reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ba ty im powiedz że dzisiaj dzień kobiet i kobietom należą sie prezenty a nie katowanie!! Cholera pogadaj z grekiem że masz już dość chcesz urodzić bo taka męczarnia cię tylko wykańcza a mała jest piękna i wagowo i wiekowo... a jak nie to najpierw zadzwoń ty albo mąż do innego szpitala co oni proponują w takiej sytuacji... żebys nie wpadła z deszczu pod rynnę

reklama
ba, mi też wydaje się to co najmniej dziwne.nic nie mogą zrobić ...ciekawe...przecież przeszło 3 kilo to już kawał kobietki.cesarek tam nie robią?zasugeruj specom delikatnie ,że masz już dość.trzymam kciuki!!!

zapomniałam pochwalić się jak pięknie zaczął się u mnie dzień kobiet.obudziliśmy się z mężem o 11.koło szafki na panelach kałuża-któryś z kotow nasikał.w kuwecie czysto,nie wiem dlaczego to robią-wyczuwają nadejście idki?chore są? mąż wpadł w furię(nie lubi zwierząt) i całkiem poważnie oznajmił mi,że koty wywiezie do schroniska.ja w płacz.zapiekanki się przypaliły,bo musiałam szorować podłogę i zupełnie o nich zapomniałam.a mąż???grał sobie na kompie w najlepsze...wrrrrrrrrrrrrrrr!!!zjadł zupkę i poszedł do pracy...cudownie.dobrze,że koleżanka do mnie przyjdzie,bo chyba bym oszalała.

Waniliowa powiedz mężowi, że jak nie posprzata za każdym razem za soba to też go oddasz... :-p
A co do kotów to masz rację ... moga wyczuwać że wiele się zmieni... i boją się dlatego tak reagują. Zastanów się od kiedy się tak dzieje...

Ja mam torbe taką na kółkach z rączką żeby jej nie targać i do tego ma dwie komory na rzeczy moje i małej .
Ogólnie nie wiem kiedy się spakuje narazie jakoś mi się nie śpieszy he he .
Zreszta jeszcze w sumie nie wszystko mam kupione i nie wiem czy do tego szpitala to swoje rzeczy do żarcia mam brać czy nie w sensie widelca itp.. choć dla mnie to paranoja żeby takie rzeczy ze sobą nosić . nie wspomnę już o sraj taśmie .. ja nie wiem na co te składki idą .
Byłam z małym na dworku i chyba trzeba wkońcu coś dom ogarnąć bo bałagan to mam straszny

Leze i kwicze.Wymiotowalam,dostalam zastrzyk na "pawie".Nie rozumiem,czemu zwiekszyli mi rozkurczowe.Za godz.mam ktg.Jak nadal bede "zwarta"ale skurcze pozostana,to beda sie zastanawiac co zrobic.Mam juz dosc.
co za banda kretynow! Po cholere takie cyrki robia!
Mnie tak traktowali, bo to byl 33 tydzien, i bylo naprawde za wczesnie, ale Ty i Vanesska jestescie juz prawie u celu!!!!
Boze Ba, tak ogromnie Ci wspolczuje, po czesci wiem co przezywasz, choc Twoje cierpienia dawno przewyzszyly moje.

WIem, ze nie chcialas CC ze wzgledu na kolejne ciaze, ale juz naprawde albo niech tna albo dadza cos na szyjke by sie rozmekczyla i poszlo wszystko do przodu.

Top co teraz robia to jakis horror!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ba ty im powiedz żeby się nie zastanawiali tylko zaczęli działać, że żądasz wręcz cc i jak chcą to daj im to na piśmie... i ze jak jeszcze cie tak pomęczą to już wiecej dzieci mieć nie chcesz bo dziękujesz za taką "pomoc"

Leze i kwicze.Wymiotowalam,dostalam zastrzyk na "pawie".Nie rozumiem,czemu zwiekszyli mi rozkurczowe.Za godz.mam ktg.Jak nadal bede "zwarta"ale skurcze pozostana,to beda sie zastanawiac co zrobic.Mam juz dosc.

jeju jak Ci wspólczuje..... co oni z Wami robią. 3 maj się - dasz rade . zrób im jakąś afere moze pomoze , co oni wogóle se mysla , na co czekaja ?

Aniam- sucharki niech biorą wszytskie- w szpitalach karmią kiepsko.

u mnie w szpitalu full wypas...
sniadanko marne - tosciki , maselko, drzem, platki 5 rodzajow i mleko
potem przychodza z lista cateringowa i zamawia sie co na obiad i kolacje.Wybiera sie z pomiedzy chyba 5 rodzajow miesa, 2 czy 3 rodzajow ziemniaczkow, ryzu, frytek czy innych, surowek, salatek, gotowanych warzyw, itd... do tego np galaretki, lody, ciasta, czy owoce...
kolacja to tez wybor z kilku mega zestawow na cieplo czy kanapek.
do wyboru zawsze wersja wegetarianska, dla cukrzykow, oraz zaznaczone co ma najmniej kalorii.

DO tego stoi maszyna do napojow - herbata, kawka, goraca czekolada czy jakies paskudne mleko z czyms tam za free, i ile razy dziennie sie chce.

Tak wiec mi Ł poza woda nie donosil nic (a tez obeszlo by sie bez, bo co rano dostaje sie okolo litra przydzialu )....

reklama
u mnie w szpitalu full wypas...
sniadanko marne - tosciki , maselko, drzem, platki 5 rodzajow i mleko
potem przychodza z lista cateringowa i zamawia sie co na obiad i kolacje.Wybiera sie z pomiedzy chyba 5 rodzajow miesa, 2 czy 3 rodzajow ziemniaczkow, ryzu, frytek czy innych, surowek, salatek, gotowanych warzyw, itd... do tego np galaretki, lody, ciasta, czy owoce...
kolacja to tez wybor z kilku mega zestawow na cieplo czy kanapek.
do wyboru zawsze wersja wegetarianska, dla cukrzykow, oraz zaznaczone co ma najmniej kalorii.

DO tego stoi maszyna do napojow - herbata, kawka, goraca czekolada czy jakies paskudne mleko z czyms tam za free, i ile razy dziennie sie chce.

Tak wiec mi Ł poza woda nie donosil nic (a tez obeszlo by sie bez, bo co rano dostaje sie okolo litra przydzialu )....

kurcze kiedy tak u nas będzie?? chyba jak wprowadzą prywatne ubezpieczenia i w prywatnych klinikach się leczyć będziemy bo państwówka to o kant doopy kozy roztrzaskać trzeba najczęściej...

Do góry