reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Dzień Doberek:-)

Witam się i sprawdzam oczywiście co z Ba i naszym 1-szym "kwietniowym"Maleństwem ;-) czekamy i kciuki zaciskamy...:-D

A tak a'propos- kto się zajmie założeniem nowej listy urodzonych kwietniowych dzieciaczków???:confused: Bo np marcówki mają taką fajną i szczegółową- data, zdjęcie, waga dzidzi, sposób porodu itp-super...:blink: Przecież nie możemy być gorsze-? :-) Listę kwietniowych Mamuś mamy cudną dzięki Wronce :-) ktoś chętny?;-)

Tymczasem zdrówka życze i spokojnego dnia drogie Brzusie! :tak:

Ja się cieszę bardzo bo dziś mi się kończy 37 tydzień ciąży:szok::-), co oznacza, że moja Dzidzia przestaje być wcześniakiem i staje się donoszoną Córą!!!:szok::-):-):-) Ale jestem dumna, że mi się udało donosić ciążę, mimo tych wszystkich zawiłości bóli brzucha i koszmarnych dolegliwości od jesieni!:-):cool2: Jupiiiii!!!!!:-D
Teraz jeszcze wytrzymać spokojnie do terminu CC za półtora tygodnia i będziemy się witać na świecie ;-)

Miałam nadzieję na posty z gratulacjami dla Ba, a tu jeszcze trochę poczekać trzeba.

Paulka to niewarygodne co piszesz:no:. Żeby zrobienie głupiej morfologii było takim problemem.

U nas noc lepsza, kaszel trochę mniejszy, ale dla odmiany Olę ucho boli, więc dziś znowu do lekarza:-(

Witajcie brzuchatki.Szybciej dziś wstałam żeby zobaczyć co z Ba...małej jeszcze ni ma na swiecie ale właśnie doczytałam że już się zaczęło więc czekamy i modlimy się za Was dziewuszki:-DJessus, bedę teraz siedzieć jak na szpilkach .
Tymczasem idę zjeść sznadanko bo mi w brzuchu tak jeździ straszniasto- a na dodatek Antonio zrobił sobie wprek treningowy z brzucha. Ale mnie dzis w nocy skurcz łydki złapał. OMG- wydarłam się jak szalona w środku nocy że skurcz. Pioter się budzi blady myśli że się zczyna a ja krzycze no łydki skurcz masuj szybko bo boli:-D:-D:-D:-D

Ooooooo!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok::szok: BAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! POWODZENIA!!!!!!!!! Jesteśmy z Tobą!!!!! Czekamy na Ness! wszystko będzie dobrze!!!:-D
Aleee suuuper!!!!:-):-):-):-)

Oby poszło szybko i sprawnie!

(No to dziś siedzę tylko na BB! :-D)

To na początek "lada chwila" chyba czas założyć nowy wątek z gratulacjami!- co myślicie-? Żeby uczcić naszą Pierwszą rozpakowaną Kwietnióweczkę ;D

Ostatnia edycja:
BA :-) czekam czekam czekam :-)

a u nas kiepsko, zle sie czuje.... ale co tam, pierwszy Bąbelek dzis bedzie, więc inne sprawy na glowie ;-)

Witam się w ten mroźny poranek!

Za oknem wszystko oszronione, brrr, ja chcę wiosnę! Kozaki coraz ciężej nakładać więc kilka razy założyłam już wiosenne botki,ale ulga :)

Ja też wyglądam newsa od Ba.

Maonka zaraziłaś mnie makaronami, wczoraj kupiliśmy takie tęczowe trzykolorowe (czerwono,pomarańczowo, ecri) do sypialni i myślę o kupieniu jeszcze do pokoiku małej, mieszkamy ponad rok, a firanki mieliśmy tylko w salonie i w jadalni, a w pozostałych pokojach tylko rolety. Teraz w sypialni zrobiło się przytulniej i tak romantycznie :)

Zmykam do obowiązków, mam trochę tłumaczeń do zrobienia,ale zaglądać będę może Ba da znać :))))

Ostatnia edycja:
reklama
aż trudno uwierzyć, że to wszystko tak szybko zleciało... co prawda mi jeszcze zostało równe 6 tyg, ale mimo to, nasz czas się zbliża.
Zastanawiam się jak daleko byłabym w polu z przygotowaniami i wogóle z wiedzą gdybym tu nie zaglądała. Tymczasem mamuśki jesteśmy w pełnej gotowości i zawsze jest ta przyjemna świadomość, że możemy wspólnie dzielić się naszymi problemami i doświadczeniami, a każdy poród bedziemy mocno przeżywać

Do góry