reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Girlr to sie zaczelo!prosze o modlitwe za Ness!
Kochana - powodzenia! Kciuki mocno zacisniete, i pozytywne mysli dla Ciebie i Vanesski plyna!!!!!!!!!!

kurde aż mi łzy w oczach stanęły tak się wzruszyłam
to juz...
no to zdrowaśka za dziewczyny
mi tez.... to niesamowite, ale tak sie zzylam z Wami dziewczyny przez te 8 miesiecy, ze szok!!!!!!!!!!!!

A tak a'propos- kto się zajmie założeniem nowej listy urodzonych kwietniowych dzieciaczków???:confused: Bo np marcówki mają taką fajną i szczegółową- data, zdjęcie, waga dzidzi, sposób porodu itp-super...:blink: Przecież nie możemy być gorsze-? :-) Listę kwietniowych Mamuś mamy cudną dzięki Wronce :-) ktoś chętny?;-)
tez o tym myslalam, by Wronka zajela sie ladna liste,.... i moze dodatkowo jakis watek z wiadomosciami ze szpitala/porodowki, bo czasem grzebanie w gaszczu na waktku Kwietniowki moze trwac i trwac....
Ja się cieszę bardzo bo dziś mi się kończy 37 tydzień ciąży:szok::-), co oznacza, że moja Dzidzia przestaje być wcześniakiem i staje się donoszoną Córą!!!:szok::-):-):-) Ale jestem dumna, że mi się udało donosić ciążę, mimo tych wszystkich zawiłości bóli brzucha i koszmarnych dolegliwości od jesieni!:-):cool2: Jupiiiii!!!!!:-D
Teraz jeszcze wytrzymać spokojnie do terminu CC za półtora tygodnia i będziemy się witać na świecie ;-)
Gratulacje Ellus ! Teraz to juz finish :tak::tak::tak:

Dziewczyny, ale jestem podekscytowana! Jak tak kazdej ciaze bede przezywac, to chyba faktycznie wiecej niz 2-3 dzieci nie pociagne, tylko pojade sama rodzic :-D:-D:-D

Noc w miare przespana, kilka razy wc, i nawet pozycje byly do przezycia.
Tylko ze znow glupoty mi sie snily :-(

reklama
Ba TRZYMAM KCIUKI:-)

Ja tylko się przywitam bo uciekam za chwilę do kumpeli, potem do drugiej (bo właśnie się dowiedziałam że się zaręczyła i w przysżłym roku ślub:)) a na 16.30 ginekolog.
Po południu zdam relację:-)

Wronka na pewno każda chętnie pomoże w razie "W"...
a mms to super pomysł... :-)

aha i pytanie takie techniczne jeszcze... zdjęcia dzieci wrzucimy tutaj na ogólny czy pokażemy je na zamkniętym??

Ja mysle ,ze te pierwsze MMs-owe to na wątku z lista rozpakowanych kwietniowek, a reszte zdjęc juz na zamknietym:). Co myslicie???

kwiatuszek, katik....ja to juz tu zawalu dostaje, bo co sms do mnie przychodzi ( w ciagu ostatnich 15 min dostalam dwa), to mysle ze to od Ba z wiadomosciami i wymiarami Ness.

aha i pytanie takie techniczne jeszcze... zdjęcia dzieci wrzucimy tutaj na ogólny czy pokażemy je na zamkniętym??

Nie wiem jak Wy, ale mozna zrobic to tak jak maja lutowki ii marcowki - jedna fotka dzidziulka w liscie na stronie glownej, a potem tak jak pisalysmy - osobny watek na zamknietym, by nikt obcy nie zagladal nam w zdjecie.

Ba, oby poszło szybko i w miarę bezboleśnie, bo już się zdecydowanie za dużo nacierpiałaś.
Trzymam kciuki za Ciebie i Ness!!
No i czekam z picollo na powitanie Małej na świecie:-)

Co do zakładania wątków o urodzeniu i gratulacjach to po pierwsze myślę żeby zrobiły to moderatorki. W jednym tylko info kto się rozpakował, kiedy (można i o której), jak, co sie urodziło z jaką waga i miarą oraz punkty apgar - ten wątek bez komentarzy, a drugi wątek z smsami (można) i gratulacjami.
Co wy na to? Będzie porzadek bo jak wszystko w jednym to się to pogubi i zamarze

Ja też myślałam właśnie o 2 wątkach- 1 tak jak lista kwietniówek- bez komentarzy wlasnie, a 2-gi to gratulacje itp :tak: bo tu nam się zrobi mętlik straszny jak niedługo posypiemy się wszystkie :-D ale Panie pilnują porządku od początku więc napewno pozakładają co trzeba:-)

a ja dziewczynki mam pytanie z kim w razie czegi sie kontaktowac, komu przesylac zdjatka i gdzie mozna znalezc nr komorki ktorejkolwiek z Was:-) Pozdrawiam I 3mam kciuki za Ba!!!!!!!!

Barbarka na zamkniętym mamy namiary na nas... Zaproszenia na zamknięty na społecznościowym rozdaje Aniam... ale tam chyba jest jeszcze jakiś wymóg ale mogę się mylić bo nie jestem tu od początku a dopiero od stycznia...

Im dłużej czytam tym bardziej żałuje, że tak późno się dołączyłam. Wcześniej tylko podczytywałam, ale dopóki pracowałam jakoś czasu nie miałam. Teraz mi żal:-:)-:)-(, bo takie dziewczyny zżyte jednak, jak przez kilka miesięcy się podtrzymywały na duchu i problemami dzieliły.
Obiecałam sobie codziennie coś skrobnąć.

10 dla Malutkiej życzę, to najważniejsze!!

reklama
Hej !!
No super widzę że powoli sie będziemy rozpakowywać !!:-)
Ba zazdroszczę i życzę powodzenia :-) Też już bym chciała zresztą jak chyba każda z nas !!

Do góry