e.salamandra
Mama pełną parą
Jak ja uwielbiam kołacz!!! Normalnie tęsknię za tym smakiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeny przebrnęłam... uffff
zabawa widzę przednia... sama się pobawię ale to troszeczkę później. Fajne wychodza te wasze dzieciaczki
Co do wyglądu... w du** mam takie hasła... Przykład miałam wczoraj Byliśmy wczoraj u mojej babci bo wypadala akurat msza 30 dniowa od śmierci wujka. No i potem wszyscy zjechaliśmy do mojej babci. Był kołacz i jakieś fajne ciacho z galaretka no to sobie podjadałam a co się bedę ograniczac jak mam smaka? W pewnej chwili żona mojego kuzyna stwierdziła w "żartach"... : "Ty nie jedz tyle bo cię rozerwie! i kto ten syf potem bedzie sprzątał??" A ja odpaliłam "To już nie mój problem... i... zjem jeszcze kawałek" He he he mina bezcenna bo faktycznie wsunęłam kolejny kawałek kołacza, popiłam trochę kola a zaraz potem sokiem
a jak tam Wasze torby do szpitala dziewczynki?
ja sie własnie pakuje
tak na wszelki wypadek
bo wiaodmo ze jeszcze bedzie mi sie przypominac co jeszcze i bede przez ten miesiac dopakowywac
a jak tam Wasze torby do szpitala dziewczynki?
ja sie własnie pakuje
tak na wszelki wypadek
bo wiaodmo ze jeszcze bedzie mi sie przypominac co jeszcze i bede przez ten miesiac dopakowywac
ja szczerze mowiac torba spakowalam juz kilka tyg temu (a tak naprawde to mi cala walizka wyszla, a nie torba) bo ja z tych, co to wszystko zaplanowan lubia mieca jak tam Wasze torby do szpitala dziewczynki?
ja sie własnie pakuje tak na wszelki wypadek bo wiaodmo ze jeszcze bedzie mi sie przypominac co jeszcze i bede przez ten miesiac dopakowywac
ja wlasnie skonczylam prasowac koszule i pizamyJa na razie wyprałam i wyprasowałam koszule do karmienia i zrobiłam liste co musze zabrac. Jutro mam zamiar pochodzic po sklepach i poszukac kapci i szlafroka. Z tym szlafrokiem mam największy rpoblem, bo albo takie grube, albo krótkie, albo szmaty....no nic znaleźc nie mogę
ja mialam taka mega wypasiona walize ostatnio to wszystkie polozne i salowe mnie wzrokiem mierzyly albo pytaly czy na wczasy przyjechalamja szczerze mowiac torba spakowalam juz kilka tyg temu (a tak naprawde to mi cala walizka wyszla, a nie torba) bo ja z tych, co to wszystko zaplanowan lubia miec
Ale musze to przepakowac i podzielic na rzeczy, ktore musze zabrac ze soba i te, ktore mi Sz doniesie dzien pozniej czy jakos tak, bo naprawde duuuzo tego wyszlo