reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Paula bidulo, ale sie nadenerwowalas z glupimi badaniami:no::no::no:

Zrobilam depilacje, nie na czuja jak ostatnio pare razy, tylko z lusterkiem, i faktycznie - zupelnie inaczej wszystko tam wyglada... Wcale nie sexy :no::-D:-D:-D

Nie chce mi sie spac, cos mnie brzuch pobolewa...

Mam nadzieje ze u Ba akcja porodowa w pelni, i idzie szybko i sprawnie.

reklama
ja też buszuję po mieszkaniu.nałożyłam sobie kokosową maseczkę na włosy i ...pachnę:-) ciekawe kto za mnie wstanie o 7 i popędzi do laboratorium na badania i z siuśkami...

witam wszystkie kwietnióweczki

mnie ostatnio pobolewają plecy, ale nie całe tylko w okolicy nerek, jak wstaję albo jak trochę pochodzę - i jeszcze jedno mam takie kłucie w dole, jakby w pochwie - wizyte mam dopiero we wtorek i nie bardzo wiem co z tym zrobić - może któraś z Was ma podobnie??

Witajcie kwietnióweczki:-), my już po śniadanku:blink:. Ale mi się dzisiaj fajnie w nocy spało i wstałam tylko raz na siku:-D.
Ba ja tu z wielką ciekawością wchodzę na net i już bym Ci chciała pogratulować a tu niestety jeszcze trzeba czekać. Trzymaj się, trzymam kciuki żeby mała się wkońcu zdecydowała wyjść:-).

Nata mnie też czasami tam w dole kłuje, doktórka mi mówiła że to nic złego, mały chyba tam gdzieś główką naciska i taki efekt to daje:-), może masz to samo. A plecy to bolą mnie strasznie, na dole tak pośrodku, dobrze że to już końcówka bo coraz ciężej jest:-D.

To zadna rewelacja bo powinno się robić co miesiąc :)

ja chodzę prywatnie i robię co 2 miesiące ale to pewnie dlatego że zawsze mam te wyniki rewelacyjne i może lekarz nie widzi potrzeby je często powtarzać
pochwalę się nawet:zawstydzona/y: że moja hemoglobinka wynosi obecnie 12,0 i mieści się w limitach :tak:

Paulka
współczuję ale szczerze mówiąc wcale mnie ta sytauacja nie zdziwiła, jestem przyzwyczajona jak to jest z badaniami na NFZ
i tak jestem w głębokim szoku ze dostałaś skierowanie chociaż na jedno toxo :szok:
a Twój suwaczek jest według OM czy USG? jaką masz róznicę miedzy tymi terminami? u mnie sie pokrywa

Zrobilam depilacje, nie na czuja jak ostatnio pare razy, tylko z lusterkiem, i faktycznie - zupelnie inaczej wszystko tam wyglada... Wcale nie sexy :no::-D:-D:-D

no ja się musze dzisiaj zmierzyć z moim zarostem bo trochę się zapuscilam odkąd przestałam tam sięgać okiem a dzis o 20 mam wizytę u gina i wypadałoby się doprowadzic do porzadnego stanu
nie wiem jeszcze jak to zrobie :zawstydzona/y:
mam depilator taki z nakładką podcinającą i golącą więc może tym zaszaleje, oj będą cyrki :-D
a co tam ujrzę? wole nie myśleć :no:

Heh...Myslalam,ze "wypoczne" w nocy pare godzin,bo zapowiedzieli ze sie cos ruszy rano lub i pozniej.
Ale zaczelam miec (na razie) lekkie bole brzucha i "tam na dole".Cos mi sie widzi,ze sporo to jednak potrwa.
Cierpliwosci!

ja myślę że 11 marca będzie na bank datą urodzin Vanesski
ciekawe czy już urodziłaś...

mam takie kłucie w dole, jakby w pochwie - wizyte mam dopiero we wtorek i nie bardzo wiem co z tym zrobić - może któraś z Was ma podobnie??

ja też mam takie kłucie
myślę że to w szyjce macicy mnie kłuje bo się mały tam główką ustawia w kanale rodnym

Witam pięknie dzisiaj. Nawaet się wyspałam chociaz mojemu synowu śniły sie jakieś koszmary i budził się z płaczem... a potem kot szalał... gdzie ta zaraza piłkę znalazła to ja nie wiem...

Ba ehh bidulko… no nic trzymamy kiuki dalej

Nata nic z tymi bólami nie zrobisz… znam ja te bóle i albo je przechodzisz albo weź nospę jak ci za bardzo doskwiera. Kręgosłup to z nadmiarowych kg u mnie.

Cześć wszystkim

Jakaś niewyspana się czuję, chociaż tylko raz w nocy wstałam. Też tak macie, że jak w nocy wstajecie na siku, to brzuchol się dwa razy cięższy wydaje:baffled:?. Nie wiem czy tak się budzę na ostatnią chwilę czy nierozruszana jestem, ale prawie zawsze wydaje mi się, że tam nie dotrę.

Praktycznie od marca codziennie tutaj zaglądam z takim nastawieniem, że już, już ktoś nowy na świecie jest:-):-). Trzymam kciuki za Ba, wygląda, że Ona będzie pierwszą rozpakowaną kwietniówką.

Paula to po prostu beznadzieja z naszymi lekarzami. Swoją drogą babka z laboratorium też jakaś nieżyciowa, przecież nie po to przychodzisz na badania, żeby potem wyników nie odebrać:szok:. Ja chodzę od początku prywatnie, niektóre badania, te podstawowe szłam do rodzinnego po skierowanie, ale jak trafiłam na lekarkę, która mi 10-minutowy wykład zrobiła:baffled::baffled:, to stwierdziłam, że jednak wolę płacić. I tylko za każdym razem się zastanawiam gdzie są moje pieniądze, które mi z wypłaty potrącają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Idę dzisiaj do mojej gin, mam nadzieje, że wszystko będzie oki.

zapiekany chleb z masłem czosnkowym...smak z tych,które nigdy się nie znudzą...uwielbiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja sobie jeszcze kawkę zrobię chyba...i poodkurzam,bo koty rano wiórki kokosowe rozsypały i ciężko było w kwadrans wszystko posprzątać,tak by zdążyć do lekarza...
w którym tygodniu maluszek nie byłby już wcześniakiem???w poniedziałek będę przekonywała gina,że czas powoli nadchodzi.

Waniliowa ty się tak nie śpiesz donoszona ciąża to skończony 36 tydzień

zielona
a Twoja rodzina kiedy Konstancję zobaczy po porodzie?
masz zapowiedziany jakiś nalot rodziny z Polski?
czy dopiero Wy sie wybierzecie jak mała podrosnie?
ten Meksyk to jednak troche daleko...

reklama
Do góry