reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Wesola, ja czuje sie zupelnie jak Ty. Czasem cos mnie pobolewa w podbrzuszu - zupelnie jak na okres, tylko nieco slabiej. Brzus zrelaksowany, troche mi opadl i musze rozkrakiem siadac haha. Zadne paskudzstwo mi z cycuchow nie leci, ani nawet sie saczy, choc ostatnio mnie pobolewaja... Kilka dni temu przytrafil mi sie dziwny bol w czesci ledzwiowej kregoslupa. Jak mnie scielo, to nie bylam w stanie sie ruszyc. Tak pobolalo przez kilka godzin i przeszlo, teraz tylko cos tam czuje, ale bolem to tego nie nazwe, to pewnego rodzaju dyskomfort. Zreszta, biorac pod uwage ze od blisko 20 lat cierpie na migreny, niewiele stanow nazywam bolem, bo w porownaniu z nimi to maly Pikus. No i cos dzieje mi sie z biodrami - czasem cos mi w nich dokucza, pewnie kosci sie rozsuwaja... Tym oto milym akcentem zaczynam sobotni dzionek ;) Dobrze ze wiosna w pelni ;)

reklama
Ba - dzielna i silna kobitka z Ciebie jest ! Trzymaj się Kochana i nie daj się tak łatwo! My będziemy też trzymać kciuki za Ciebie. PODWÓJNIE :yes::yes::yes:

Wesoła - ja również nie wiem, co to skurcze, stawianie się brzucha itp. Dołączam do tych z Was, które fantastycznie znoszą ciążę i niech tak zostanie do końca:-)

Ba - już odpisałam na drugim wątku.. Trzymaj się dzielnie!! I w dwupaku najdłużej jak to możliwe.

Witam was wieczornie :-)
Ba jesteś naprawdę silną kobietką, dasz radę, wszystko dla Vaneski:-)

Ja dzisiaj zajęłam się z mężem przemeblowaniem w pokoju i rozkładaniem łóżeczka, do tego prasowanie pościeli:-) Już wszystko zakończone i siedzimy tylko i patrzymy na to łóżeczko przystrojone, tylko Nikolki tam brakuje!!

IMG038..jpg

Dziewczyny teraz zasypuję was zdjęciami autorstwa mojej 11 letniej siostry. Chodziła dzisiaj tylko do pokoju i wykradała nam ciuszki małej ale nie powiedziała po co jej to. A potem nam pokazała efekt:-) Jestem zachwycona jej kreatywnością. Same oceńcie:-)

Jesteś tam w brzu.jpg
Buciki Nikolki..jpg
Brzuszki . ^^ . x&#1.jpg
Skarpetki ..jpg
Nikola ..jpg
Love Nikola..jpg
Książka o wypłyn&#10.jpg

Dziewczyny teraz zasypuję was zdjęciami autorstwa mojej 11 letniej siostry. Chodziła dzisiaj tylko do pokoju i wykradała nam ciuszki małej ale nie powiedziała po co jej to. A potem nam pokazała efekt:-) Jestem zachwycona jej kreatywnością. Same oceńcie:-)

Zobacz załącznik 221949
Zobacz załącznik 221950
Zobacz załącznik 221951
Zobacz załącznik 221952
Zobacz załącznik 221953
Zobacz załącznik 221954
Zobacz załącznik 221955

o kurde-ale rewelacja. Pozazdrościć siostry....Piękną pamiątkę Wam zrobiła!achh...cudne.
nie ma co- muszę mojego Piotra zagonić żeby mi foty popstrykał bo ja zdąże urodzić a nie będę mieć żadnych zdjęć poza tymi nieudolymi , które sama sobie robię co jakiś czas

wogóle to mam doła- Pioter jeszcze remontuje u rodziców jutro to samo. A ja jak ten kołek siedze sama .Zrobiłam sobie i Antolkowi kolacje-sałatka makaronowa i pieczywko czosnkowe. Jak któraś chętna do towarzystwa zapraszam!!

reklama
Do góry