reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Nie no nie moge laski:-D:laugh2: musze wam to napisać :-D Uśmiałam się setnie. To chyba będzie tekst tygodnia w wykonaniu mojego syna :-D :-D :-D Dostał ode mnie naklejkę ze słoniem. Ta mała zaraza przyłożyła mi ją do piersi i stwierdziłą że ... Podobny do ciebie....:-D:-D:-D:szok::szok::-D:-D No myślałam że z krzesła spadne:tak: no cóż ma chłopak rację wyglądam jak słonica... o czym można się przekonać naocznie...

Uroczy :-D
Ze 3 miesiące temu mój M wybrał się z Maryśką do centrum handlowego. Jak szli koło sklepu z ciuchami ciążowymi to młoda wyrwała do przodu, podbiegła do szyby i na cały głos zaczęła wołać "mama, mama". Z jednej strony to miłe, że dziecię w takich eleganckich manekinach mamę widzi, ale z drugiej - one mają brzuchy jak w 9 mies., a ja wtedy taki ledwo ledwo... Ale i tak się wzruszyłam :-)

reklama
a ja dzisiaj mialam strasznie bolesny skurcz ----> oddechu nie szlo zlapac, cale plecy brzuch, wszystko bolalo... ale to moja wina - za duzo nerwow od wczoraj!!
odrazu siup do wyra zrobilam, uspokoilam sie i juz jest ok :)....

Nie no nie moge laski:-D:laugh2: musze wam to napisać :-D Uśmiałam się setnie. To chyba będzie tekst tygodnia w wykonaniu mojego syna :-D :-D :-D Dostał ode mnie naklejkę ze słoniem. Ta mała zaraza przyłożyła mi ją do piersi i stwierdziłą że ... Podobny do ciebie....:-D:-D:-D:szok::szok::-D:-D No myślałam że z krzesła spadne:tak: no cóż ma chłopak rację wyglądam jak słonica... o czym można się przekonać naocznie...

Waniliowa mnie też coraz częściej nogi bola...czuję się jakbym przeszła z pielgrzymką do Częstochowy... ale co ciekawe nie bolą mnie uda ale właśnie łydki i pod kolanami...

hehe dobre.... moja ośmiolatka tez mnie zaskoczyła wczoraj, jak wróciłam z zakupów bieliźniarskich...."Mamo, ale sobie duuuże majtusie kupiłaś" stwierdziła....:szok::szok::szok:

Czy Wy tez czujecie takie dziwne laskotanie w pochwie jak dziecko gmera na dole przy szyjce? Do przyjemnych to uczucie nie nalezy...

Ja na razie nie jestem spakowana... Trzeba chyba zaczac o tym myslec ;-)

A jak to bylo w lipcu/sierpniu jak dopiero zaczynala sie nasza przygoda z brzuchem? ;-) Ktoras to w ogole jeszcze pamieta? ;-)

Mnie też synek smyrga tam na dole. chyba chce się już wydostać :).

Torby dla siebie i dziecka spakowałam dziś, a raczej maż nas spakował, bo ja dzisiaj jakaś niedysponowana jestem.

a co do naszych początków to wczoraj wspominałam jak trzęsłam się kiedy zobaczyłam dwie różowe kreski na teście :). Dziwne to było uczucie

też tak strasznie bolą was nogi?mi się wydaje,że dosłownie zaraz coś mi je rozsadzi...szczególnie łydki i tam z tyłu-pod kolanami.....jejuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Od jakiegoś miesiąca czasem tak mnie bolą nogi, że aż sił chodzić nie mam. Czasem ból brzucha promieniuje mi na całe uda...oby do kwietnia...

a propo wspomnien - tez nie moge uwierzyc ze to juz koncowka, a zdawaloby sie ze wczoraj siusialam na tescik :D!!!!!

a pamietacie siebie bez brzucha?? jakie to uczucie nie miec takiej pileczki przed soba??.... ---> ja nie :D:D:D:D:D

Witam z samego rana w dobrym humorze :-)
Nocka przespana można rzec spokojnie (pominąwszy wstawanie na siusianie i do synka). Mąż włąśnie robi śniadanko a ja się grzeje w łóżeczku jeszcze. Kot na mnie spogląda z każdej strony i kombinuje jakby mnie tu sprowokować do wyjścia... niedoczekanie jego...
Mam nadzieję, że wszystkie ciągle w dwupakach.

Udanego dzionka

Ja się tylko witam i idę jakos się dokulac i zrobic sobie i corci sniadanko. Nocka taka sobie, jest o tyle lepiej,ze moge powoli chodzic, a raczej ciągnąc nogi za soba....ech.

witam się i żegnam, bo jesteśmy zwarci i gotowi do wycieczki nad morze :)
na razie temperatura na minusie ale słoneczko wygląda zza chumurek i myślę że się ociepli
troszkę jodu powdychamy dla zdrówka
do wieczorka!!!

witam po sniadanku. cała noc przespałam jak zabita- nawet ani razu nie wstałam do toalety. w końcu od 4 dni nikt mnie nie budził o 6.00 na mierzenie tem, ciśn. i słuchanie tetna. ogólnie czuje sie nawet ok , po zatym teraz jak mały ułozony jest w poprzek jego ruchy sprawiaja lekki ból ... ale do wytrzymania.
waniliowa z tego co wczoraj mówił mi lekarz, cc bede miec w 39 tyg. (w znieczuleniu ogólnym_bo tylko takie tu w szpitalu robią) ale podczas pobytu w szpitalu były 3 dziewcz po cc po ogólnym i zauwazyłam ze przeszły je doskonale :tak:więc i ja jestem juz na to psychicznie przygotowana.
pozdrawiam wszystkie brzuszki....poczytam Was jeszcze troszke i spadam do łuzeczka polegiwać.;-)​

reklama
Witam się również. U mnie dziś ciężko. Mam zapalenie zatok, nosek zatkany więc ledwie dyszę. U corci mej spała dziś koleżanka, rozrabiały cały wieczór a w nocy emocje nie pozwoliły im spać. Im, czyli mi też, bo już tak mam że czuwam w takich sytuacjach. Już zdążyłam sie dzis popłakać nad rozlanym kubkiem herbaty (na czysty, wczoraj rozłożony obrus), M próbował ratować sytuację ale niewiele to dało. Muszę się wziąć w karby, ale najbardziej wkurza mnie to, że jestem uziemiona w łóżku/tudzież w domu i nie mogę po sklepach pobrykać... A parcie na zakupy mam, oj mam....

Ok,pomarudziłam, juz mi lepiej...
Tak czy siak miłego, pogodnego dzionka dla Was wszystkich....

Do góry