Hej dziewuszki:-)
Jak mija wieczór moje dziecię już powoli zaczyna mieszac mamie w żołądku -ostatnim tchem zobaczę co u Was.
Jeśli chodzi o ubrania -to jeszcze sie mieszczę ale jak będę kupowała spodnie to takie z gumą w pasie -nie będę przecież co chwilę nowych, większych szukać. A bluzki to i tak wszystkie ostatnio ciążowe były w modzie (odcinane pod biustem) więc trochę tego mam.
Póki co też nie przytyłam dalej jest 53,5 ale nie będę panikowała jak te 2 kg które mi się należą w pierwszym trymestrze dostanę -w końcu jeszcze 4 tygodnie:-)
Mycha trzymam kciuki żeby koszmary Ci przeszły -swoja drogą to dziwne że masz za sobą udane ciąże i teraz masz stresa -powinnaś wiedzieć kochana że wszystko będzie dobrze
a w snach działa podświadomość -w dzień się martwisz i zmory wychodzą w nocy -spróbuj się jeden dzień wyluzować może i noc będzie spokojniejsza wtedy?
Wronka no niestety tak to jest jak ktoś nie bierze na serio wszystkich wyczytanych w necie bzdór
wiem że jest to źródło naprawdę ciekawych informacji ale jeśli ktoś nie ma dystansu do bajek nie powinien zytać takich rzeczy -a już na pewno wystrzegać się durnych forów
Kwiatuszek cieszę się ze poprawił Ci się humor po anegdocie:-)
Kici słusznie -oże Ci naskoczyć hahaha
świetnie ze wyniki masz i są dobre -to najważniejsze
Barasia witaj w oliwkowym klubie:-)
Toola nie zazdroszczę burzy -u nas się zanosiło ale tylko postraszyło deszczem. I dobrze bo burzy się boję jak diabli
Ella1 ja mam zwolnienie na B wiec wiadomo ze jestem w ciąży a i szefowi powiedziałam wiec nie ma problemu a zaświadczenie -od świstek z pieczątką danymi i tygodniem ciąży.
Justys moze za dużo siedzisz i się garbisz? mnie tak bolały plecy jak w pracy przy biurku siedziałam -teraz jest lepiej bo się cały dzień poruszam trochę a nie 8h w bezruchu
Dagsila są lekarze i "lekarze" -dobrze że trafiłaś w końcu na lekarza:-)
Forget me not nie jest konieczne jak masz L4 ale w sumie można donieść na wszelki wypadek i zawsze w razie w się przyda np jak już pasów nie będziemy zapinały:-) ja tam kwity przy sobei noszę
Madzia1978 to ja pytałam o hydroxyzynę. No skoro lekarz wypisał... ja taki punkt będę miała za 3 tygodnie. Oprócz duphastonu i witamin nie biorę nic -chyba ze nospę sporadycznie (do tej pory dokładnie 3 w sumie) bo lekom nie wierzę
Aga2010 współczuję zgagi -miałam przy wymiotach -tragedia. Possałam trochę manti bo myślałam że zejdę
u nie wiem czy by mi sie chciało takie składanki robić:-)
Aniez ja w pracy większość z 8h przy kompie a teraz lekarz powiedział zeby ograniczyć. Słyszałam że z jednej strony nie jest znany wpływ na dziecko a z drugiej codzi o to zeby sie ruszać a nie dupskiem utkwić przed kompem na dobre:-) ale skoro są taie zalecenia to coś w tym jest
Coyote naleśniki? hmm dobrze że wspomniałaś już wiem co S na kolację zrobi dla żonki i dziecka:-):-):-):-):-)
Lady czekam na wiści z badań -może to nic takiego i zniknie -w ciązy różne rzeczy raz są widzialne raz niewidzialne
Olapolap witaj jak samopoczucie?
Sospettosa racja -ktoś je to tyje ktoś ma mdłości to nie tyje. Dziecko to mały wampir energetyczny i nawet bez mdłości można schudnąć -nie ma co robić zagadnienia i problemu z natury
Ewka84 dobrze ze wszystko dobrze
Pozostałe dziewczyny pozdrawiam serdecznie i czekam na wieści.
Uciekam do wanny -do jutra :-)