reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
ja tez zazdroszcze ba... tez bym juz chciala

dziewczyny moja mala bardzo sie rusza, tak wypycha mocno, az mnie boli! macie tez tak? normalnie widze przez brzuch jej tylek maly...albo noge...smiac mi sie chce ale nieraz naprawde daje czadu i boli:tak:
Mam dokładnie tak samo, siedzę w obcisłej bluzce i M. się śmieje, że jeszcze niedawno przystawiał ucho do brzucha i się zastanawiał, czy to Lenka czy mój żołądek trawi a teraz może siedzieć przy biurku i małą kontrolować, bo mi się brzuch tak widocznie rusza:-) No i czasami aż zaboli, ale ja się cieszę, że niunia ma tyle siły:-)

Ba- ciocie czekają! 3 mamy kciuki, coby się nie rozmyślili z tym wywołaniem! Na pewno dasz radę :)

Justa- nie bij... wytłumacz ;))) koleżanka tu nowa a my nie mamy powieszonego regulaminu... mogła nie wiedzieć ;))) hormony buzują nie tylko u mnie... SUUUPEEER.

Kaśka1991- witamy :)

AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!:szok::-D BA!!!!!!!!! TO SUPER!!!:-D:-D:-D Oj jak czekamy!!!!!!!!!!!!!!:-D To ja już chłodze Piccollo do toastów za pierwszą rozpakowaną kwietniówkę!!!! ale fajnie!!! 3mam kciuki za Ciebie i Ness!!!!:-):-):-):-) Powodzenia!!!

A teraz Dzień Dobry ;-)

Byłam dziś u ginki, ale napisze na lekarskim jak nadrobię;-)... poza tym spać mi się chce dla odmiany :-p

Cieszę się, że reszta się trzyma 2w1 :-) oby tak dalej!

ps. Witaj Kaśka! :tak:

czesc jestem tu nowa mam juz jedna coreczke amelke ma 2.5roku teraz spodziewam sie drugiego terminek tylko wg usg 4kwietnia
witaj!!!!!!!!!!

aniam! aniam!! kasuj szybko ten nowy watek bo zaraz mnie trafi:wściekła/y:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Leze i sie nudze. Znow ogladalam filmiki z porodow, ale tym razem przewijalam rozcinanie, by napatrzec sie jak dzieci wychodza. I tak sie pobeczalam jak glupia przy tym:nerd::nerd::nerd:
Juz bym chciala tego mojego czkajacego stale babla miec!!!!!!!

heh pisałam z godz wczesniej -nastarałam sie bo dość długo mi wyszło w piśmie.... a jak już chciałam wysłac to nie zauwazyłam ze nie ma swiatła chwilowo (net przez kabel) i wszystko pooooszłoooo ! wiec teraz w skrócie : dziś po wizycie u gin- to na lekarskim_
jak przyjechałam do domku to złapałam wene kucharską i zrobiłam na obiadek knedle ze śliwkami i slodka śmietanka(to tak na słodko) i kopytka :-) mniam .... teraz juz odpoczywam ....
kaśka1991 - witam nowa kwietniówke :-)
ba- 3 mam kciuki za Was:tak:

reklama
kaśka witaj :-)

Laski ja mam jakieś schizy... kurde ... pisalam wam że tyle rzeczy zrobiłam i nic mnie nie boli. Młody się rusza aż miło a mnie idiotkę martwi to że nic mnie po takiej robocie nie boli... cholera...zamiast się cieszyć to ja się zastanawiam czemu nic mnie nie boli jak zawsze bolalo po kilku skłonach... totalna wariatka :tak:

Do góry