reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

dziołchy... wiecie jaką dzisiaj miałam rano schizę ?? znowu mi się śnił sex z moim mężem... ale obudziłam się i był ranek... mąż się szykował do pracy, uznałam, że mam dość tych snów więc dorwałam męża, rozebrałam i wskoczyłam na niego... jakie było moje zdziwienie kiedy znowu się obudziłam... tym razem sama w łóżku bo mąż już do pracy pojechał... ale ja jestem zła... te sny mnie wykończą, znowu taka wyczerpana i niezaspokojona wstałam :eek:
Zadzwoniłam do B i mówię, że mnie to już wkurza, a on żebym w takim razie poszła na głosem snu i wzięła sobie to co mi się śni :rofl2: marzyciel :-p może to przemyślę :zawstydzona/y:

reklama
Kici69 ja mam też ostatnio bardzo dużo snów erotycznych:-) Ale to ze względu na zupełny brak seksu, lekarz zabronił, to już prawie 3 miesiąc bez seksu. A ja ogólnie jestem bardzo temperamentna kobietka i bardzo mi brakuje. A boję się jak to będzie po porodzie.:-(

ba czekamy z niecierpliwością! zazdroszczę Ci że już niedługo będziesz miała swoją kruszynkę w ramionach mnie wczoraj wieczorem dopadła jakaś straszna depresja i lęk wyłam jak głupia sama do końca nie wiedząc o co mi chodzi ale płakałam płakałam i płakałam i końca nie było no i zasnęłam ze zmęczenia :baffled: zadziwiam sama siebie :baffled:

Miałam masakryczna noc, dostaałam takich bóli i skurczy ż myślałam że to już i że za chwile jajo zniosę, ale sie okazało że to jelita zatrułam się fasolka i dzis na wodzie i kisielku żyje. Maciusiowi się to chyba nie podoba bo sie wierci strasznie, ale jak trzeba to trzeba

ja tez zazdroszcze ba... tez bym juz chciala

dziewczyny moja mala bardzo sie rusza, tak wypycha mocno, az mnie boli! macie tez tak? normalnie widze przez brzuch jej tylek maly...albo noge...smiac mi sie chce ale nieraz naprawde daje czadu i boli:tak:

aniam! aniam!! kasuj szybko ten nowy watek bo zaraz mnie trafi:wściekła/y:

kaska1991 - jestes tutaj nowa i jak masz jakies pytanie to pytaj na kwietniowkach a nie zakladaj nowy watek, bo takich bzdurnych watkow to tutaj nikt nie potrzebuje! a od zakladania watkow to jest tutaj ktos inny... a co do twojego pytania o termin, to skoro mialas zaburzenia chormonalne i nie wiesz dokladnie kiedy mialas ostatnia miesiaczke to chyba musisz wierzyc tylko lekarzowi i ufac dacie ktora on ci podaje z badania i pomiarow na usg, ta data czesto sie o pare dni zmienia, bo to zalezy jak lekarz pomierzy..ile dziecko przybralo i uroslo...takze dokladna date to ciezko wyznaczyc...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry