Witam się w niedzielę -ja już po śniadaniu dawce prochów
widzę że weekend postowo spokojny:-)
Malena81 niestety mdłości nie są zbyt przyjemne -od początku 6 tc jak z zegarkiem w ręku nastały i trwają cały czas
dobrze że z wymiotami sobie poradziłam bo załamka -jak sierota losu wyglądałam;-) życzę wytrwałości i odnalezienia sposobu na ich wyeliminowanie... jak się nie uda to pamiętaj że przejdzie za ok 6 tygodni
Sospettosa świetna stronka
uśmiałam się co niemiara
Ewka84 trzymam kciuki za naukę -żeby wchodziła łatwo ale zawsze mówię -co dwie głowy to nie jedna:-) masz przewagę ;-)
Kociak witaj i gratuluję -chyba będziesz majową mamą z wyliczeń lekarza bo oni zazwyczaj przyjmują 28 dniowy cykl -chyba ze faktycznie ktoś ma regularnie długie
czy tak czy siak gratuluję i spokojnych 9 miesięcy:-)
Agnieszkareymond być może tak ją czujesz bo jest nisko osadzona a może po prostu jst wrażliwa bo teraz się spulchnia itp. Myślę że nawet jeśli jest nisko to póki co nic to nie zmienia -a może przy siadankiu czujesz szyjkę? nie znam się na tym ale nic złego się pewnie nie dzieje. Wielkość jest dobra. Na wizycie zapytaj lekarza czy położną i daj znać. Tylko nie czytaj za dużo netu bo wpadniesz w histerię tam głupoty wypisują;-)
Ilona1985 witaj
Elma super odpowiedź. A co na to lekarz powiedział? wyjaśnił to jakoś czy tylko mówił z tak czasem jest:-)
Madzia1978 witaj. No to się ciesz jak już możesz
dobrze że wszytsko jest ok z maluchem
Studiującamama jak samopoczucie?
Aga2010 spokojnego tygodnia. Lotem się nie martw -pytałam swojego gina powiedział ze póki co nie ma przeciwwskazań do podróżowania więc jest ok
trzymam kciuki za egzaminy i wizytę
Justa24 witaj -mnie też brzuch boli i już jetem tym zmęczona -zdaniem lekarza wszytsko jest ok więc czekam aż mi przejdzie -i ból brucha i mdłości
waga wagą ważne żeby maluch był zdrowiutki i różowitki -całe lato będzie przed nami na gubienie:-)
Lady87 sztuką jest mieć lekarza któremu się ufa
a co on robi trzeba wierzyć ze jest słuszne. Jeśli ten Ci nie odpowiad to zmień al co on by miał jeszcze robić? ja co wizytę mam skierowanie na mocz i morfologię, dużo rozmów które nic nie wnoszą bo -nudnosi muszą być, wymioty muszą być a ból brzucha -taka uroda
pośmiejemy się trochę i pogadamy o moim samopoczuciu. Lekarza ie zmieniłabym za nic:-)
Uciekam do sklepu i apteki -póki lepiej się czuję pomaszeruję trochę:-)