bo rozdrabnialam marchew w szatkownicy elektrycznej do tego ryzu i jak rozkrecalam maszynke to mi sie na podloge te wiórki wysypaly i mowie do Hani: "widzisz jaka mama niezdara, balagan zrobila"
a Hanusia na to: "nie śkodzi, nie płać mama, hania pomozie zbielać" i autentycznie padła na kolana zeby to zbierac :)
aż mi sie ryczec chcialo bo ja to teraz z tych wzruszajacych :)
robie sobie takie wielkie nadzieje na dzisiejszą wizytę u gina
ze a nuż cos tam juz sie powoli zaczyna
doświadczenei jednak mówi mi co innego
cóż o 20 zderzenie nadzieje kontra rzeczywistosc

tego własnie nie moge sie doczekac najmocniej - takiego jak Hanusia słodziaka, ktory zawsze bedzie obok i tego bezgranicznego uroku i milosci..

choc z drugiej strony nadal nie umiem sobie wyobrazic baka, ktory leci za mna i krzyczy "mamooooooooooooooo.."

a w słoniowatosci sie w pełni Kfiatuszku Moj Drogi solidaryzuje...

Do góry