Katik
...jestem mamą...
Kochana - powodzenia! Kciuki mocno zacisniete, i pozytywne mysli dla Ciebie i Vanesski plyna!!!!!!!!!!Girlr to sie zaczelo!prosze o modlitwe za Ness!
mi tez.... to niesamowite, ale tak sie zzylam z Wami dziewczyny przez te 8 miesiecy, ze szok!!!!!!!!!!!!kurde aż mi łzy w oczach stanęły tak się wzruszyłam
to juz...
no to zdrowaśka za dziewczyny
Gratulacje Ellus ! Teraz to juz finishA tak a'propos- kto się zajmie założeniem nowej listy urodzonych kwietniowych dzieciaczków??? Bo np marcówki mają taką fajną i szczegółową- data, zdjęcie, waga dzidzi, sposób porodu itp-super... Przecież nie możemy być gorsze-? :-) Listę kwietniowych Mamuś mamy cudną dzięki Wronce :-) ktoś chętny?;-)
tez o tym myslalam, by Wronka zajela sie ladna liste,.... i moze dodatkowo jakis watek z wiadomosciami ze szpitala/porodowki, bo czasem grzebanie w gaszczu na waktku Kwietniowki moze trwac i trwac....
Ja się cieszę bardzo bo dziś mi się kończy 37 tydzień ciąży:-), co oznacza, że moja Dzidzia przestaje być wcześniakiem i staje się donoszoną Córą!!!:-):-):-) Ale jestem dumna, że mi się udało donosić ciążę, mimo tych wszystkich zawiłości bóli brzucha i koszmarnych dolegliwości od jesieni!:-) Jupiiiii!!!!!
Teraz jeszcze wytrzymać spokojnie do terminu CC za półtora tygodnia i będziemy się witać na świecie ;-)
Dziewczyny, ale jestem podekscytowana! Jak tak kazdej ciaze bede przezywac, to chyba faktycznie wiecej niz 2-3 dzieci nie pociagne, tylko pojade sama rodzic
Noc w miare przespana, kilka razy wc, i nawet pozycje byly do przezycia.
Tylko ze znow glupoty mi sie snily :-(