reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Jeny przebrnęłam... uffff

zabawa widzę przednia... sama się pobawię ale to troszeczkę później. Fajne wychodza te wasze dzieciaczki :-D

Co do wyglądu... w du** mam takie hasła... Przykład miałam wczoraj :-p Byliśmy wczoraj u mojej babci bo wypadala akurat msza 30 dniowa od śmierci wujka. No i potem wszyscy zjechaliśmy do mojej babci. Był kołacz i jakieś fajne ciacho z galaretka no to sobie podjadałam a co się bedę ograniczac jak mam smaka? W pewnej chwili żona mojego kuzyna stwierdziła w "żartach"... : "Ty nie jedz tyle bo cię rozerwie! i kto ten syf potem bedzie sprzątał??" A ja odpaliłam "To już nie mój problem... i... zjem jeszcze kawałek" He he he mina bezcenna bo faktycznie wsunęłam kolejny kawałek kołacza, popiłam trochę kola a zaraz potem sokiem :-p

Co za głupia pipa:angry::angry:

Wronka dokładnie ale co się będę denerwować? :-p Reszta wyglądała na zdegustowanych jej wypowiedzią za to na moja ripostę był dziki kwik radości... i stwierdzenie że w razie czego się podejmuja sprzatania a ja skoro mi smakuje mam sobie jeszcze dołożyć ciacha :-p :-D

Co wam powiem to to, że ludzie są albo tacy głupi, albo nie wiem jak to tłumaczyć, bo chyba oczywistym jest, że w ciąży kobiety są okrągłe i moim skromnym zdaniem, chyba lepiej i zdrowiej gdy mamy wieksze niz za male brzuchy. I do mnie tez sypią takimi uszczypliwymi uwagami, zwlaszcza jedna kolezanka, ktora dopiero w 6 msc powiedziala, ze jest w ciazy, bo fakt, byla plaska jak deska. pech chcial, ze odwiedzila mnie wczoraj i mowi do swojego meza, tak jakby mnie nie bylo obok :" przyjrzyj sie teraz Ewce i nie mów, że Kaśka jest duża ( dla wyjasnenia - kaska to jakas laska, ktora rodzi za 2 tyg). No kur..ca mnie strzela jak słyszę coś takiego. A ja doskonale wiem, dzięki temu forum, że mamy wręcz książkowe rozmiary. Porownuje swoja wage i cm w pasie do Waszych i kompletnie nie widze jakichs kolosalnych roznic. Ale dobrze, że są tacy, dla ktorych kobieta w ciazy to kwintesencja piękna!

Czasem się zastanawiam czy ludzie mają chwilowe zaćmienie i takie nietakty wychodzą czy to czysta złośliwość przez nich przemawia.
Teraz jeszcze nie usłyszałam takich uwag, za to w pierwszej ciąży, faktycznie strasznie przytyłam - 26 kg, chociaż częściowo to woda była zatrzymana w organizmie; się nasłuchałam apropo swojego wyglądu. Za to potem jak gładko schudłam co niektórym było łyso;-)

a jak tam Wasze torby do szpitala dziewczynki?
ja sie własnie pakuje
tak na wszelki wypadek
bo wiaodmo ze jeszcze bedzie mi sie przypominac co jeszcze i bede przez ten miesiac dopakowywac

ja sie własnie pakuje
tak na wszelki wypadek
bo wiaodmo ze jeszcze bedzie mi sie przypominac co jeszcze i bede przez ten miesiac dopakowywac

Ja na razie wyprałam i wyprasowałam koszule do karmienia i zrobiłam liste co musze zabrac. Jutro mam zamiar pochodzic po sklepach i poszukac kapci i szlafroka. Z tym szlafrokiem mam największy rpoblem, bo albo takie grube, albo krótkie, albo szmaty....no nic znaleźc nie mogę:(

ja sie własnie pakuje tak na wszelki wypadek bo wiaodmo ze jeszcze bedzie mi sie przypominac co jeszcze i bede przez ten miesiac dopakowywac
ja szczerze mowiac torba spakowalam juz kilka tyg temu (a tak naprawde to mi cala walizka wyszla, a nie torba) bo ja z tych, co to wszystko zaplanowan lubia miec:laugh2:
Ale musze to przepakowac i podzielic na rzeczy, ktore musze zabrac ze soba i te, ktore mi Sz doniesie dzien pozniej czy jakos tak, bo naprawde duuuzo tego wyszlo:-p

reklama
Ja na razie wyprałam i wyprasowałam koszule do karmienia i zrobiłam liste co musze zabrac. Jutro mam zamiar pochodzic po sklepach i poszukac kapci i szlafroka. Z tym szlafrokiem mam największy rpoblem, bo albo takie grube, albo krótkie, albo szmaty....no nic znaleźc nie mogę:(
ja wlasnie skonczylam prasowac koszule i pizamy
biore 4 sztuki bo z Hania mialam dwie ale pocilam sie tam jak kret i w sumie rano i wieczorem zmienialam i mama brala ode mnie do domu prala i mi na drugi dzien dowozila
teraz bedzie miaal zadanie opiekowac sie HANIA wiec wole jej glowy nie zawracac i tylko mezowi brudne do domu dac a sobie nowa z torby wyjac
wlasnie mnie oswiecilo ze musze nowe akumulatorki do aparatu foto kupic bo te nasze sa juz zjechane i jeszcze w najwazniejszym momencie moga siąść

ja szczerze mowiac torba spakowalam juz kilka tyg temu (a tak naprawde to mi cala walizka wyszla, a nie torba) bo ja z tych, co to wszystko zaplanowan lubia miec:laugh2:
Ale musze to przepakowac i podzielic na rzeczy, ktore musze zabrac ze soba i te, ktore mi Sz doniesie dzien pozniej czy jakos tak, bo naprawde duuuzo tego wyszlo:-p
ja mialam taka mega wypasiona walize ostatnio to wszystkie polozne i salowe mnie wzrokiem mierzyly albo pytaly czy na wczasy przyjechalam

ubrania dla siebie i dzieciaczka na wyjscie trzeba przygoowac gdzies zeby maz przywiozl
tylko teraz to nei wiadomo jeszcze jakiej pogosdy sie spodziewac
w ogole duzo jest rzeczy takich do dorzucenia w ostatniej chwili do torby
ladowarka, telefon itp

Do góry