annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Ba trzymam kciuki, oby jak najszybciej i najmniej boleśnie było! I oczywiście 10 punktów życzę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam dokładnie tak samo, siedzę w obcisłej bluzce i M. się śmieje, że jeszcze niedawno przystawiał ucho do brzucha i się zastanawiał, czy to Lenka czy mój żołądek trawi a teraz może siedzieć przy biurku i małą kontrolować, bo mi się brzuch tak widocznie rusza:-) No i czasami aż zaboli, ale ja się cieszę, że niunia ma tyle siły:-)ja tez zazdroszcze ba... tez bym juz chciala
dziewczyny moja mala bardzo sie rusza, tak wypycha mocno, az mnie boli! macie tez tak? normalnie widze przez brzuch jej tylek maly...albo noge...smiac mi sie chce ale nieraz naprawde daje czadu i boli
cześć, witamyczesc jestem tu nowa mam juz jedna coreczke amelke ma 2.5roku teraz spodziewam sie drugiego terminek tylko wg usg 4kwietnia
Witaj;-)czesc jestem tu nowa mam juz jedna coreczke amelke ma 2.5roku teraz spodziewam sie drugiego terminek tylko wg usg 4kwietnia
czesc jestem tu nowa mam juz jedna coreczke amelke ma 2.5roku teraz spodziewam sie drugiego terminek tylko wg usg 4kwietnia
witaj!!!!!!!!!!czesc jestem tu nowa mam juz jedna coreczke amelke ma 2.5roku teraz spodziewam sie drugiego terminek tylko wg usg 4kwietnia
aniam! aniam!! kasuj szybko ten nowy watek bo zaraz mnie trafi